icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
ali999
1. mar 2022

@levandulova111 presne to človek číta a potom sa sleduje a potom všetko mu Je🤣🤣🤣ja som strssne zvedavá ako to dopadne

ali999
1. mar 2022

@barborkakr ahoj, ako ? Mne zas ráno vyšla takáto blbost ja už neviem 😀

barborkakr
1. mar 2022

@ali999 ahoj ja nic rano tak uz neviem 🙂

barborkakr
1. mar 2022
ali999
1. mar 2022

@barborkakr na tej 1.foto je nejaký náznak niecoho.tak asi jak na mojej . Počuj, netestujeme ešte moc skoro ?🤣🤣🤣

barborkakr
1. mar 2022

@ali999
tazko sa to foti, no ja neviem, ja mam zajtra pozajtra dostat zenske tak uiz cakam iba... :D

ali999
1. mar 2022

@barborkakr držím palce aby si nedostala . Ja síce ms až 9teho ale tým, že som mala ovu na 8DC čiže 2 dní po ms tak dnes som 13dpo.....tak som zvedavá :D 😀

levandulova111
1. mar 2022

@ali999 preeeeesne 🤣🤣🤣 ihneď po dočítaní mám tie isté príznaky 🙈 až sa cítim blbo už koľkokrát 🤣 ja ešte v piatok skúsim posledný test a už končím s testovaním, aj keby mi mešká mesiac 🤣 teraz nemešká, má prísť v pondelok a určite sviňa príde na hodinu presne 🤣

ali999
1. mar 2022

@levandulova111 co dokáže psychika :D ja mam dostat v stredu tak budeme čakať no 😅

levandulova111
1. mar 2022

@ali999 už zajtra? Bože tak dúfam, že ti to vyjde tak ako si praješ 🙏 my s priateľom sa síce nesnažíme, ale tiež sa nejak nechránime, ale keby sa pritrafí, priateľ by nebol proti, ale od konca ms až takmer ku koncu cyklu si dáva sakra pozor, naplno ideme až taký týždeň pred ms.. čiže preto sa ja cítim už trápne, pretože to by sa už aký zázrak musel stať, aby z toho niečo bolo 🙄

levandulova111
1. mar 2022

@ali999 mne to koľkokrát príde ľúto, že priateľ povie síce, že už bábo nie, ale keď sa rozprávame, tak povie, že keby náhodou ušlo, bol by s tým v pohode... A keďže sama vieš, aké býva ťažké otehotnieť, ak si to časom on rozmyslí, bojím sa, že už bude neskoro, ak vôbec 🙄

tatianna56
1. mar 2022

@levandulova111 tak oni to inak beru uz ked sa proste zadari. potom su radi a vedia sa tak prirodzene tesit

levandulova111
1. mar 2022

@tatianna56 veď práve, poznám x prípadov, kedy už nechceli, žena prehovorila a teraz nedajú dopustiť... Môj síce má dve deti z predchádzajúceho vzťahu, ale jedno je dospelé a už si zakladá rodinu a idú riešiť svadbu a druhé je už tiež odrastené, čiže už má tiež svoj "život", ako keď bol malý... Priateľ má 40, ja 32... Nemyslím si, že sme už "starí" na spoločné, pretože on koľkokrát povie, že už máme svoj vek 🙈 ale pritom sa nebráni, keby "ujde", ja sa v ňom koľkokrát ozaj nevyznám 🙄

levandulova111
1. mar 2022

A už tri roky spávame prerušovane, ale týždeň pred ms si pozor nedáva... A myslím si, že keby si to rozmyslí a chcel by ešte teda spoločné, tak to bude boj na dlhé trate 🙄 síce doteraz som mala ovu ako hodinky, ale po novom roku katastrofa 🙈

snazilka_bio_mamka
autor
1. mar 2022

@ali999 nie.. nepostasti sa ani na to jedno

ali999
1. mar 2022

@levandulova111 nabudúcu stredu

ali999
1. mar 2022

Baby. Teraz som skúšala robiť.toto na mňa vykuklo hneď jak som test namocila co myslite

ali999
1. mar 2022
levandulova111
1. mar 2022

@ali999 aha, tak to máš ozaj ešte ďaleko... Ale na tých testoch sa mi niečo vidí, snáď to bude len silnieť 🙏❤️

ali999
1. mar 2022

@levandulova111 ved ráno tam ešte nič nebolo. A teraz som si ho robila na obed a hneď tam to divne nabehlo

aurora1992
1. mar 2022

Baby toto je ten zo vcera
Je to tam stale vidiet
Laka ma skusit ten dr max ale bojim sa ze tam nic nebude a budem sklamana

oli2782
1. mar 2022
oli2782
1. mar 2022

@aurora1992 skús iný lebo pepino aj mne ukázalo také a nebola som

aurora1992
1. mar 2022

@oli2782 jj objednala som z adiel tie tu spolahlive podla mojej skusenosti s nimi len ja ju mam silnejsiu ako v piatok to je to ale tak uvidime no.. divne

levandulova111
1. mar 2022

@ali999 čítala som viaceré komentáre, že niektoré ženy mali silnejšie testy poobede/večer, než ráno 🤷 ja som z toho všetkého už jeleň 🙈 ja si posledný spravím v piatok a potom už kašlem na to, až sa hanbím, keď si predstavím, koľko peňazí som za posledné dva mesiace minula na testy 🤭😅 už neminiem ani cent, veď doteraz má to stalo niečo do 50€ 🤦🤦🤦 končím, tie peniaze si viem predstaviť inak minúť 😅 viem, som hlúpa, ale túžila som veľmi nájsť si //, chválabohu ja sa dokážem rýchlo zmieriť s rôznymi situáciami, čiže aj toto vzdávam po 2 mesiacoch dúfania a testovania 😅 ale vám všetkým silno držím palceeee 🤞❤️

levandulova111
1. mar 2022

@oli2782 súhlas, pepino mi odporučila kamarátka, že maximálne spokojná a mne stále duchoval a nič z toho nebolo.... 🙄

@all všetkým želám, nech sa vám splnia vaše želania a nech všetko dopadne čo najlepšie 🤞❤️🥰

snazilka225
1. mar 2022

@aurora1992 skúsila by som urobiť digy to je už celkom fajn čiarka ten by mohol niečo zachytiť a budeš si istá ;)

aurora1992
1. mar 2022

@levandulova111
@snazilka225 no ja co som bola 2x tehotna tak vzdy iba pepino mi ukazalo a potom digi test ale digi som si robila uz ked som mala kolajnice
taketo cuda som nemala este

snazilka225
1. mar 2022

@levandulova111 prestne takto ja som do testov minula straaaaasne veľa za ten vyše roka 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ každý mesiac testovacka pred ms o dušu 🤣 aj teraz to pokračuje aj keď mi digy višiel 1+2 neverím tomu 🤷🏽‍♀️ ms mi mešká 2 deň pepino pekná čiarka a intime teste skoro nič nevidno ja to nehapem už som na prášky s tohto všetkého . Pri 1 keď som čakala spravila si test asi týždeň potom čo mi meškala bol silno pozitívny a druhý už len na kontrolu a to bolo celé 😅 a nechápem čím viac som na koniku tým viac mi šibe

snazilka225
1. mar 2022

@aurora1992 Zmeň test asi nevyhovuje každý , mne takto ukázal pepino s digy a na intime musím hľadať opäť čiarku a to som si intime robila z ranného aj včera aj dnes a pepino len tak cez deň