icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
mima1991
29. mar 2022

@levandulova111 ďakujem, len moja segra urobila druhý pepino z balenia dnes tiez a snehobiely úplne, tak to tá donúti rozmýšľať 😁

levandulova111
29. mar 2022

@mima1991 áno áno, poznám to... Ja som vyskúšala rôzne značky, od Rapiclear, cez pepino až po Lekáreň plus... Mne to skôr duchovalo všetko v čase ovu, prečo netuším 🙈 po ovu, pred ms ani náznak... Po ms tiež čisté testy (mala som posledné tri mesiace dvojdňovú ms), iba v čase ovu duchovia...
Aj keď v pondelok sa mi na baby top teste niečo marilo, ale ja už testom neverím, pokiaľ mi tie dve čiarky ozaj nevybijú oči 😁 pokiaľ to bude len v určitom uhle svetlá, alebo v presvietení, neriešim... Presvietenie je kravina, aj keď to niektoré ženy odporúčali, ale za mňa po posledných mesiacoch budem veriť už len testu, ktorý bude očividne pozitívny, žiadne hľadanie duchov, presviecovanie a pod...
Ale tebe držím palce ❤️ nech všetko dopadne tak, ako túžiš 😊

simca1106
30. mar 2022

Baby, je podla vas toto pozitivne ?
Toto som mala v priebehu dna a na druhy den rano nic, biely ako sneh ☹

ali999
30. mar 2022

@simca1106 Q bola tam čiarka aj keď zaschol ?

sense
30. mar 2022

@simca1106 urobila by som obden ešte jeden a inú značku ak je toto mamatest

simca1106
30. mar 2022

@ali999 bola, aj je stale viditelna. Uz je tomu par dni

ali999
30. mar 2022

@simca1106 a teda ten potom bol negatívny? Iný si neskúšala ?

simca1106
30. mar 2022

@ali999 no ono to zacalo takto : pred 2 tyzdnami v stredu som mierne spinila pol dna. Normalny menzes sa nedostavil. Test negativny.. o 3 dni mi to nedalo a skusila som dalsi test, ten vysiel takto pozitivne. Na druhy den cela natesena, ze skusim z ranneho mocu, bude silnejsia, ale ciarka nikde. Uplne biely test. Tak som volala doktorke, zavolala ma na krv, na druhy den vraj negativne hcg, ze urcite dostanem menzes. Lenze to bolo minuly tyzden v stredu a stale nemam menzes a naposledy som sa v sobotu cez den testovala a nic. Odvtedy nemam chut na testy, zajtra sa mam ist ukazat doktorke, tak som zvedava 😏
Absolutne netusim co to je. Nikdy mi menzes nemeskava..

mima1991
31. mar 2022

Ahojte, tak po 2 dňoch od ,,ducha" na pepine mám takýto dr.max test 🤷🏻‍♀️

levandulova111
1. apr 2022

@simca1106 toto testovanie tak človeka trápi 😔 hlavne ak žene mešká ms.. ale veď tvoj test, čo si dávala je krásne viditeľný, nechápem to.. 🙄 ja som rozmýšľala, že dnes pre istotu ešte kúpim test, ale neláka ma to presne kvôli tomu, že keď sa mne aj pred tým niečo ukázalo, nič z toho nebolo 😔 človeka to už prestane baviť skúšať testy... Aj keď mne dr týždeň po ms povedala, že to mám tak, že ju každú chvíľu dostanem ale nič a bola som aj u urológa a ten mi tiež povedal, že veď vy teraz dostanete ms, a to som mala týždeň pred ms... Asi mám problém s hormónmi, keď aj po skončení ms mám vysokú sliznicu počas celého cyklu 🙈 chcem sa aj objednať na endokrinológiu, ale nikto mi nedvíha 🙈 človeka to už všetko až ničí...

levandulova111
1. apr 2022

@mima1991 máš pekné viditeľnú čiarku, možno len pomaly stúpa HCG... Vyskúšaj cez víkend alebo po víkende... Kedy ti má prísť ms, alebo už mešká?

simca1106
1. apr 2022

@levandulova111 je to hrozne obmedzujuce, chapem ta uplne. Hlavne ak sa uz clovek na to tehotenstvo namota a potom z toho nic nie je 😏 vcera som bola u doktorky, lebo ma znepokojovali priserne bolesti maternice. Povedala, ze ak by to tehotenstvo bolo, tak ho este nevidi, ze nepotvrdzuje ani nevyvracia to.
Dnes som si urobila test sice z druheho mocu, ale znovu len duch 😏 nechapem to naozaj

mima1991
Autor odpoveď zmazal
mima1991
1. apr 2022

@levandulova111 ďakujem za odpoveď, skúsim v pondelok 🙂 no nemeska, mne sa tento cyklus začal o skoro 2 týžne skôr ako mal a úplne divne, ale teda ďalšia ms by mala prísť o 14 dní, posledných 5 dní má stále bolí v podbrušku, tak uvidím čo ďalej, nemám s týmto skúsenosti vôbec

ali999
1. apr 2022

@simca1106 no ale toto je celkom pekný duch ;) len to co si písala vyššie máš to cele nejaké rozhádzané

levandulova111
1. apr 2022

@simca1106 duch, ktorého nie je treba hľadať, presviecovať, dávať do negatívu 🥰 je to pekne vidieť😊 budem silno držať palce.. 🤞🤞🤞❤️ ja som to už vzdala 😁 ale už som ok, všetko je tak ako má byť 😊

levandulova111
1. apr 2022

@mima1991 možno to bolo uhniezdenie alebo ovulačné špinenie? Alebo si mala normálnu ms? Ja som špinila týždeň po dvojdňovej ms, ale keby to bolo uhniezdenie, už je tomu 16 dní, čiže test by mi už ukázal aspoň ducha, síce robila som si ho v pondelok, 11 po spineni ale nič... A ovu špinenie som ešte nikdy nemala, ovu som vždy mala presne na čas, teraz by mi vyšla týždeň po ms.. ale aj to môže byť keď sa tak nad tým zamýšľam, lebo posledné tri mesiace som mala iba 2-2,5 dňové ms... Bože ja som z toho sama jeleň 🙈🙈🙈

mima1991
1. apr 2022

@levandulova111 ja mávam vždy len 3-4 dní ms, v podstate posledný deň sme išli naplno a po 5 dňoch má začalo bolieť podbrušku a táto bolesť trvá už 5 dní, nespinim vôbec a je to iná bolesť ako pri ovulacii, keď mám ovulaciu to ma len zabili asi na 5 sekúnd brucho a hotovo. Bola si s tým u gynekológa? Niekde som čítala tu na mk že babám neukázalo ani len ducha a už boli 12tt napríklad

simca1106
1. apr 2022

@levandulova111 vsetko sa deje pre nieco. Neprekonala si covid v poslednej dobe ? Lebo mne povedali, ze toto moze byt post-covidovy stav 😃 mna bolia prsia, podbrusko, 2 tyzdne nemam menzes a teda tie testy su bud biele ako sneh, alebo taketo duchujuce

monka105
1. apr 2022

Toto opäť pridám, aj sem. 😄 Toto je môj test, keď som nebola ani trochu tehotná. Odvtedy sa netestujem, kým nemešká MS aspoň tri-štyri dni. A to tu niektoré riešite duchov a pomaly neviditeľné čiarky a toto sú koľajnice. 🙈 Úplne zbytočne sama sebe robíš zle. Prestaň sa na to pútať, prestaň to riešiť a uvidíš, že keď sa na to vykašleš, príde to samo.

levandulova111
2. apr 2022

@mima1991 bola som u gyn, ale sono tam nemá a ani ma neposlala na sono nikde, iba prehmatala a pozrela a povedala, že to mám na ms, ale povedala som, že určite nie, lebo mám týždeň po ms... Spravila mi dva stery ale oba negatívne, čiže aj kultivácia a aj cytologia v poriadku...
Áno áno, počula som aj ja od gyn, že to mám postcovidovy syndróm, a ja pozerám reku nehnevajte sa, ja som covid prekonala minulý rok a ms som mala v poriadku aj po prekonaní... Reku to prišlo až teraz a ona že tak je to ten syndróm lebo on príde neskôr, že až mesiace po prekonaní 🙄 a viac ma neriešili...
Bola som aj u obvodného, lebo som pribrala a mávam extrémnu únavu a tak, reku či to nie je zo štítnej žľazy a on tiež povedal, že postcovidovy syndróm a mám ísť psychiatrovi 😂😂😂 tak som tam bola, doktorka nechápala čo tam robím a že keby mám depresiu tak určite nepriberám, ale naopak chudnem... Tak mi napísala správu pre doktora, že nemám nič 😅 tak som ten papier zaniesla svojmu s tým, že chcem tú endokrinológiu a hotovo... Reku radšej si budem istá... Chvíľu na mňa pozeral ale nakoniec mi dal výmenný lístok...
Ale akože toto nechápem, kedysi ťa poposielali všade možne, len nech sa všetko skontroluje, aby ti nasadili liečbu a dneska je všetko postcovidovy syndróm 😅😅

mima1991
2. apr 2022

@levandulova111 kokos, necche sa im mozno, akoze chapem ze maju toho urcite dost posledne roky, ale ty mas ako zistit bez nich co sa deje :D horor toto, co ti poviem

levandulova111
2. apr 2022

@monka105 a nemala si biochemické? Hentake koľajnice asi nemohli byť falošné, či? 🙄
Vieš, ono keď pozeráš aj iné diskusie, iné baby tam dávali ozaj ledva viditeľné testy a nakoniec tehu boli, tak to dá takú nádej aj iným ... Pokiaľ to nikomu neubližuje, nevidím na tom nič zlé 😊 a veľakrát sa stalo, že babám meškala ms aj dva týždne, testy duchovali a aj tak im prišla ms 🙈 čiže ono je dosť diskutabilné kedy si testy robiť, keď bábo sa udržať aj môže, aj nemusí 🤷

levandulova111
2. apr 2022

@mima1991 presne tak 😅😅 človek ide k dr, lebo mu verí, že ho vyšetrí a nakoniec nič 😅
A ty si bola aj na sone?
Mňa včera rozboleli prsia, čo som až prekvapená, lebo mňa bolia pri ovu, nie pred ms... Podbruško ma bolelo vo štvrtok ako na ms ale dneska mám pokoj 😅 zatiaľ sa cítim ok, v pondelok majú prísť... Ak neprídu, skúsim test, lebo môj si to jaksi rozmyslel a tento mesiac sme skúsili 😁 také prekvapko od neho... Len horšie je, že neviem kedy mám ovu... Hlien priesvitný ovulacny som mala snáď celý mesiac po skončení ms 🙈 možno deň dva som mala biely, až taký krém a potom zas priesvitný... Nechápem 😅

mima1991
2. apr 2022

@levandulova111 ja som este nic neriesila, lebo nemozem uverit ze sa mi zjavila druha ciarocka aj ked slaba :D chcem zajtra testnut, uvidim, ale aj tak by som asi radsej pockala do ms a ked nepride, tak pojdem k dr., ale podbrusko ma stale obcas zaboli, niekedy len nalavo, napravo, v strede, vsade :D tak ti drzim palce teda, urcite sem napis ako to dopadlo 🙂

levandulova111
2. apr 2022

@mima1991 ďakujem, aj keď ja tomu nedávam, na prvý šup to nemohlo vyjsť a ešte aj keď neviem či som vlastne ovu aj mala 🙄 ja som chcela dneska ísť kúpiť a spraviť, ale myslím si, že by to bolo aj zbytočné, začínam sa cítiť na ms, aj keď ma prísť až v pondelok, ale pociťujem podbruško, prsia a už behám na wc pozerať, či sa pustila 🙈 to čakanie je najhoršie 😁 tebe má kedy prísť ms? Nejak som to buď nepostrehla, alebo mám alzheimera 🙈😅

mima1991
2. apr 2022

@levandulova111 ja mám mať až o 13 dní ak si zas nezmysli že príde skôr, totižto minulý cyklus začal príliš skoro, myslela som že ovulácia a to sa spúšťal menzes, dovtedy krásny cyklus celé roky, takže neviem čo sa deje, už sa aj bojím choroby nejakej, že tá mi ukazuje zrazu na testoch duchov, šibe mi😁 Ak ti aj príde ms, môže sa to podariť predsa v ďalšom cykle 🙂 alebo príde a budeš ten prípad ženy ktorá má ms aj počas tehotenstva, všetko je možné 🙂

monka105
2. apr 2022

@levandulova111 nie, toto bolo deň predtým, ako som bola na krvných testoch, ktoré vyšli negatívne. A ja som práveže toho názoru, že to ubližuje práve tým ženám, ktoré sa vkuse testujú a ešte bez toho, aby im vôbec meškala MS. To je potom sklamanie každý mesiac. Áno, sú tu baby, ktoré sa otesovali ešte pred meškajúcou a MS a vyšli im síce slabo pozitívne testy, ale boli nakoniec tehotné, no to neznamená, že to tak vyjde každej. Preto hovorím, že najistejšie ako sa vyhnúť sklamaniu, je testovať až po tom, ako MS mešká. A ver mi, že tým babám zo srdca tehotenstvo prajem. Ibaže mne osobne toto príde ako zbytočné trápenie…

levandulova111
2. apr 2022

@mima1991 no veď práve... Ja som mala do nového roka pravidelnú ms, 4-5 dní krvácanie s kusami, a potom 2-3 dní ešte čistenie - špinenie... A po novom roku zrazu 2-2,5 dňová, bez kúskov a slabšia oveľa, než som mávala... Síce na deň presne tiež... U gyn všetky výsledky v poriadku... Tak ja neviem 🙈 a hlavne ovu som mávala presne podľa aplikácie, aj hlien, aj ovu bolesti... Presne na deň tiež... Teraz ani neviem, kedy mám, hlien mám takmer celý cyklus, ovu bolesti žiadne.. Predčasná menopauza to vraj nie je, tak ja už fakt neviem... Možno mám tie policysticke vaječníky, ale to by mi museli spraviť sono, ktoré mi nikto nerobí 🤷 uvidím no... A k tým ženám, čo mali ms aj pri tehu, patrí aj moja mamina a aj jej sestra, moja teta... Obe krvácali až do 4-5 mesiaca a trhu prezradili až pohyby bábätka 😁 uvidím, či príde ms a aká bude a podľa toho sa zariadim 😊

levandulova111
2. apr 2022

@monka105 s týmto s tebou plne súhlasím, len ešte dodám, že niektorým aj meškajú, testy a aj hcg super a prídu o to... Mne syn odišiel v 39.tt, týždeň pred termínom pôrodu... Zlyhalo mu srdiečko... Síce to nemá s testovaním nič spoločné, ale dávam to ako príklad, že aj keď žena testuje až pri meskajúcej ms, nikdy nič nie je zaručené...
Mne napr testovanie pomohlo... Tri mesiace síce duchovali testy, ale len v čase ovu, aj napriek presnej ms, síce krátkej ale bola.. a tehu nie som, ale pomohlo mi to vyrovnať sa s tým, že ja už deti mať nemôžem (pocit žena neoklame)... Znie to síce divne, ale vážne... Zo začiatku sklamanie, plač... Ale časom pocit zmierenia a ten je na nezaplatenie a stálo to za všetky peniaze vyhodené za testy ❤️ lepšie ako psychológ, teda aspoň u mňa 😁