icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

barborkakr
28. feb 2022

@aurora1992 krasny💜

aurora1992
28. feb 2022

@barborkakr ale ako je to mozne? Ved bol pred vcerom negativny a den pred tym mierny duch a teraz silnejsi
Nemoze to byt chyba?

barborkakr
28. feb 2022

@aurora1992 skus este inu znacku..

barborkakr
28. feb 2022

@aurora1992 ale peknucky ho mas❤️

aurora1992
28. feb 2022

@barborkakr dakujem no tak ale uz sme sa s priatelom zmierili ze nic a teraz toto
Skusim este dr max pozajtra teda ale naozaj divne ak tie tedty takto duchuju tak dakujem pekne

snazilka225
28. feb 2022

@aurora1992 prestne takto som mala aj ja vo štvrtok pozitívny piatok negatív a stále to kolisalo a až dneska pekná čiarka a na digy + 1-2
Takže držím palce a vyzerá to nádejne 🙏✊❤️

barborkakr
28. feb 2022

@snazilka225 baby ja dufam, ze budeme vsetky spolu v novembrovkach💜

snazilka225
28. feb 2022

@barborkakr dúfam aj ja a silno držím prsty nech nám to všetkým dopadne dobre ❤️

barborkakr
28. feb 2022

@snazilka225 boli by sme dobra partia co tu duchujeme baby naraz👍💞

aurora1992
28. feb 2022

@snazilka225 to naozaj?no zda sa mi byt silnejsi aj no nechcem mat falosne nadeje
Este aj priatel dal dnes vypoved 😂😂 no slusim pozajtra dr max ale toto je fakt divne

Este aj cez antikoncepciu s antibiotikami

@barborkakr No verim ze ked nie ja minimalne vy co ste tu ❤️❤️

snazilka_bio_mamka
autor
28. feb 2022

@aurora1992 ten pepino urobil aj men takuto ciarku a ostatne uplne negativne.. kocky MS zatial nikde, necitim ani krce len uz som frustrovana z tohto. uz nech mi dojdu alebo nech mam pozitivny test lebo tato neistota je pre mna velmi zla

ali999
28. feb 2022

@aurora1992 to vyzerá byt pozitívne 🙂

ali999
28. feb 2022

@barborkakr mne sa na teste z rana urobilo cosi také 🤣🤔

aurora1992
28. feb 2022

@ali999
@snazilka_bio_mamka No dievcata chcem sa zacat tesit ale zaroven sa bojim zase sklamania tak tomu stale neverim

ali999
28. feb 2022

@aurora1992 a koľko si dpo ? 🙂

aurora1992
28. feb 2022

@ali999 ja neviem lebo ja beriem antikoncepciu ale brala som dva tyzdne antibiotika a zacali ma velmi prsia boliet v piatok tak som si spravila test a boli dva so slabou viarockou a nasledne na dalsi den negativ a dnes zase hento
Az potom som sa docitala ze tie antibiotika nie su kompatibilne s antikoncepciou

ali999
28. feb 2022

@aurora1992 ja som to síce nikdy nebrala ale počula ze som ze ATB znižujú účinok. Fuuuu tak pekne 😀 teraz neviem ci blahoželám, či ako😅

aurora1992
28. feb 2022

@ali999 vied co ka sama neviem ci sa uz mam tesit a jasne ze by to bola radost ved babo je pozehnanie
Uz jedno mam 6 rocne dievcatko a nebranime sa tomu len sme to chceli az o rok riesit😂😂😂

ali999
28. feb 2022

@aurora1992 tak potom blahoželám 😗 ako určite, moja mala cca rok a pol keď som otehotnela z 2.dcerou .revala som polovicu tehu 😅🤣🤣a teraz som taká šťastná ze ju mame. A aha ..už dobrovoľne riešim 3. Babo :D hoc mladšia ma len 9mesaicov :D

aurora1992
28. feb 2022

@ali999 ved to je supeeeer
Ja chcem velmi len je dobre to mat tak dobre nacasovane ale tak uvidime
Dufam teda ze to neni len duch lebo uz ma pycne z tej neistoty😂😂😂😂

ali999
28. feb 2022

@aurora1992 to je pravda ale toto asi moc nenacasujeme 😀 ráno robíš ďalší? 😅

snazilka_bio_mamka
autor
1. mar 2022

mne ms dorazila

ali999
1. mar 2022

@snazilka_bio_mamka to ma mrzí 😪

snazilka_bio_mamka
autor
1. mar 2022

@ali999 tusila som, ked som.mala negativne testy, ze z toho nebude nic.. ako vzdy

aurora1992
1. mar 2022

@snazilka_bio_mamka mrzi ma to velmi
Ja sa bojim dalsie testovat

levandulova111
1. mar 2022

Mne sa robia stále takéto kanáliky 😅 tento je z dnešného rána, zatiaľ najsilnejší, je vidieť aj voľným okom, ale môj "úžasný", 98€-ový mobil to nevie odfotiť 😂 tak som to podsvietila a musela trošku zmeniť farby, lebo to svetlo z baterky môj foťák doslova oslepovalo 😁
Baby verím, že sa všetky dočkáme vytuzenych //, aj keď ja to posledným testom v piatok vzdávam, keď ani za tri roky sa mi "neušlo" požehnania 😅

levandulova111
1. mar 2022

A áno, je to kanálik, je tenučký, ako keď sme na základnej rysovali s čerstvo zastrúhanou ceruzkou 😅, takže ja tomu už nádej ani nedávam, hlavne keď neviem, kedy mám plodné dni, pred novým rokom boli ako hodinky, odvtedy sa mi to rozhadzalo zo stresu 🤷 ale všetko je tak, ako má byť a ja som vďačná za svoje dve krásne zdravé deti, aj keď so súčasným partnerom spoločné nie a nie prísť... Osud si to zariadi podľa seba, človek mieni.... 🤷 Už som zmierená.... Teda snažím sa 😅

ali999
1. mar 2022

@levandulova111 držím silno palce aby si sa dočkala vytúženého bábätka 🙂 ono to príde asi ké to budeme najmenej čakať ze 😅 ono plodné dní.... prvú dcéru sme splodili tak ze poobede mi skončila ms a večer sme sa posnažili. V tej deň som mala aj ovu keďže som robila ovu testy ....
2.dceru ukážkovo v strede cyklu tiež deň pred ovu :D a teraz som mala ovu 2dni po ms a deň po ms sme sa snažili tak čakám ci s toho niečo bude :D 😀

ali999
1. mar 2022

@snazilka_bio_mamka a ty už nejake detičky máš? Ak sa smiem spýtať 🙂

levandulova111
1. mar 2022

@ali999 no ja som pred tým vôbec nevedela o nejakej ovulácii, priznám sa 🙈 my sme proste išli s tým, že chceme bábo. Po 4 dňoch meškania mi vyšiel duch až 30min po limite.. Doktorka už len potvrdila. Za 3 mesiace má krpatá už 11 rokov 😅
Druhýkrát tiež bez nejakého sledovania... Syn 9 rokov bude mať 😅 a teraz, keď som po rokoch zas na koníkovi, čítam ovulácie, špinenie, plodné dni, také a hentake prsia a proste sa už moc sledujem, šibe mi už z toho 🙈 ale ďakujem 🥰