icon

Veríte tehotenským testom?

31. jan 2023

To znamená že ak je negatívny aj po určitom čase (nie 2 týždne od styku ale dlhšie) tak to tehotenstvo nebolo? Čoraz viac čítam, že ženy mali negatívne testy a tehotné boli.

Strana
z2
divokykonik
31. jan 2023

Verím tehotenským testom. Keď som nebola tehotná, nič neduchovalo, ani Pepino 😂. A keď som bola tehotná, boli koľajnice dosť skoro.

anjelicek26
31. jan 2023

Dievca kazdy bozi den... nie si tehotna, skutocne to musis nejako vytesnit z hlavy, robi ti to zle na psychiku.

autor
31. jan 2023

@anjelicek26 ale ja sa nepýtam či som tehotná. Nemyslím si to. Nič tomu nenasvedčujez len ma to jednoducho zaujíma

stellarstar
31. jan 2023

Ivka ty si už prípad na psychiatru 🤣🤣🤣🤣

stellarstar
31. jan 2023

NIE NIE SI TEHOTNÁ!!! A vymaž to konečne z tej tvojej hlavy 🙏🙏🙏 prosím prosím prosím

lavinis
31. jan 2023

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
31. jan 2023

@stellarstar nevolam sa Ivka🙂

ailiba
31. jan 2023

Ja verim. Nikdy mi test neduchoval. Niektore ukazuju silnejsie, niektore slabšie, to je pravda...ale nemala som ani raz falosne pozitivny.

stellarstar
31. jan 2023

Ale choď do eneho, každá z nás vie kto si, nepotrebuješ dávať ešte aj anonymne

autor
31. jan 2023

@stellarstar vážne nie som Ivka. Možno všetci viete kto som ale Ivka sa naozaj nevolam

stellarstar
31. jan 2023
autor
31. jan 2023

Dám ti aj dôkaz že to nie som ja😂. Reálne sa pýtam na otázku, ja si nemyslím že som tehotná. Prakticky ani nemám byť z čoho. Nechápem prečo útočiš a presviedčaš ma o tom kto som

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
kristinka92
31. jan 2023

nereagujte už na tuto osobu a nepodporuje ju komentármi, buď si tu niekto už fakt robí srandu a umelo zvyšuje sledovanosť, alebo je fakt dotyčná adept na psychiatriu

stellarstar
31. jan 2023

Jo jo v pohode tak dokáž

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
autor
31. jan 2023

@stellarstar tiež som tam stresovala. Ľudia vedia kto som ale Ivetka vážne nie som.

stellarstar
31. jan 2023

😅

liloastitch
31. jan 2023

@stellarstar toto je janka nie? Predtým anonym 00 či ako..

stellarstar
31. jan 2023

Nejak ticho nastalo 🤔

veronikaszabova
31. jan 2023

@liloastitch janka_01 myslis? Druhy nick ma tusim anonym0000

liloastitch
31. jan 2023

@veronikaszabova áno presne ona 😅

autor
1. feb 2023

@stellarstar veď som len napísala že ma ľudia poznajú
Čo iné ti mám vypisovať. Opýtala som sa otázku a hotovo. Ani sa nepýtam možnosť tehotenstva ani nič.

domka222
1. feb 2023

Žena, nechaj už tie tehotenské testy na pokoji. Skús iné, napr IQ test. To môžeš skúšať, pred stykom, hneď po ňom a nemusíš ani čakať dva týždne. Výsledok bude jasný

autor
1. feb 2023

@domka222 vďaka za návrh. IQ mam úplne v poriadku, keďže som na meraní IQ bola minulý rok.Psychika totiž vo viacerých prípadoch nemá nič spoločné s IQ 🙂

domka222
1. feb 2023

Tak keď vieš, že je to psychika, navštív odborníka, ktorý ti pomôže, lebo ťa to zožerie

kvadrinkaaa
1. feb 2023

Nikdy som nemala pozitivny test, ked som nebola tehotná. A pozitivny som mala len ked som bola tehotná s prvým a teraz. Nikdy nie falošné pozitivny.

jaskolka
1. feb 2023

Prípad, že žena mala negatívny test, a bola tehotná, je tak zriedkavý, že by som to absolútne ani nebrala do úvahy. (aj keď tu na MK je koncentrácia takých prípadov, že "brala som antikoncepciu, test bol negatívny a zázrakom som tehotná 😆🙈)
Ale vážne, ak je test urobený správne, teda v čase keď mešká reálne menzes - nie deň po styku, ani dva týždne pred menzesom, ani v čase, keď si žena mysli, že by už mala ho mat, ani nelovi duchov a kanáliky, tak neexistuje, aby bol negatívny v prípade gravidity.
Áno, môže sa stať, že je chybný kus, ale opakovane negatívne testy - nie je to tehotenstvo a bodka.

autor
2. feb 2023

@jaskolka vďaka za odpoveď. Veď práve ma zaujímajú skúsenosti ohľadom antikoncepcie. Keďže pri nej sa na menštruáciu asi veľmi nedá spoľahnúť a ešte keď som čítala, že mali menzes a stále negatívne testy tak už to mám v hlave aj ja. Ja čakám na Menzes tak som zvedavá či príde 😅

kristinka92
2. feb 2023

pri neprekonateľnom strachu z tehotenstva odporúčam sterilizáciu…bez srandy, keď furt riešiš dookola že sex s kondómom, spraví sa mimo a či nie si tehotná lebo máš všetky príznaky …..to neni normálne

Strana
z2