icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
mima1991
3. apr 2022

@levandulova111 pocuvaj a take veci nerobi gynekolog pri preventivke napriklad? ja tak viem, ze vsetko robi aj sono, prsia, vytery, aspon teda moj tak robi, a to nechapem, ze sono nic, nevies sa len tak objednat na sono? kokos, dobry system, nikto nic neriesi

levandulova111
3. apr 2022

@mima1991 no ja som tiež čakala, že ma pošle na sono, keďže ona ho tam nemá... Ale neposlala má 🤷 nechápem ani ja, že prečo... Preventívku mi spravila, na prsia som tiež bola ale sono maternice nemám... 🙈 Akože mohla by som sa spýtať na to, ale teraz som bola 5 dní v karantene so synom, čiže v robote by ma už zožrali, keby zas vynechávam 🙈 uvidím veď, možno skúsim maminu zlomiť, nech mi to vybaví u nich v nemocnici v poobedných hodinách rovno z práce keď pôjdem... Ale to až po ms, zajtra má prísť, aj keď som už mala pocit, že príde včera alebo dnes, lebo vlhko 🙈 ale inak nič zatiaľ ms nenaznačuje, nemám bolesti v podbrušku, ani zimnicu ako mávam... Ja už neverím, že môžem mať deti, 3 roky s priateľom spávame takým štýlom, že aj pozor dáme a aj nedáme... A zatiaľ sa ani raz nepodarilo, čiže ja si myslím, že už mať nemôžem, síce teraz moc moc dúfam, že sa tento mesiac podarilo, ale nič nenasvedčuje ani tomu, že by to vyšlo, žiadne pocity, ani prsia, teda iba trochu pobolievajú, ale tomu nedávam žiadny význam, keďže to je pred ms normálne...

mima1991
3. apr 2022

@levandulova111 fuha, no skus este to sono nejak vybavit a uvidis co dalej, nevesaj hlavu 🙂 ved ked sa nesnazite stale ,,naplno" nemozes vediet naisto, ze uz nemozes mat 🙂

levandulova111
3. apr 2022

@mima1991 tak mne moja bývalá gyn povedala, že si mám dávať sakra pozor, lebo že som tak plodná, že prejde okolo mňa chlap a som v tom 😂😂😂 a s mojím sme spolu tri roky, hocikedy si pozor nedáme a nič z toho aj tak.. možno nám dvom nie je súdené mať spoločné... 🤷 Niekedy to tak býva, že dvaja nie sú kompatibilní ani keby čo bolo... Uvidíme no, ja sa na ms zatiaľ necítim, ale už mám výtok silnejší, čiže do rána sa mi určite pustia 🙄
Hej, to sono by ukludnilo aj mňa, keby mám všetky vyšetrenia, aké mám mať... Asi za hodinu idem k mame, tak sa s ňou o tom porozprávam...

mima1991
3. apr 2022

@levandulova111 :D tak to potesi, take slova od gyn. Chapem 🙂 no vsak uvidis a skus si to veru nejak vybavit, nech uz mas klud

mima1991
3. apr 2022

baby, ženy, ak ste tu nejake aktivne, ake mate skusenosti s gs mamatest? chcem ho skusit buduci tyzden, len by som musela objednat, lebo nemaju u nas v lekarni, dakujem 🙂

simca1106
3. apr 2022

@levandulova111 a teraz si neskusala robit test ?

levandulova111
3. apr 2022

@mima1991 veď práve, že ak som až taká plodná, prečo s mojím nie je nič? Bol čas, keď sme sa ozaj snažili, a nič z toho nebolo... Potom sme sa na to vykašľali a šli tak, že raz dali pozor a raz nič... Zrasty nemám, všetko mám podľa gyn ok... Môj by na vyšetrenie určite nešiel 🙈 tak uvidíme no, čo bude časom 🙄

levandulova111
3. apr 2022

@simca1106 nie, ešte nie... Zajtra mi majú dôjsť, aj keď sa na to necítim, čo je divné, lebo pred tým deň dva viem, že prídu, cítim všetko možné vtedy... Lenže telo sa mi po 32 rokoch zrejme mení 🤷 aj ms iná, aj všetko možné no...
A tento mesiac ani neviem, či som vôbec mala ovu, priesvitný hlien mám celý cyklus, len deň či dva krémovo biely... A to som doteraz mala aj napriek dvojdňovej ms pravidelné, aj ovu bolesti, pichanie vo vaječníku, ovu hlien len ozaj cez plodné dni podľa kalendára... A teraz neviem no, možno sa dozviem na sone, že mám PCO, tým pádom som v..... 🙈

levandulova111
3. apr 2022

@simca1106 a keď mi ešte aj nemešká ms, nechcem robiť test zbytočne 🙄 ak by naaaaaaahodou zajtra nedošla, skúsim ale nedávam tomu 🙈

simca1106
3. apr 2022

@levandulova111 no som zvedava, daj vediet ci prisla mrcha alebo nie. A to sono urcite vybav. Casto ste skusali ist naplno ?

bona_dea
3. apr 2022

@snazilka_bio_mamka pri biochemickom tehotenstve som mala jasne pozitivny teste este aj v case menstruacie, takze biochemicke urcite nie

sense
3. apr 2022

@levandulova111 inak toto mam aj ja, chlap v poriadku, ja v poriadku, cez 2 roky sa ne chránime a nič, teda raz to bolo MA a raz biochemické prvý polrok a odvtedy nič, ale vzhľadom na vek som sa tým vnútorné zmierila ze zrejme my dvaja nie sme kompatibilni

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 no zatiaľ ms nemám... Uvidím, ak do poobedia nepríde, tak keď pôjdem z práce kúpim test... Ale cítim podbruško, takže myslím si, že príde 🙄

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 mama test som chcela aj ja kúpiť, ale nikde som ho nezohnala... 🙈 Objednávať som neobjednavala, radšej som skočila do DM a kúpila viac lacnejších 😅

levandulova111
4. apr 2022

@sense HM, možno to ozaj bude tým... Možno aj my sme mali nejaké to biochemické... Raz, minulý rok mi meškali 4 dní, čo pred tým vôbec, práveže prišli aj o deň skôr alebo presne na deň... Ale test bol negatívny a v ten deň ešte prišla ms...
Ja síce nemám veľa rokov, ale zas už tiež nie som najmladšia, mám 32 a viem, že čím je žena staršia, tým to ide horšie 🙈

mima1991
4. apr 2022

@levandulova111 a uz prisla ms??? napäta som aj za teba :D objednala som na dr.max stranke ze mi dorucia do lekarne dnes zajtra, tak uvidim, lebo ten pepino mi aj vcera ducha robil, akoze bola normalna ciarka ale volnym okom len duch a uz ma to nebavi :D chcem skusit iny test cez tyzden a porovnat si ho po par dnoch, ci to silnie, ci co sa deje, inak zistila som, ze vecer mam asi lepsie vysledky, rano slabota hned prvy moc, neviem preco

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 a pred tým sme šli každý deň naplno... A keď to nevyšlo, povedali sme si, že už sa snažiť nebudeme... Odvtedy je to také všelijaké, raz pozor dá, raz nie... 🙄 Nie je to cielene v čase ovu alebo čo... Hlavne si to užívať a nesustredit sa, lenže je to ťažké, keď človek by ešte taký malý voňavý uzlík bral... Uvidíme, čo nám osud nachystal 😁❤️

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 nie zatiaľ neprišla, ale pobolieva ma podbruško, čiže dnes už určite dôjde 🙄... No pepino mne tiež robil ducha, ale mne len v čase ovu 🙈😅 potom už bol biely... Kamoška na neho nedá dopustiť, tak som aj ja skúsila pepino...
No veľa báb písalo v iných diskusiách, že poobede alebo večer mávali silnejšie testy, než ráno, čo je úplne divné, keďže ráno by mal byť moč najsilnejší 🤔 ja som nikdy takto netestovala, pokiaľ mi nemeškala ms aspoň pár dní... Začala som tento rok prvýkrát takto besne 😅 ale už som polavila... Už je to týždeň, čo som netestovala 😅

mima1991
4. apr 2022

@levandulova111 este je nadej 🙂 vies co, ja som nikdy v zivote nerobila testy, okej asi raz zo srandy s kamoskami :D a teraz mi sibe, nieze by som pockala do ms, je to silnejsie ako ja :D asi by som s ana to vyprdla, keby mi dr.max test neukazal ciarku

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 no, kráčam do práce, bola som v lekárni pre test a také vitamíny, ktoré beriem a neviem, či sa mi práve nepúšťajú 🙈🙈🙈 bolesti nemám, iba taký sprostý pocit dole 🙄
Veď práve, ja som tiež nikdy netestovala... Iba trikrát v živote a aj to, keď som tehu bola (meškala ms)... Potom ma kamoška namotala, nech si spravím test, lebo som sa cítila ozaj divne... Vtedy mi to tiež duchovalo, aj na foto to vidieť bolo a kamoška sa už tešila, že konečne, lebo ona sa stále "modlila", aby som bola, aby sme spolu kocikovali 😅 lebo bola tehu aj ona vtedy. Teraz má jej malý mesiac a ja stále nič 😅 a to ako na jed, všade okolo kočíky, alebo tehotné ženy a ja sa cítim ako taký vyvrheľ 🙈 v rodine máme malé bábo nové, kamošky obidve deti ďalšie, jedna po vianociach, druhá teraz... Ďalšia známa má krásnu babu 2 mesačnú... Akože sa fakt cítim sprosto 😅

mima1991
4. apr 2022

@levandulova111 no to su take nenapadne tlaky okolia, ale netreba si to pripustat asi radsej, som teda zvedava ako dopadnes 🙂

sense
4. apr 2022

@levandulova111 v 30 som otehotnela s ex na ránu a dokonca z jedného styku v mesiaci, z toho má dcéru, druhý krát tiež to som mala 33 z toho bol ale MA,, a terajším partnerom síce po 3 mesiacoch co sme si povedali ze necháme na prírodu tak na 3 cyklus ale bol to MA, potom ešte raz bolo biochemické, keď meskala ms som spravila test ten bol pozitívny a 3 dní na to prišla ms. A odvtedy nič, a to som robila aj testy ovu, aj inofolic aj neviem co všetko a nič, chlap bol u lekára ten je v poriadku, ja mam ovuláciu pravidelne, hormonálny Profil všetko ôk a nič tak som povedala do 39 skúsime a potom kašlem na to, tak už nerobím áno ovu testy ani žiadne vitamíny ani nič. Síce mi lekár navrhol aj III. Ale som odmietla... Aspoň ušetríme na antikoncepcii 😇, aj keď teda chlap to každý mesiac ešte prežíva keď dostanem ms a minule mi povedal koľko by malo nasse dieťa mesiacov.... Ale chápem ho, on vlastne deti nemá, ja mam aspoň dcéru z prvého manzelstva

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 no ms zatiaľ nikde, iba také divné pocity... Ale tehu test mám negatívny, spravil sa pri zaschnutí len kanálik, dám sem foto, ale neviem, či ho bude vidieť...

levandulova111
4. apr 2022

Naživo je to vidieť viac, ale nevyzera to ružovo, skôr je to šedé, snáď niečo uvidíte tu

levandulova111
4. apr 2022

@sense no to ma mrzí 😞 hlavne, keď ten chlap to berie ťažko... Moc vám držím palce, nech vám to vyjde... My s partnerom máme každé vlastné s ex, ale spoločné nie a mňa to mrzí, zameriavam sa na svoje deti, som rada, že aspoň ich dvoch mám, ale už sú to deti veľké, to už ani na ruky, ani pomojkať, iba to je drzé a už to má vlastný život 😅 a keď vidím okolo seba toľko bábätiek, tak mi to je ľúto....

mima1991
4. apr 2022

@levandulova111 nieco vidim, uvolni sa, ked ms nepride, testnes znova, zatial nic nie je iste 🙂

sense
4. apr 2022

@levandulova111 ďakujem, ale ja som už s tým zmierenia ze ostaneme pri jedináčik ovi, teda mojej dcére... Ona sa síce ako amle dieťa moc nemojkala ale vy nahrádza si to teraz asi...
Držím aj vám palce nech sa čoskoro podarí

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 veď práve, nič nie je isté... A teraz po totálnom až preschnutí je to už bledsie 🙄 takmer už ani okom viditeľné, musím skulit 🙈 ak nepríde do rána, skúsim úplne z ranného zajtra... Ale zatiaľ sa na ms necítim... Ale ani na tehu... Bože toto neznášam, to čakanie, či príde, či nie 😂

levandulova111
4. apr 2022

@sense presne si toto aj ja hovorím, že už sa s tým pomaly zmieriť musím... Možno proste už nemám ďalšie súdené... 🙈 Aj keď mám ešte času dosť, ale človek sa už cíti tak všelijak, ja koľkokrát sa ozaj cítim už "staro" a myslím si, že je to tým. Ale keď vidím, koľko žien starších odo mňa ešte dokáže otehotnieť, tak takú mini nádej ešte mám...
A cítim sa staro preto, lebo prvú dcéru som mala v 21 a syna v 23... 😅 Už pôjdu v septembri do 6. a 4. triedy...