Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@bibiana0bibi krásne viditeľná druhá čiarka, už ti mešká?
Lebo tieto Pepina robia aj falošných duchov 😔 dúfam, že to nebude aj tvoj prípad... 🤞
@all baby, tak výsledky krvi mám v norme, ani zvýšený prolaktin, nič... 👀 Ja som z toho jeleň... Prsia má bolia, už od konca tej jednodňovej ms a myslela som, že to bude tým prolaktinom... Ešte ma čaká posledné vyšetrenie, na štítnu žľazu. Myslíte, že to môže byť tým? A neukázalo by na hormonálnom profile, keby mám niečo so štítnou? Ja to už nechápem... 🙄
@levandulova111 ahoj 🙂 tak ja mam autoimunitnu tyreoititidu a na môj cyklus to nikdy vplyv nemalo no viem, že štítna žľaza môže cyklus ovplyvniť a na výsledkoch to nemusí byť vidno pokiaľ ti nebrali presne tieto parametre. Určite chod na endokrinológiu tam ta vysetria poriadne aj sono štítnej žľazy aspoň mne robia 🙂 u mňa ma štítna zlaza skôr vplyv na srdce mávam strssne arytmie ..veľa šťastia 🙂
@ali999 no je pravda, že čo sa týka srdca, cítim už dlhodobo (vyše roka) búšenie, teda hocikedy mi riadne silno zabucha párkrát a potom sa to dá do normálu. Je to dosť nepríjemné, ale už som si na to zvykla... Niekedy je to častejšie, inokedy sa to stáva menej... Ale to vtedy cítim srdce až v krku...
Ja som založila dnes novú tému s tým, a jedna holka mi písala, že by v hormonálnom profile boli výkyvy, keby mám štítnu. Že jej tiež až na gynekológii zistili problém so štítnou a na základe toho ju poslali na endokrinológiu... Ale že s cyklom problém nemá a ani s prsiami to vraj nesúvisí... 🙈 Ja už som z toho fakt jeleň 😅 nestresujem sa z toho ale vôbec, som šťastná, že to nie je nič vážne, možno len ten prestup po 30tke, ako mi už veľa ľudí vravelo, že to je po 30tke normálne, že sa telo mení a tak... Čiže možno aj na tom niečo bude 😅 ale určite si dám pozrieť aj štítnu žľazu, za to nič nedám a aspoň budem mať voľno v práci 😁
@ali999 a čo sa týka odberu krvi, že komplet hormonálny profil chceli plus prolaktin... A že všetko v norme, všetko v poriadku...
@ali999 a mne doktor na to srdce povedal, že mám ísť psychológovi, nerobil mi ani EKG, pritom ho v ambulancii má 🙈
a môj ocino zomrel na zväčšené srdce... Tí doktori sú fakt "zlatí"...
@levandulova111 no dala som to sem lebo som nevedela či to je duch alebo pekná čiarka alebo čo 🤣nikdy som sa nejak v tých testoch nevedela orientovať
@bibiana0bibi neboj, nie si jediná. My sme tu hľadali už toľko duchov 😅 ale bohužiaľ... Snáď tebe to vyjde 🤞 a si neodpísala, či ti už mešká ms 😁 ja tento mesiac ani nemusím robiť test, dnes mám ovu a s mojím sme to nejak presvihli... 🙄 Keďže výsledky mám ok, tak som sa tešila, keďže aj môj už povedal, že by sme teda mohli skúsiť zamiešať, ale momentálne na to nebola ani nálada, ja som včera toho mala veľa a on má úraz 🙈 takže zas nič...
@levandulova111 no ja som sledovaná kardiologom koli tomu ze som bola už raz operovana na srdce a teraz ma chcú operovať znova koli tým arytmiam..ja už ich mávam celkom vážne tie záchvaty srdcové.ale operáciu som odmietla pre teraz
Mam 2 malé deti nemám čas na operáciu a rekonvalescenciu atď atď. Tak určite nič nedáš za kontrolu tej štítnej žľazy 🙂 aha ja mam 27 a už sa mi mení celý cyklus :D tak to ty bud rada ze až po 30tkr :D
@ali999 no mamina kamarátka, ktorá robí na endokrinológii sestričku, mi pozrie vhodný dátum. Lebo že to je veľmi ťažké sa tam dostať, že už ráno o 5 tam ľudia stoja a hádajú sa, kto tam bol prvý 🤦 tak pozrie taký najlepší dátum v kalendári, ale že to musím hneď 6:30 tam byť nastupena, čo si myslím, že je v pohode... Už len počkať kedy 😁
Inak, ako to tu stíchlo s tými testami 😁 ja som sa tešila každej pridanej foto a teraz nič... Normálne mi to chýba 😁
Ja som sa už chystala za nejaký týždeň dva testovať, ale zbytočne, lebo s priateľom sme mali styk v sobotu a plodný hlien sa mi ukázal až nejak v pondelok alebo utorok, ale skôr utorok si myslím, ešte včera som ho mala, ale to už mám smolu, od soboty sme sex nemali 🙄 dobila by som ho, najskôr má namota, veď pozor si teda nedáva, ale není to často 🙈 Šľahne ma
@all baby neviem, ktorá ešte sledujete túto diskusiu, no mám otázku. Tento týždeň mi presne podľa cyklu začali plodné dni, teda aspoň myslím, mala som ukážkový plodný hlien číry.. trval tak 3 dni (pondelok utorok streda), štvrtok, piatok, sobota úplne sucho, žiadny výtok, ani hlien, nič... A dnes od rana mám znovu priesvitný hlien, avšak mi príde totálne riedky, ale je priesvitný a pociťujem jemné pobolievanie v podbrušku ako keď mám ovu. Najskôr som si myslela, že je to tým, že som mala túto noc "mokrý sen", to by ten priesvitný výtok celkom sedel, ale že by aj bolesti jemnucke? Ovu mi vychádzala na stredu, aj podľa hlienu najvyššieho... A ja rozmýšľam, že či sa mi ovu posunula teda na dnes a ten hlien číry od pondelka bol predzvesťou, alebo mám dve ovu krátko po sebe? To sa mi ale nechce veriť, aj keď som čítala, že zriedkavo sa to stať môže... Takže s tehu už nerátam, ale zaujíma ma, či sa vám stalo, že ste mali plodný hlien takto dvakrát po sebe s pár dňovou prestávkou medzi tým 🙄
@levandulova111 moja ahoj pokiaľ je hoc aj priesvitný ale vodovy, plodný nebude . Ja mávam toto po ovu bezne ciry vodovy hlien a som není tehotná ani nič 🙂 wkor by som ak môžem ti poradila fakt da toľko nesledovat pokiaľ môžeš.myslim to v dobrom....ja už mesiac neriešim a je mi lepšie
Prijala som to tak ako to je a idem ďalej.mam tu 2 krásne dcérky a na ne sa sústredím 🙂
@ali999 ahoj, no snažím sa aj ja, už sa nesledovať, ale je to veľmi ťažké... Budem s tým musieť niečo spraviť, lebo mi z toho šibne... 🙄 Musím sa aj ja naučiť brať to tak, že keď to má prísť, tak to príde... Len s každým pichnutím v podbrušku, s každým pobolievaním v prsiach, s každým jedlom, ktoré "nesadne", sa mi myšlienky zas točia okolo bábätka... Musím si nájsť nejakého koníčka 😁
@levandulova111 ahoj, idem o tyzden vo stvrtok ku svojmu gyn. a chcem sa ho presne na ten vodnaty vytok opytat,lebo som ho mala tyzden pred ms aj s dost silnymi bolestami podbruska, trval asi 3 dni, ale to iste som mala aj tyzden po minulej ms (cize 2x za 1 cyklus), tak sa ho chcem na to opytat, dam ti potom vediet, co som zistila 🙂 a suhlasim s @ali999 netreba sa tak velmi sledovat, je to tazke, tiez sa sledujem za vsetko poslednu dobu, ale zivot je lepsi bez toho 🙂
@mima1991 no veď toto... Človeku je hneď ľahšie, keď sa prestane sledovať, musím sa to aj ja naučiť 🙈
Ale toto sa mi už dlho nestalo... Raz dávno tiež dvakrát za cyklus a teraz zas, až na to, že po tej pár dnovej prestávke už mám ten výtok stále. Na nohavičkách si nájdem biely, ale keď sa utriem, je číry, nie je ho veľa, ale ešte stále je... Inak je pravda, že pokiaľ som nechodila na koníka, vôbec som o nejakom hliene a príznakoch všelijakých nevedela 😂 ovu som cítila iba podľa pobolievania podbruška v strese cyklu, plus pichnutie vo vaječníkoch a to mi trvalo tak dva tri dni... Až na MK som sa dozvedela o čírom hliene, prsia som začala vnímať, že má pobolievajú v určitých fázach cyklu a tak... Doteraz som fakt ani nevedela, resp nesledovala 😂 ja som tiež trúbka, ale už sa budem snažiť dostať do kľudu a nevšímať si to tak, ako pred tým 😁
@levandulova111
@ali999
Ahojte baby ako sa vám darí ?
Ja som opäť medzi vami môžeme sa znovu snažiť už mi prišla aj ms potratila som nakoniec spontánne nebol nutný kyret tak ked mi skončí môžeme sa snažiť 🙂
@snazilka225 ahoj, tak ja zatiaľ čakám kým pôjdem k dr, výsledky mám pozitívne, tak dúfam, že to bude prosperujúce a všetko dobre dopadne ❤️
To ma mrzí, že si prišla o bábo 😔 ja sa bojím každého mokrejsieho pocitu tam dole, ale chvalabohu zatiaľ iba výtok... 🤞 Podľa appky by som mala byť momentálne 5+1tt, aktuálne mi mešká týždeň... Testy robené na 6. deň meškania... Tfuj tfuj tfuj, nech všetko dobre dopadne 😔❤️
@snazilka225 budúci týždeň v piatok by som chcela ísť ku gyn, dúfam, že mrcha už nepríde a všetko bude ok ❤️
@levandulova111 gratulujeeeem ♥️♥️♥️ no vidiiis tak sa podarilo 🥰 silno drzim palce k doktorke, daj potom vediet.
@levandulova111 heeej gratulujem si ma potešila ❤️ verím ze všetko bude v poriadku hlavne sa netreba stresovať 🙂 ja som si povedala keď budem znovu tehotná na koníka nepôjdem lebo sú tu rôzne diagnózy a potom som bola len v strese 🙂
@levandulova111 gratulujem ❤️
@snazilka225 preeeeeesne toto, aj ja som váhala, či dať test na koníka, lebo sa bojím, že to zakriknem, úplne mi čítaš myšlienky, fakt, každý deň tu čítam niečo zlé, až sa začínam znepokojovať, čo drobcovi ozaj neprospieva... 🙄 Ale tak budem silno veriť, že je to to pravé orechové ❤️❤️❤️ a tebe prajem čím skôr tiež vytúžené dve čiarky a úspešne donosenie 🤞🤞🤞❤️❤️❤️
@snazilka225 ahoj veľmi ma mrzí ze to takto dopadlo a verím ze sa čoskoro podarí zas ❤ my už nijako .nesnažíme sa 🙂 ale v nedeľu bude mať dcérka 1.narodeniny tak sa na takéto vrci teraz sustredim 🙂
@levandulova111 neveriiiim❤❤❤❤blahoželám.nadhera. takže predsa 🙂 veľmi držím palčeky 🙂
@levandulova111 velka gratulacia ❤️❤️❤️ Ja vas tu stale potichu sledujem😅
@aurora1992 sme dve 🙂 ja tiež tu sem tam prídem ci majú baby niečo nové :D
@ali999
@aurora1992 ďakujem ❤️ len ešte je zatiaľ veľmi skoro, môže sa stať čokoľvek, ale veľmi dúfam, že sa nestane nič a dotiahnem to do úspešného konca 🤞💪
Ale aj ja sem tam pozriem čo nové 😁 dúfala som, že aj vy sem pridáte dobré správy ❤️ ale verím, že keď to budete najmenej čakať, dozviem sa aj ja že budete mať dve // 🥰
Dnes si musím kúpiť ďalšiu krabičku testov, síce môj sa už hnevá, že na čo, ale ja si myslím, že raz za čas skontrolovať, či čiarka neslabne, je v poriadku... Doktorke sa neponáhľam, preto sa chcem raz za pár dní skontrolovať...
@levandulova111 treba myslieť len pozitívne ani nemyslieť na zle veci ;) bude dobre ! 🙂 ja som sa tiež takto testovala až pokiaľ som nešla ku gyn :D takže pohoda . Inak možno sa budem blbo pýtať ale nedá mi to :D keď je otázka nevhodná dopredu prepáč.ale spomínala si vtedy ze tvoj muž už nechcel babo. Co sa stalo ze zmenil názor potom ? 🙂

@levandulova111 fúha no tak držím palce nech sú tie výsledky ok a nezufaj 🙂 nikdy nevieš čo dobré sa ti môže prihodiť, mysli pozitívne