Veľmi sa bojím, že som tehotná
Ani neviem, prečo tu vlastne píšem, ale som zúfalá. Už dva dni cítim pichanie vzadu ako je kostrč, ako keby to vychádzalo zvnútra a trosku to preráža aj do pravého stehna. Proste také príznaky, ako keby som otehotnela. Mám už 3 deti, takze o tom niečo viem, a štvrté už by som fakt nedala. Mám totálnu paniku a som ako paralyzovaná, nedokážem na nič mysliet s pri predstave tehotenstva ma chytajú mdloby. Muž povedal, tri či štyri, to je už jedno, ale ja to už fakt nedám :(( stále dúfam, nech to je zápal obličiek ako čokoľvek, len nie tehotenstvo..
Test si si uz spravila?
Pichanie pri kostrči v tehotenstve ?? 😳 ok… tak sprav test
Vy sa nechránite keď už deti nechcete? Test si robila?
smer gyn , prípadne ,
tak máš len dve možnosti v podstate
Tak prečo sa nechrániš, keď nechceš ďalšie dieťa? ... a takýto stres je načo dobrý? ... si dospelá žena, sprav si tehotenský test.
@datelinka31 A test? Chápem že máš strach z výsledku, ale možno je to len banalita, možno nejaky natiahnutý sval, zapal..ale najprv si sprav test, možno sa stresujes úplne zbytočne
@kristinka92 ešte je asi skoro na test, aj keď neviem či budem mat odvahu si ho robiť a nebudem radšej čakať na menštruáciu
Vy sa nechránite keď už deti nechcete? Test si robila?
@anonym_ebd9c5 mala som problem otehotnieť, a tak sme sa spoliehali len na prerusovanu suloz, vždy to fungovalo, ale teraz spätne si hovorím, že sme totálne sprostí, že sme sa nechránili..
@kristinka92 ešte je asi skoro na test, aj keď neviem či budem mat odvahu si ho robiť a nebudem radšej čakať na menštruáciu
@datelinka31 kym budes cakat na menzes mozes rozmyslat ako sa budes chranit, ked vyjde negativny. Ako tak citam, na chlapa sa spolahnut nemozes, tak to musis vziat do svojich ruk.
@datelinka31 ak je skoro na test, tak potom nemozes mat priznaky., navyse pichanie pri kostrici mi nepride ako prizak tehu, skor problem s panvou, chrbticou a pod.
@malinkajozka ďakujem za povzbudzujúce slová. Počkám ešte či bude meškať a keď áno pojdem, aj keď vlastne to už bude jasné
Odkedy je pichanie v kostrči príznak tehotenstva? Počkaj na ms, sprav test a rovno sa objednaj ku gyn aby si vybavila ochranu ak nechceš ďalšie deti.
V každom prípade, ak tehotná nebudeš, prestaňte s týmto hazardom a nespoliehajte sa na metódu vďaka ktorej je na svete XYZ deti… Vďaka svojim pocitom teraz jasne vieš že ďalšie dieťa už nechceš, tak to riešte lepšie a účinnejšie
@malinkajozka aj aj som mala bolest panvovej kosti, ale mnohe tie to priznaky sa vyskytuju az niekde v polke tehu, nie na zaciatku, ked sa este ani amtenrica nezvacsuje, cize v zasade este nema ci tieto priznaky sposobovat.
Presne take pichanie mam aj ja a tehotna urcite nie som. Mam to ked dlho sedim na sedacke poskrucana v blbej polohe.
@malinkajozka ďakujem za povzbudzujúce slová. Počkám ešte či bude meškať a keď áno pojdem, aj keď vlastne to už bude jasné
Asi ťažko by si už mala príznaky, keď ti ešte ani menzes nemešká.. a prepáč, si hlúpa, že sa nechrániš a nechávaš to na muža.
@datelinka31
@datelinka31 chápem tvoj strach. Mala by si si urobiť test nech netrpis zbytočne v tomto strachu. Uľaví sa ti. Možno bude negatívny a budeš v kľude a dáš si predpísať antikoncepciu a ak bude pozitívny budeš mať dosť času premyslieť si čo ďalej
@datelinka31 a niekto tu spomenul aj vazektomiu. To je skvelá vec ak už určite ďalšie deti nechcete. Potom by si do seba nemusela pchať chémiu a ani sa obávať ničoho
@malinkajozka áno ten upchatý nos som mala aj ja vždy, a tiež takú tú bolesť ťahajúcu sa do stehna, čo mám aj teraz
Asi ťažko by si už mala príznaky, keď ti ešte ani menzes nemešká.. a prepáč, si hlúpa, že sa nechrániš a nechávaš to na muža.
@datelinka31
@koniarova nemyslela som to ako príznaky tehotenstva, skôr len uhniezdovania. A áno, máš úplnú pravdu
@koniarova nemyslela som to ako príznaky tehotenstva, skôr len uhniezdovania. A áno, máš úplnú pravdu
@datelinka31 nebudeš tehotná. Kedy máš dostať menzes? Len sa tak veľmi bojíš, že všetko pokladáš za príznak.
@datelinka31 počkaj, a ak Ti bude meškať menzes, spravíš si test. Ak muž do Teba nestrieka, je mala možnosť, že si tehotná. Držím palce!
@datelinka31 ahoj, my sme tiež roky mali metódu ,ako spomínaš.
Manžel má 40, ja 36
2 deti , jedno s hendikepom (to je hlavný dôvod , že viac deti nechceme )
Ani keď jeden z nás umrie zajtra a bude mať novú polovičku , lebo áno aj to sa môže stať, máme potomkov na tomto svete a viacej ich nechceme
Manžel podstúpil začiatkom roka vazektomiu
@datelinka31 nebudeš tehotná. Kedy máš dostať menzes? Len sa tak veľmi bojíš, že všetko pokladáš za príznak.
@koniarova každá žena má iné príznaky.. Píše, že ma za sebou 3 tehotenstva, tak asi strach z niečoho čo pozná bude opodstatnený 🙏 tvoje presvedčivé tvrdenie, jak nebude tehotná ma dosť pobavilo.. Možno by nebolo od veci dopísať aspoň - myslím, že nebudeš tehotná 👌
Milá žena. Ja k tvojmu príspevku len pár vecí. My sme roky nemohli počať dieťa, skúšali sme len prirodzene. Nechránili sme sa. Zrazu po 13 rokoch prišlo tehotenstvo ako z jasného neba a po roku a pol aj druhé, takže spoliehať sa na "nemohli sme dlho otehotnieť, máme horko-ťažko tri deti" a vyvodiť z toho, že prerušovaná súlož stačí ako ochrana nie je veľmi racionálne.
A kolko ti ma najmladsie, ide mi o to, ze ked si sa este nechcela definitivne zneplodnit, Mirenu by si mala na 6 rokov a to je na vela rokov vystarane, nebolo kedy? Alebo blbu Danu, lacnejsie a na kratsie... A nemusela by si mozno "rozhodovat o svojom tele" ako ti radi ta mimoza o 20.44.,tu uz ide totizto o telo niekoho ineho, aj ked ma len 2cm👣

@datelinka31 A test? Chápem že máš strach z výsledku, ale možno je to len banalita, možno nejaky natiahnutý sval, zapal..ale najprv si sprav test, možno sa stresujes úplne zbytočne