Vidí gynekológ, ak som 5. deň tehotná?
Bola som na bežnej prehliadke.
nie je to moc skoro ja som bola v 4 týždni ked som to zistila aj to bol doktor ešte opatrný potvrdil ale ešte nevidel srdiečko či bije....
nie, piaty den po oplodnenie nevidi... este aj o dalsi tyzden az dva moze stale vidiet LEN maximalne zhrubnutu sliznicu...
Na piaty den po oplodneni totiz tehotna v podstate ani nie si, aj ked by si bola oplodnena - len teraz niekedy sa oplodnene vajicko dokotulava do maternice a bude sa snazit uchytit na sliznici - tj. uhniezdit (to mu moze trvat este par dalsich dni)... A az ked sa poriadne uchyti, zacne telo tvorit hormon HCG a az ked ho bude minimalne 1000 az 1500 jednotiek, tak az vtedy lekar moze nieco vidiet - tj az kdesi 3tyzdne po oplodneni (tj v case ked mal davno prist menzes)
5den po oplodneni ešte ani vajicko nemusi byt uhnizdene v maternici, a navyse hcg moze byt len par jednotiek (ak vobec bude) a tehotenstvo vidiet na ultrazvuku v 3-4tyzdni vacsou sliznicou od 5tt (ked je hcg cca1000jednotiek) gestacnym vackom, cize 5dni je skoro
Určite nevidí. Ani tehotenský test by to nezistil. Na ultrazvuku to vidno 6. až 8. týždeň cca. Mne to gyn. zistila v 7. týždni zhruba.
Boze namiesto takej otazky radsej trosku si na nete popozerat ked uz zo skoly clovek zaklady nema
Nie, nevidi nic...ale ako som uz par krat spominala, netyka sa to teda len teba, ale uz ak mam internet nato, aby som sa blbost spytala, tak skor ako sa ju spytam, urobim kuk, ci nieco nenajdem, aby som sa tu blbost pytat nemusela 🙂 vyhnes sa tak neprijemnym komentom a ver mi, ze k tejto teme by si nasla spustu uzitocnych info 😉
Nechapu obcas tyhle otazky... ☹ Proc se nepodivas na onternet? Mas tam odborne stranky - primo od doktoru. Dozvis se tam vse a usetris se negativnych komentaru. 😖
I v dnesnich zakladnich skolach - pokud se dobre ucite - se muzete dozvedet, jaky je fetus v 5. dnu veliky a ze je zcela nemozne ho jeste videt, natoz poznat - tehotenstvi. 😉
Ahojte prosím môžte mi niekto poradiť mala som s priateľom pohlavny stik chránený s kondomom a urobil sa vedľa mňa chcem sa spýtať ci je niaka šanca ze by spermia sa dostala do vnútra a ci môžem bit tehotná lebo po 14az17 dňoch ma často bolieva brucho mam v ňom divný pocit ako keby ide k tlak nevim to popísať neviete mi niekdo poradiť čo to môže bit prosím

ak si 5 den tehotna tak to urcite nevidel najskor to moze vidiet az v 5 tyzdni tehotenstva