icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
ali999
28. feb 2022

@snazilka225 vážne? Mne nikdy neukazal ani len ducha pokiaľ som nebola. Ja som i h malá takéto keď som mala biochemické 2 mesiace dozadu. Aj lekárka mi to potvrdila z krvi ...hcg som mala 128 2 dní na to už len 40 a týždeň 0

levandulova111
28. feb 2022

Ahojte, tých duchov, čo sem dávate mám ja už asi mesiac 🙈🙈🙈 raz vidieť viac, raz menej, raz do limitu, raz po uschnutí. Už si začínam myslieť, že to výrobcovia robia náročky, aby sme si donekonečna kupovali testy pre uistenie sa, či sme, či nie sme tehotné... 🙄🙄 Ja som aj tému dávnejšie založila, pretože dvakrát po sebe som mala iba slabé, dvojdňové krvácanie, rôzne príznaky, ale aj tak tehu nie som, boli to len hormonálne výkyvy kvôli stresu... 🙄 Každopádne vám všetkým želám aby vám to dopadlo tak, ako si prajete ❤️❤️ a aby ste čím skôr našli vytúžené dve čiarky 🥰

ali999
28. feb 2022

@levandulova111 presne aj mne toto napadlo ci to nieje naschvál toto 😀 a vďaka 😗

barborkakr
28. feb 2022

asi to robia naschval :D daka novinka :P
@ali999
@levandulova111

snazilka225
28. feb 2022

@levandulova111 prestne si toto aj ja myslím tak bola som dneska pri gynde a tá mi povedala že tehotná niesom 🤦🏽‍♀️ že urcite príde MS no ako to je možné nechápem tak som skúsila urobiť ešte jeden test pepino
Od zlosti hneď ako som prišla a zase čiarka asi som vadna 🤣🤣

ali999
28. feb 2022

@snazilka225 odfot keď trosku zaschne ;) 😉 nebola si u Dr veľmi skoro ? Ze je možné že to ešte nevidela

snazilka225
28. feb 2022

@ali999 Ale nechápem prečo tvrdila že mi ms príde 🤦🏽‍♀️

barborkakr
28. feb 2022

@ali999 ok kupujem si vino dnes👍

barborkakr
28. feb 2022

@snazilka225 si urcite tehotna

ali999
28. feb 2022

@snazilka225 lebo možno máš vysokú sliznicu tak automaticky predpokladala ze dôjde ms 🙂 ti lekári sú trápny niekedy . Mňa moja gyn pri 1. Tehu vyhodila až z ambulancie pretože som sa s ňou hadala ze wom tehu :D nabehla som tam o 2tt to už som bola 9tt a už videla všetko Q ezte qj sa mi ospravedlnila 😀 inak tento test je jasne pozitívny blahoželám 😗

ali999
28. feb 2022

@barborkakr prečo? :D

barborkakr
28. feb 2022

@ali999 noze asi pridu zenske podla toho, co tu vidim :D

snazilka225
28. feb 2022

@ali999 ďakujem snáď nepríde ms len mám strach aby to nebolo mimomaternicové keď povedala že niečo vidí na vaječníku nejaky folikul a on ma prasknúť a vtedy príde ms 🤦🏽‍♀️ bože iba má nastrasila

barborkakr
28. feb 2022

@snazilka225
@ali999 baby utekala som nie po vino,a le do Benu po Livsane a zase dusik:D tak zeby ich vsetky schvalne naduchovali? :D

ali999
28. feb 2022

@snazilka225 to mi je ľúto. Zbytočne nás stresujú.a koľko si dpo alebo koľko ti meska ms ? 🙂

ali999
28. feb 2022

@barborkakr mame foto ? 😀

snazilka225
28. feb 2022

@ali999 1 deň mi mešká ms

ali999
28. feb 2022

@snazilka225 tak to ešte nič nemohla vidieť gynekologicka ;) podľa mňa tehotná si . Ten test je jasne pozitívny 🙂

barborkakr
28. feb 2022
levandulova111
28. feb 2022

@barborkakr tak nemyslela som to zrovna tak, že náročky nás naťahujú 😅 skôr, že v poslednej dobe sa s "duchmi" roztrhlo vrece... A keďže sa nevie, či to je tehu alebo nie, tak sa kupujú ďalšie a ďalšie testy... Aj keď je pravda, že by sa malo testovať až po vynechaní mrchy, avšak veľa žien roky čaká na bábätko, tak už skúšajú čo to len ide, a aj keď napr mrcha mešká týždne a niekedy testy tiež neukážu úplne presne... Nemyslela som to v zlom 🙏

ali999
28. feb 2022

@barborkakr no ja to tam vidím do ruzova to je 🙂

levandulova111
28. feb 2022

@snazilka225 mne tá druhá čiarka skoro oči vybila 😍 ak toto nebude tehu, tak ja som potom jeleň 🙄 veľká gratulácia, silno držím palce a ticho závidím ❤️

barborkakr
28. feb 2022

@levandulova111 no ved ja som to aj pochopila pekne, nie v zlom, neboj nemyslim ja na zle 🙂 no, len skoda, ze sa uz pravdu nedozvieme :( :( :(

barborkakr
28. feb 2022

@ali999 tazko sa foti, zacalo tu prsat a je tma, ale je tam, tak co teraz:D

levandulova111
28. feb 2022

@barborkakr ja som mala také isté, dokonca raz viac, raz menej, no bohužiaľ u mňa to tehu nie je :( ale tebe držím silno prsty, aby si mala vytúžené // ❤️

ali999
28. feb 2022

@barborkakr ja som ti ho dala do negativu :D už keď na mojich skoro nič nevidno tak aspoň tvoj. A v každom prípade je to vidno 😉

barborkakr
28. feb 2022

@levandulova111 dakujem 🙂 si mila 🙂

snazilka225
28. feb 2022

Baby takže potvrdené

barborkakr
28. feb 2022

@ali999 to fakt? takze je nadej?

ali999
28. feb 2022

@barborkakr ráno si urob z ranného moču,keď máš ešte jeden 🙂 oproti tým co si posielala pred tým sa mi vidí teosku viac silnejšia. Tak ak si tehu, ráno by ju už mohlo byt viac vidno 😉