Veľmi sa bojím, že som tehotná
Ani neviem, prečo tu vlastne píšem, ale som zúfalá. Už dva dni cítim pichanie vzadu ako je kostrč, ako keby to vychádzalo zvnútra a trosku to preráža aj do pravého stehna. Proste také príznaky, ako keby som otehotnela. Mám už 3 deti, takze o tom niečo viem, a štvrté už by som fakt nedala. Mám totálnu paniku a som ako paralyzovaná, nedokážem na nič mysliet s pri predstave tehotenstva ma chytajú mdloby. Muž povedal, tri či štyri, to je už jedno, ale ja to už fakt nedám :(( stále dúfam, nech to je zápal obličiek ako čokoľvek, len nie tehotenstvo..
a hned posli muza na vazektomiu a mozte to robit ako kraliky bez strachu...
@datelinka31 odkedy kostrč a bolesť sprevádzaná je ako príznak tehotenstva? 😂 Tam budeš mať iný zdravotný problém . Moja švagriná toto mávala bežne a vetšinou šlo z prechladnutia až zápal sedacieho svalu. Skôr zabehnúť k obvodnej
@datelinka31 skôr máš niečo s chrbticou neboj sa dopredu
@malinkajozka a zase posielanie chlapa na zákrok, ktorý nech a je otvorený dieťaťu, lebo ZENA nechce ďalšie dieťa. Ak ho naozaj nechce, má možnosť sa sterilizovať ona nie muž.
@datelinka31 a niekto tu spomenul aj vazektomiu. To je skvelá vec ak už určite ďalšie deti nechcete. Potom by si do seba nemusela pchať chémiu a ani sa obávať ničoho
@nin12345 alebo nech ide na sterilizáciu ona, ak dieťa nechce.
a hned posli muza na vazektomiu a mozte to robit ako kraliky bez strachu...
@anonym_ee2b3f a čo tak, keby dáma, ktorá nechce deti išla sama na sterilizáciu? Muž je podľa jej slov otvorený novému životu.
@anonym_ee2b3f a čo tak, keby dáma, ktorá nechce deti išla sama na sterilizáciu? Muž je podľa jej slov otvorený novému životu.
@pr85 lebo su manzelia, maju spolu 3 deti (su rodina) a zenska sterilizacia je nebezpecnejsia ako muzska... A chlapik evidentne rad ide naostro... tak by sa mohol on "obetovat"...
@pr85 zena riskuje viac svoje zdravie ako muz pri sterilizacii, a okrem toho uz
predsa vytrpela dost problemov ohladne tehotenstiev a menzesu. Muz je polovica toho vztahu. Ak nechce v tomto smere urobit
vobec nic, je lepsie bez takeho muza.
@malinkajozka ja som hovoril o ich situácii. Chlap sa vyjadril, že je to pre neho OK mať aj ďalšie dieťa a žena sa strachu je, lebo nechce ďalšie. Tak nech niečo na zabránenie tehotenstva spraví žena, ak ho nechce.
@pr85 zena riskuje viac svoje zdravie ako muz pri sterilizacii, a okrem toho uz
predsa vytrpela dost problemov ohladne tehotenstiev a menzesu. Muz je polovica toho vztahu. Ak nechce v tomto smere urobit
vobec nic, je lepsie bez takeho muza.
@anonym_e59e52 ale tu chlap ďalšie dieťa akceptuje a žena ho nechce, tak nech sa porozprávajú a urobia rozhodnutie.
@anonym_e59e52 ale tu chlap ďalšie dieťa akceptuje a žena ho nechce, tak nech sa porozprávajú a urobia rozhodnutie.
@pr85 akceptovanie je fajn ale muž ho neporodí , to nie je len o tom prežijem nejak 9 m . pôrod malina a ide sa
hlavne slovo by mala mat žena, ja by som zo zdravotných dôvodov proste už 4 nedala a môže chciet muž aj dalších 20 deti, proste nie ...
Autorka, zvaz nejakú formu antikoncepcie, keď nechceš dieťa. Neviem, ako je na Tom tvoj muž, ale mohla by si mu navrhnúť napr. používanie kondómu.
@pr85 akceptovanie je fajn ale muž ho neporodí , to nie je len o tom prežijem nejak 9 m . pôrod malina a ide sa
hlavne slovo by mala mat žena, ja by som zo zdravotných dôvodov proste už 4 nedala a môže chciet muž aj dalších 20 deti, proste nie ...
@sara07 Ale to si musia vyjasniť oni vo vzťahu a nie že tu aspoň 4 ženy posielajú chlapa na vazektomiu. Predstav si, že by to bolo naopak, že chlap nechce dieta a žena chce. Ak by tu nejaký chlap navrhol žene, nech sa sterilizuje, tak by ho tu miestne ženy rozdupali a navrhli by chlapovi vazektomiu. Dvojitý ženský kilometer...
@sara07 Ale to si musia vyjasniť oni vo vzťahu a nie že tu aspoň 4 ženy posielajú chlapa na vazektomiu. Predstav si, že by to bolo naopak, že chlap nechce dieta a žena chce. Ak by tu nejaký chlap navrhol žene, nech sa sterilizuje, tak by ho tu miestne ženy rozdupali a navrhli by chlapovi vazektomiu. Dvojitý ženský kilometer...
@pr85 ale veď ja som to napísala ,ako alternatívu pre nich.je asi jasné,keď jej muž povie,že moja zlatá ja na vazektomiu nejdem, budú musieť nájsť inú cestu ochrany
Môj manžel to sám navrhol, čiže ja som to len s otvorenou náručou prijala
Nikto nikoho nasilu do ničoho netlačí, píšeme možnosti
@pr85 háčik je v tom že podla štatistík sterilizacia u žien je viac vykonávaná ako pri mužoch v % a dost velký rozdiel
pritom u žien je to nenávratné , u chlapoch ked sa rozhodnu tak len u nejak 5% sa to nedá vrátit naspäť
nehovoriac že zázrok u muža je podstatne lahší aj menej riskantny , na dennik N bol zaujímavý članok s mudr čo ich vykonava , skutočne je schodnejšie tá vazektomia
My sme ďalšie už neplánovali, keďže máme tri, takze v tomto sme jednotní, len samozrejme ak sa to stane, zmení sa život v prvom rade mne, navyše už mám dosť vysoký vek.. proste pre muža to - áno budú najmä vyššie výdavky a zodpovednosť, ale život sa mu v podstate nezmení, pre mna to bude také, že deti podrastú a ja mozem ísť rovno do dôchodku, zbohom moj život a všetko sa bude točiť len okolo detí.
My sme ďalšie už neplánovali, keďže máme tri, takze v tomto sme jednotní, len samozrejme ak sa to stane, zmení sa život v prvom rade mne, navyše už mám dosť vysoký vek.. proste pre muža to - áno budú najmä vyššie výdavky a zodpovednosť, ale život sa mu v podstate nezmení, pre mna to bude také, že deti podrastú a ja mozem ísť rovno do dôchodku, zbohom moj život a všetko sa bude točiť len okolo detí.
@datelinka31 koľko máš rokov?
zacnite sa lepsie chranit, lebo sa zblaznis, viem o com hovorim, ja som mala take stavy, ze som nespala celu noc pred menzesom, uplna panika, muz uz zvazoval, ze pojde na vazektomiu nech toto neprezivam kazdy mesiac, nakoniec som zrovnala psychiku pomaly, zaklad je vsak chranit sa a ziadne prerusovane suloze
@ankare 41
@datelinka31 tak to sa ani necudujem, ze sa bojis, presne ty by si mala 60 kym by dieta vyrastlo
@datelinka31 teraz nebudem mila... ale preco sa nechranis, ked dalsie dieta nechces? a to ze po 3 , nechces 4te je absolutne v poriadku... ale preco potom mate nechraneny styk? sprav si test a budes mudrejsia... a muz je zlaty, sa mi paci s akou lahkostou pozera na svet...

@koniarova každá žena má iné príznaky.. Píše, že ma za sebou 3 tehotenstva, tak asi strach z niečoho čo pozná bude opodstatnený 🙏 tvoje presvedčivé tvrdenie, jak nebude tehotná ma dosť pobavilo.. Možno by nebolo od veci dopísať aspoň - myslím, že nebudeš tehotná 👌
@karlamon na 99% nebude tehotná. Má to v hlave. A príznaky si nahovára. Veď ju trochu poteš preboha. 😁😁