icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
sense
4. apr 2022

@levandulova111 ja mam takmer 9r, ako keby mam tvoj vek tak to by som mala asi väčší problém sa s tým zmieriť pripadne by som skúsila aj iui ale v čerstvo 40 to beriem tak ako je...

levandulova111
4. apr 2022

@sense veď práve, nemyslím si, že moje telo by na to už bolo staré .. len keď podľa dr som priveľmi plodná a potom zrazu toto.... 🙄 Syna ani neviem, kedy sme s ex počali... A pri mojom terajšom už tri roky a nič... Nehovorím, že cielene to robíme, len ide o to, že aj psychiku som vždy mala ok, keď sme si aj pozor nedali, vôbec som nezaspavala každý večer s tým, že VYSLO TO VYSLO TO...
No, musím počkať na ms a podľa toho aká bude, uvidím... Zatiaľ má brucho pobolieva len keď si sadnem a že je taký tlak na to brucho... Ale to skôr ako svalovica alebo ako by som to nazvala... Šľahne ma😅

levandulova111
4. apr 2022

@sense a cena IUI sa ako pohybuje? Lebo premýšľam aj nad tým... Len sa bojím, že či by to vôbec vyšlo, lebo to by som šla v podstate na istotu a trápila by som sa viac, keby to nevyjde, ako takto, keď čakám či ms príde alebo nie...

sense
4. apr 2022

@levandulova111 neviem, nezijem na svk a nikdy som sa o nieco take moc nezaujimala...kedze som to vzdy nechavala ako sa vravi na prirodu

simca1106
4. apr 2022

@levandulova111 nejaky duch tam vidno, volnym okom to bolo ruzove ?
Ja som dnes skusila inu znacku, ciarka vybehla hned, behom 10min total zmizla, nerozumiem 😏

levandulova111
4. apr 2022

@sense aha tak, no pozerala som aj na stránkach tých kliník, ale človek nevie ani orientačne to spočítať, lebo netuším, čo všetko treba spraviť na tej klinike 🙈 veď ja uvidím, čo bude z tohto a potom sa porozprávam s partnerom..

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 práveže neviem, akú to malo farbu, preto sa prikláňam skôr ku kanáliku... Už som to vyhodila...
Ja viem, že treba počkať aspoň pár dní a čím neskôr žena testuje, tým je to presnejšie, ale tento môj test nebol z ranného, pred tým som bola x-krát na wc. Je možné, že ak je to tehu (ale iba náhodou), tak hneď zajtra z ranného by to mohlo byť vidieť viac? Ak teda nepríde ms 🤞

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 a foto nemáš? Ono veľakrát som tu na diskusiách čítala, že sa toto stalo veľa babám, že čiarka vybehla a potom zmizla... Vraj sa to stáva, že keď cez kanálik prechádza farbivo, tak sa tam na chvíľu akokeby "zdrží" a že keby to bolo tehu, tak to zafarbené zostane a ak to tehu nie je, tak to farbivo proste zmizne... Ale zas iné baby tiež písali, že im to tak robilo keď mali ešte ozaj málo hcg v moči, že skúsili testovať o pár dní neskôr a už sa to pekne zafarbilo 🤷 bože toto čakanie je najhoršie 🙈

mima1991
4. apr 2022

@levandulova111 no skús hneď ráno veru, ja som si akurát skúsila urobiť pepino 😁 nevydržala som, ale nie je žiadny rozdiel oproti včerajšiemu 😑

mima1991
4. apr 2022

@mima1991 dolny je teraz

simca1106
4. apr 2022

@levandulova111 ohh to fakt ? Ja som sa uz tesila 😃
A ty ako ? Stale bez menzesu ?

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 no ale toto už vyzerá byť krásna čiarka a žiadny duch 😍 ja veru zatiaľ bez ms, bolesti podbruška žiadne, akurát že "tečiem", taký silnejší výtok mám, ale zatiaľ bez zafarbenia 😁 ale prsia ma na dotyk bolia riadne a sem tam aj bez dotyku... Čo mňa takto veru nebolievaju, iba ak pri ovu 🤭🤞 no som zvedavá, ak do rána nepríde, vyskúšam teda hneď z ranného... Ale neviem, mne sa tomu vôbec nechce veriť 🙄

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 ale určite ti to je viac vidieť, než mne dneska 😁 ja budem silno držať palce, nech len silnie.. možno len pomaly stúpa HCG 🙂 ale ani ty nemusíš hľadať duchov ako ja 🙈 nechám sa prekvapiť 😁🤞 a držím paaaalce ❤️

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 a ešte taká otázka, aj ten včerajší si robila z poobedného alebo z ranného? Lebo ak z ranného a ten spodný je teraz z poobedia, tak by som to skôr videla pozitívne, lebo poobedný moč býva slabší, čiže suma sumárum, majú rovnakú intenzitu ale rozdiel je v čase testovania, to je dobré 😊 ranný by bol silnejší teda dúfam 🤞

mima1991
4. apr 2022

@levandulova111 vies co, mozno nejake 2 hodinky skor som vcera robila, ale tak skusim zajtra z ranneho prveho a som velmi zvedava co tam bude, lebo mi ostal este jeden pepino a som si povedala, ze uz ho nekupim, este mi maju prist tie mamatesty tento tyzden tak zajtra rano posledny pokus s pepinom :D inak dakujem a aj ja tebe strasne drzim palce, lebo nadej je tam stale 🙂

simca1106
4. apr 2022

@levandulova111 hej, krasna ale ona do 10min uplne zmizla 😕 tak som sa ňou kochala a potom idem pozriet a skoro som si oči vyočila ze nic..

No silno silno drzim palce aby sa menzes nedostavil a aby boli rano 2 ciarky 🙏🙏

levandulova111
4. apr 2022

@mima1991 ja rozmýšľam tiež, že zbehnem do DM na tie lacnejšie, na zajtra ráno mám jeden ešte, ale ak nepríde ms, tak by som potom ešte skúsila na ďalší deň 😁
Potom určite hoď foto, ako to vyzerá ráno 😊🤞

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 to táto čiarka zmizla??? 😮😮😮 Tak z toho som debil úplne, veď takáto nemôže len tak zmiznúť... 🤔 Máš ešte test? Že by si vyskúšala tiež z ranného? Lebo toto sa mi nezdá, keby máš ledva viditeľného ducha ako ja, nepoviem, ale toto mi do hlavy nejde, že taká krásna druhá čiarka a zmizla, som v šoku 😮

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106
@mima1991 a veeeelmi veeeeelmi vám ďakujem za držanie palcov, aj ja vám moc moc moc držím palce, veď dieťa je dar a keď už je tam ako taká nádej, tak budem dúfať, že všetko dopadne len a len dobre ❤️❤️❤️

simca1106
4. apr 2022

@levandulova111 zmizla, tiez som ostala v soku. Nemam teraz ziaden, pockam tak 3 dni a potom kupim. Som zvedava na tvoj 🙏🙏🙏

levandulova111
4. apr 2022

@simca1106 ak do rána nepríde ms 🙄 mňa už aj prsia prestali bolieť, ako má boleli dneska že ozaj moc, teraz nič... A krcok mám síce vysoko, ale otvorený, čiže do rána mi príde ms 😣 dlho som si ho už nepozrela a teraz zo zvedavosti v sprche a nie som v tom.... Ach, nevadí, všetko má svoj dôvod 😊

mima1991
5. apr 2022

@levandulova111 no ahoj, ako to s tebou vyzerá? Ja som asi ráno nepoužiteľná, úplne slabá mi vyšla hneď z prvého ranného 🤷🏻‍♀️

levandulova111
5. apr 2022

@mima1991 ahoj, no tak ja tiež nič 🙈 ms ešte není ale test negatívny... Včera to už bolo viditeľné, dneska vôbec... Akože v určitom uhle sa mi tam niečo marí, ale tým pádom to je len kanálik a nie som tehu... Takže čakám kedy príde ms... Prsia síce zase bolia, večer neviem prečo prestali ale aj podbruško cítim... Raz cítim, raz nie... Výtok stále taký silnejší... Ale očakávam teda každú chvíľu 🙄

mima1991
5. apr 2022

@levandulova111 -_- no som zvedava co toto bude, ale nadej umiera posledna, stale to tak treba brat

ali999
5. apr 2022

@mima1991 pokiaľ je dnešný test ten spodný tak je slabsi nez prvé dva. Takže tehotná niesi. Ja som mala tiež takéto čiary na pepine s tehotná som nebola.skus si prečítať celu diskusiu. Bolo nás tu takých viac. Preco si nekupis spoľahlivy test radšej?

mima1991
5. apr 2022

@ali999 ahoj, ja som v stredu robila dr.max takto mi vyšiel, preto som potom začala o pár dní testovať a poobedny test bol takýto (prikladám foto), druhý dr.max ráno biely, preto rozmýšľam či nemám lepšie testy na obed/poobede než ráno

ali999
5. apr 2022

@mima1991 Q kedy máš mať ms? Resp už meska ? Ja nehovorím ze nemôžeš byt tehotna, len ze po 1. Ak je prvý robený v stredu a posledný dnes vôbec nesilneju a to je už niečo není ok, iba som vravela ze pepina sú v poslednej dobe nespolahlive a robia čiarky aj chlapom alebo vraj ho jedna baba namocila do coly a aj cola bola "tehotna" :D ja som testovala tými pepino z 2balenia a mala som dokonca silnejšie čiarky než ty .hneď v ten deň som kúpila iné pepino to co je jeden kus v balení a ten bol snehobiely 🙂 tehotna som nebola ani náhodou. A k tomu hcg áno je to možné ja som to mala pri oboch tehu ze mi stupalo poobede/večer 🙂 v každom prípade držím palce aby ti to vyslo💓 len wom ta chcela upozorniť ze tie testy sú fakt hrozne a aby si nebola sklamaná potom ako ja a ostatne baby tu

ali999
5. apr 2022

Inak baby tak mi napadlo . Ze keď tie testy už niesu také spoľahlivé možno by nebolo na škodu kúpiť tieto z krvi . Pohybujú ss v cene 10-15€ Jr to dosť. Ale keď si zoberieme koľko € zbytočne miname a hľadáme duchov a podobne hovadiny....aj digi stojí cca 9€ ...tak možno nieje na škodu kúpiť si jednorazovo tento a budete presne vedieť Na com ste
Pretože krv podla mňa je najspolahlivejsia ;) ja keby ešte niekedy testujem, si kúpim už len takýto 🙂

mima1991
5. apr 2022

@ali999 ms až o 10 dní 😁 ja viem, blbosť teraz testovať. Mám malú nádej v sebe lebo naživo boli tie pepino oproti dr.max silnejšie, ale áno čítala som aké sú teraz nespoľahlivé, to s tou colou počujem prvýkrát 😁 viem že musím počkať do ms a potom to ďalej riešiť, asi som sa trocha nechala uniesť že niečo vidím na testoch a ďakujem ti pekne 🙂 majú mi prísť mamstesty, to tiež teraz pozerám že falošné čiarky robia, tak asi sa už ozaj dá veriť len cyklu

ali999
5. apr 2022

@mima1991 ja mam pocit ze všetky testy sa nejak pokazili ja som testovala pri oboch tehu testom intime a ten bol spoľahlivý keď som nebola tehu bol biely žiadne duchy ani nič 🙂 možno skus ten .a nooo 10 fni do Ms je skoro to ani uhniezdovanie ešte neprebehlo 😉 aj keď sú prípady kedy kedy ukázalo aj takto skoro .napríklad mne pri prvom tehu . 11 dní do Ms som robila intime vyšiel duch na druhý deň som robila digi test a tam už 1-2tt ale......ja som mala vtedy posunutu ovu...v deň ako mi skončila Ms som mala rovno ovu Q vtedy sme aj splodili dcéru ;) ale ak si nemala posunutu ovu tak je strssne skoro 🙂 skus si urobiť inú znacku tak za 2 dní...možno aj za viac 🙂