icon

Vedia deti rozpoznať tehotenstvo matky?

witchling
28. máj 2024

Nehanbite sa poúčať, lebo ja už sa zbláznim. Pri poslednej ovulácií sme mali s partnerom nehodu, cyklus si sledujem a tak sme sa len modlili že všetko bude okej. Menzes som dostala o necelé dva týždne ako hodinky (prekvapivo) a inokedy veľmi silne krvácanie bolo tmavo hnedé a extrémne slabé trvalo 4 dni. Mala som zápal močových ciest tak som to prisúdila chorobe a liekom. Preistotu som si robila test deň, dva po menzes a oba boli negatívne. O týždeň som mala slabo ružový výtok fakt len trošku. Doteraz som bola kľudná. Už tri dni za mnou chodí štvorročná dcéra s tým, že “mama ty máš bábätko v brušku”. Stále mi brucho hladká a pusinkuje. Mala by som mať ovuláciu dnes, takže som si zatiaľ z naliatych pŕs a kŕčov v podbrušku nič nerobila. Asi to sú len hormóny a stres ale úplne to teraz overthinkujem🤣🤣🤣

independent_woman
28. máj 2024

Toto zaujima aj mna 👀. Znamych syn mi na zaciatku tehu chytil brusko a povedal ze tam je babatko. A aj bolo 😂 a to bolo este extremne skoro (par dni po missnutej mrche)

gubka2023
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
28. máj 2024

Nie

pralinka25
28. máj 2024

moje dve deti vedeli o tretom skor ako ja. vlastne oni s tym zacali a az potom som testovala.

dollyzv
28. máj 2024

Ja som tiež v podobnom veku všade roztrubovala že mama je tehotná,tiež som mohla mať tak 4,maximálne 5 rokov,doteraz si to pamätám..a nebola..len som začula ako sa rodicia bavia (buď tiež mali nehodu,alebo mamke meškala ms to si už nepamätám 😅) a ja som hrozne túžila po bábätku aby som bola veľká sestra 😁 neriešili ste to pred malou,alebo vás nemohla počuť ak si sa o Tom bavila s mužom/kamoškami?

witchling
autor
28. máj 2024

jasné že to beriem s rezervou, malá je všade a všetko počuje😁len mi to nedá posledné dni pokoj, či by som mala byť v strehu alebo som niečo neprehliadla

koniarova
28. máj 2024

@witchling nie si tehotná. Z toho, čo si napísala určite nie.

witchling
autor
28. máj 2024

@koniarova presne pre túto odpoveď som si sem prišla🙂

domka222
28. máj 2024

Nevidela rozprávku? Môj minule pozeral takú a mi povedal,že mám tiež bábätko v brušku. To by bola väčšia pravdepodobnosť, ako to,že si naozaj tehotná

witchling
autor
28. máj 2024

Neviem mohla niečo začuť kdekoľvek, doteraz som na to ani nemyslela len do ďalšieho cyklu mám ešte ďaleko a chcela som počuť popravde, že som len paranoidná🤣🤣 nech na to nemusím mysliet ďalšie dva týždne

lucy_ms
28. máj 2024

Moja staršia vedela, dokonca aj pohlavie a dátum pôrodu. Neverila som, bolo to tak

niki35
28. máj 2024

@witchling ja som bola maličká cca 5 rokov a tiež som mojej krstnej z ničoho nič pohladila bruško a povedala som že je tehotná :D a aj bola.. vedela o tom len to ešte nestihli nikomu povedať

veronika0310
28. máj 2024

No ja nejdem strašiť ale moja dvojročná mi mesiac predtým ako som reálne otehotnela začala hovoriť že mamka bude mat bábätko 🙃 bola som v klude lebo som vedela že nie 😊 o mesiac ma ten kľud prešiel, a krpata sa zrejme trafila aj do pohlavia. Od začiatku hovorí že bude veľká sestra a bude mat bračeka a ono to chalan asi aj je (nepotvrdené na 100% ešte)

koniarova
28. máj 2024

@witchling si paranoidná. 😁😁

4stanka4
28. máj 2024

@witchling moja skoro 4 ročná bola minule fascinovana svokrovym pupkom ze jeeej starký ty máš v brušku bábätko 😀

raszuz
28. máj 2024

Ja keď som čakala dcéru a ešte som o tom netušila, tak syn vtedy niečo cez dva roky zahlásil, že "má bábätko v brušku", ešte som sa v robote smiala, že budem babka a bum, za dva týždne som sa zgrcala, neprišiel menzes a bola som jasná 🙂. Takže možné to je.

koniarova
28. máj 2024

@raszuz nie je to v jej prípade možné. Dostala menzes normálne, dva krát si robila test.

koniarova
28. máj 2024

@witchling veď si teda urob ešte aj zajtra, pre kľud duše. Nech máš stopercentnú istotu. Ale nie si tehotná.

nevenka
29. máj 2024

Neviem, moje deti netusili, mali 7 a 5. A ani ked som cakala dalsie, vtedy mali 7 a 9.

ar3m1s
6. jún 2024

Tak ako teda? Si tehu ci nie? 😅