Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@barborkakr ale ako je to mozne? Ved bol pred vcerom negativny a den pred tym mierny duch a teraz silnejsi
Nemoze to byt chyba?
@aurora1992 skus este inu znacku..
@aurora1992 ale peknucky ho mas❤️
@barborkakr dakujem no tak ale uz sme sa s priatelom zmierili ze nic a teraz toto
Skusim este dr max pozajtra teda ale naozaj divne ak tie tedty takto duchuju tak dakujem pekne
@aurora1992 prestne takto som mala aj ja vo štvrtok pozitívny piatok negatív a stále to kolisalo a až dneska pekná čiarka a na digy + 1-2
Takže držím palce a vyzerá to nádejne 🙏✊❤️
@snazilka225 baby ja dufam, ze budeme vsetky spolu v novembrovkach💜
@barborkakr dúfam aj ja a silno držím prsty nech nám to všetkým dopadne dobre ❤️
@snazilka225 boli by sme dobra partia co tu duchujeme baby naraz👍💞
@snazilka225 to naozaj?no zda sa mi byt silnejsi aj no nechcem mat falosne nadeje
Este aj priatel dal dnes vypoved 😂😂 no slusim pozajtra dr max ale toto je fakt divne
Este aj cez antikoncepciu s antibiotikami
@barborkakr No verim ze ked nie ja minimalne vy co ste tu ❤️❤️
@aurora1992 ten pepino urobil aj men takuto ciarku a ostatne uplne negativne.. kocky MS zatial nikde, necitim ani krce len uz som frustrovana z tohto. uz nech mi dojdu alebo nech mam pozitivny test lebo tato neistota je pre mna velmi zla
@aurora1992 to vyzerá byt pozitívne 🙂
@barborkakr mne sa na teste z rana urobilo cosi také 🤣🤔
@ali999
@snazilka_bio_mamka No dievcata chcem sa zacat tesit ale zaroven sa bojim zase sklamania tak tomu stale neverim
@aurora1992 a koľko si dpo ? 🙂
@ali999 ja neviem lebo ja beriem antikoncepciu ale brala som dva tyzdne antibiotika a zacali ma velmi prsia boliet v piatok tak som si spravila test a boli dva so slabou viarockou a nasledne na dalsi den negativ a dnes zase hento
Az potom som sa docitala ze tie antibiotika nie su kompatibilne s antikoncepciou
@aurora1992 ja som to síce nikdy nebrala ale počula ze som ze ATB znižujú účinok. Fuuuu tak pekne 😀 teraz neviem ci blahoželám, či ako😅
@ali999 vied co ka sama neviem ci sa uz mam tesit a jasne ze by to bola radost ved babo je pozehnanie
Uz jedno mam 6 rocne dievcatko a nebranime sa tomu len sme to chceli az o rok riesit😂😂😂
@aurora1992 tak potom blahoželám 😗 ako určite, moja mala cca rok a pol keď som otehotnela z 2.dcerou .revala som polovicu tehu 😅🤣🤣a teraz som taká šťastná ze ju mame. A aha ..už dobrovoľne riešim 3. Babo :D hoc mladšia ma len 9mesaicov :D
@ali999 ved to je supeeeer
Ja chcem velmi len je dobre to mat tak dobre nacasovane ale tak uvidime
Dufam teda ze to neni len duch lebo uz ma pycne z tej neistoty😂😂😂😂
@aurora1992 to je pravda ale toto asi moc nenacasujeme 😀 ráno robíš ďalší? 😅
mne ms dorazila
@snazilka_bio_mamka to ma mrzí 😪
@ali999 tusila som, ked som.mala negativne testy, ze z toho nebude nic.. ako vzdy
@snazilka_bio_mamka mrzi ma to velmi
Ja sa bojim dalsie testovat
Mne sa robia stále takéto kanáliky 😅 tento je z dnešného rána, zatiaľ najsilnejší, je vidieť aj voľným okom, ale môj "úžasný", 98€-ový mobil to nevie odfotiť 😂 tak som to podsvietila a musela trošku zmeniť farby, lebo to svetlo z baterky môj foťák doslova oslepovalo 😁
Baby verím, že sa všetky dočkáme vytuzenych //, aj keď ja to posledným testom v piatok vzdávam, keď ani za tri roky sa mi "neušlo" požehnania 😅
A áno, je to kanálik, je tenučký, ako keď sme na základnej rysovali s čerstvo zastrúhanou ceruzkou 😅, takže ja tomu už nádej ani nedávam, hlavne keď neviem, kedy mám plodné dni, pred novým rokom boli ako hodinky, odvtedy sa mi to rozhadzalo zo stresu 🤷 ale všetko je tak, ako má byť a ja som vďačná za svoje dve krásne zdravé deti, aj keď so súčasným partnerom spoločné nie a nie prísť... Osud si to zariadi podľa seba, človek mieni.... 🤷 Už som zmierená.... Teda snažím sa 😅
@levandulova111 držím silno palce aby si sa dočkala vytúženého bábätka 🙂 ono to príde asi ké to budeme najmenej čakať ze 😅 ono plodné dní.... prvú dcéru sme splodili tak ze poobede mi skončila ms a večer sme sa posnažili. V tej deň som mala aj ovu keďže som robila ovu testy ....
2.dceru ukážkovo v strede cyklu tiež deň pred ovu :D a teraz som mala ovu 2dni po ms a deň po ms sme sa snažili tak čakám ci s toho niečo bude :D 😀
@snazilka_bio_mamka a ty už nejake detičky máš? Ak sa smiem spýtať 🙂
@ali999 no ja som pred tým vôbec nevedela o nejakej ovulácii, priznám sa 🙈 my sme proste išli s tým, že chceme bábo. Po 4 dňoch meškania mi vyšiel duch až 30min po limite.. Doktorka už len potvrdila. Za 3 mesiace má krpatá už 11 rokov 😅
Druhýkrát tiež bez nejakého sledovania... Syn 9 rokov bude mať 😅 a teraz, keď som po rokoch zas na koníkovi, čítam ovulácie, špinenie, plodné dni, také a hentake prsia a proste sa už moc sledujem, šibe mi už z toho 🙈 ale ďakujem 🥰

@aurora1992 krasny💜