icon

Vianočná depka

23. dec 2022

Som jedina co ma hotovú depku z tohto vianočného obodbia ?ako kazda pridáva pozitívne testy...A človek sa snaží rok a nič ( jasne ze su aj ine prípady , kde to trva dlhsie 🤦 doprajem ....ale mi to srdce trha😓

dzulli1980
23. dec 2022

A čo majú Vianoce spoločné s tým, že sa Ti nedarí otehotnieť? ... keď sa rok nedarí, treba začať riešiť, navštíviť odborníkov, urobiť všetko preto, aby sa to podarilo ... a nie sa takto opúšťať, nikam to nevedie.

autor
23. dec 2022

@dzulli1980 mozno to je práve tymi "vianocami" . Kto sa pokúša pochopi. Dik bez tejto odpovedí by som nato asi nedosla 🙂

slovakboy
23. dec 2022

Je to vporiadku to čo cítiš. Nesnaž sa to potlačiť. Precíť tu depku ale potom sa pokús postaviť. Nájdi v sebe svoju hodnotu aj taká aká si. Nie je ešte nič stratené. Prijmi sa taká aká si aj v tomto stave v akom si. My sme skúšali dva roky, mal som slabých plavcov. Tak som znovu začal plávať a otužovať a vyšlo to. Druhý krát už rýchlejšie ale tiež to nebolo hneď. Teraz sú možnosti. Ak nemáte funkčne chyby pomôžu vám.

mondolina
23. dec 2022

ja na každé Vianoce dostanem menštruáciu 🤣 proste každý rok, odkedy sa snažíme 🙈 a už to ani nerátam...
som vďačná za to čo mám ♥️

elia9
23. dec 2022

Cez vianočné obdobie sú viacerí takí citlivejší alebo viac rozcítení..skús vyťažiť aj z tohto obdobia len to najlepšie..ak ešte nemáš dieťatko, tak si uži sviatky v úplnom pokoji len ty a partner/manžel..je to vzácne obdobie aj keď ty to tak teraz nevnímaš..povedz si, že toto sú možno posledné kľudné Vianoce vo dvojici, ktoré zažiješ (kto má deti pochopí 😅 to len na odľahčenie ☺️♥️) toto obdobie sa ti už nikdy nevráti..😉a držím palce, aby ste o rok boli minimálne traja😅♥️

ivangeline
24. dec 2022

Som tehotna a tiez mam depku,pomohlo? :D

ada_alica
24. dec 2022

Roky som Vianoce neznášala, najskôr boli pracovné, hostia boli uveliceni a mne išli neskutočne na nervy, potom roky, kedy som si zasa ako každý rok pripomenula,že rok v ťahu a nič, že už naozaj starnem a s myšlienkou na dieťa sa začínam viacmenej lúčiť.....nezufaj, moja dcéra sa narodila po 5 operáciách a 7 rokoch.....a je tu chodí do druhej triedy a som na ňu nesmierne pyšná ale aj na seba.....🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ariannazara
24. dec 2022

@mondolina aj ja 😁😁😁 vždy vianoce veľká noc dovolenka a ja krámy to už normálne na nervy. Minule ideme na wellnes zas krámy to na porazení 😁

mmm2mmm
24. dec 2022

Presne viem ako sa cítiš...keď si povieš že na Vianoce už snáď budeme traja a prejde ďalší rok a nič a ďalší a zasa nič .a všade vidis fotky usmiatych rodín a deti ktoré už majú po dvoch súrodencov..vtedy je mi ešte smutnejšie že my opäť sami...a k tomu že užite si že ste samy atď....toto ti napíše ozaj len niekto kto nevie aké to je čakať roky na zázrak ktorý sa nekoná ani na Vianoce ani cez rok.....

mondolina
24. dec 2022

@ariannazara
ináč aj dnes som dostala 🤣🤣 a prišli skôr, nech stihnú Vianoce 🙏

mikadooo
24. dec 2022

Nie, nie si. Síce neriešim eventuálne tehotenstvo, zato poznám kopec ľudí znechutených z vianočného humbuku, ktorí si želajú, aby vianočné dní boli úplne obyčajné dní voľna, bez tých ceremónií a chystačiek okolo.