Veríte tehotenským testom?
To znamená že ak je negatívny aj po určitom čase (nie 2 týždne od styku ale dlhšie) tak to tehotenstvo nebolo? Čoraz viac čítam, že ženy mali negatívne testy a tehotné boli.
Dievca kazdy bozi den... nie si tehotna, skutocne to musis nejako vytesnit z hlavy, robi ti to zle na psychiku.
@anjelicek26 ale ja sa nepýtam či som tehotná. Nemyslím si to. Nič tomu nenasvedčujez len ma to jednoducho zaujíma
Ivka ty si už prípad na psychiatru 🤣🤣🤣🤣
NIE NIE SI TEHOTNÁ!!! A vymaž to konečne z tej tvojej hlavy 🙏🙏🙏 prosím prosím prosím
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@stellarstar nevolam sa Ivka🙂
Ja verim. Nikdy mi test neduchoval. Niektore ukazuju silnejsie, niektore slabšie, to je pravda...ale nemala som ani raz falosne pozitivny.
Ale choď do eneho, každá z nás vie kto si, nepotrebuješ dávať ešte aj anonymne
@stellarstar vážne nie som Ivka. Možno všetci viete kto som ale Ivka sa naozaj nevolam
Dám ti aj dôkaz že to nie som ja😂. Reálne sa pýtam na otázku, ja si nemyslím že som tehotná. Prakticky ani nemám byť z čoho. Nechápem prečo útočiš a presviedčaš ma o tom kto som
nereagujte už na tuto osobu a nepodporuje ju komentármi, buď si tu niekto už fakt robí srandu a umelo zvyšuje sledovanosť, alebo je fakt dotyčná adept na psychiatriu
Jo jo v pohode tak dokáž
@stellarstar tiež som tam stresovala. Ľudia vedia kto som ale Ivetka vážne nie som.
😅
@stellarstar toto je janka nie? Predtým anonym 00 či ako..
Nejak ticho nastalo 🤔
@liloastitch janka_01 myslis? Druhy nick ma tusim anonym0000
@veronikaszabova áno presne ona 😅
@stellarstar veď som len napísala že ma ľudia poznajú
Čo iné ti mám vypisovať. Opýtala som sa otázku a hotovo. Ani sa nepýtam možnosť tehotenstva ani nič.
Žena, nechaj už tie tehotenské testy na pokoji. Skús iné, napr IQ test. To môžeš skúšať, pred stykom, hneď po ňom a nemusíš ani čakať dva týždne. Výsledok bude jasný
@domka222 vďaka za návrh. IQ mam úplne v poriadku, keďže som na meraní IQ bola minulý rok.Psychika totiž vo viacerých prípadoch nemá nič spoločné s IQ 🙂
Tak keď vieš, že je to psychika, navštív odborníka, ktorý ti pomôže, lebo ťa to zožerie
Nikdy som nemala pozitivny test, ked som nebola tehotná. A pozitivny som mala len ked som bola tehotná s prvým a teraz. Nikdy nie falošné pozitivny.
Prípad, že žena mala negatívny test, a bola tehotná, je tak zriedkavý, že by som to absolútne ani nebrala do úvahy. (aj keď tu na MK je koncentrácia takých prípadov, že "brala som antikoncepciu, test bol negatívny a zázrakom som tehotná 😆🙈)
Ale vážne, ak je test urobený správne, teda v čase keď mešká reálne menzes - nie deň po styku, ani dva týždne pred menzesom, ani v čase, keď si žena mysli, že by už mala ho mat, ani nelovi duchov a kanáliky, tak neexistuje, aby bol negatívny v prípade gravidity.
Áno, môže sa stať, že je chybný kus, ale opakovane negatívne testy - nie je to tehotenstvo a bodka.
@jaskolka vďaka za odpoveď. Veď práve ma zaujímajú skúsenosti ohľadom antikoncepcie. Keďže pri nej sa na menštruáciu asi veľmi nedá spoľahnúť a ešte keď som čítala, že mali menzes a stále negatívne testy tak už to mám v hlave aj ja. Ja čakám na Menzes tak som zvedavá či príde 😅
pri neprekonateľnom strachu z tehotenstva odporúčam sterilizáciu…bez srandy, keď furt riešiš dookola že sex s kondómom, spraví sa mimo a či nie si tehotná lebo máš všetky príznaky …..to neni normálne

Verím tehotenským testom. Keď som nebola tehotná, nič neduchovalo, ani Pepino 😂. A keď som bola tehotná, boli koľajnice dosť skoro.