Vidim ducha?
@arabelka33 ja som si spravila test a sklamanie položila som ho na stolik a mm za 15 m ze mamina su tam dve čiarky jedna bola taka ako tvoja .Verim ze si tehu 😝
@hors je to nadherne zistenie ❤ takze drzim palce. Snad uz nam ciarky budu len silniet ❤
mne sa to stalo tiež....s malou dušičkou som šla k mudr...hneď ma poslal na odbery a žial...len duch :(
@katuska599 no ja pockam. Stale sa s tym nadsenim drzim pri zemi, ale verim, ze to bude v poriadku 😊 snad by neboli dva testy takto omylne. Ale som v klude, pretoze si myslim (citim) ze to je v poriadku a vyslo to.
@arabelka33 no tak ja uz som odvtedy porodila 🙂 (dcerka ma 18mes.) ale bolo to takto aj umna ako u teba drzim palce velmi 😘
@arabelka33, ak ti to ukazalo hned, podla mna si tehotna. Ja som pri malom mala najprv takeho ducha, ze som ho videla iba ja pod lampou, odfotit sa nedal a vedela som presne kedy doslo k oplodneniu. Dalsi test bol zas duch, ale vidielny. Skoda ze ked som bola v porodnici uz mi vsetky testy vyhodil pri upratovani :( Tak posledny test je jasny, gratulujem.
Ano ukazalo mi to hned, to je dnesny test. Uplne prvy test ktory som tu do diskusie prikladala ten mi ukazal ducha po 20 minutach. Dakujem velmi sa tesim 😊
Mozes mat nizsiu hladinu HCG poobede, u kazdeho to je individualne... uz radsej netestuj a chod k DR 😉 alebo skus nabuduce rano 🙂
No dnes som zacala rano trosku krvacat 😨😨 Proste troska krvi mam. Mam utekat vecer na pohotovost?
@arabelka33 ja mam presne to iste. v sobotu aj v pondelok pozitivny digitalny test a vcera dosla MS 😢
@veronika2703 a co to znamena? Ja tomu nerozumiem. 5 dni som mala pozitivny test. Bola si u lekara? Okamzite k lekarovi? Z prace ma nepustia. Najskor o 19:00 bohuzial. U mna to ale niesu kramy. Iba rano troska na vlozke. 😢😢😢
@kafedame no proste troska krvacam a placem. Ale k lekarovi ma nepustia. Az o 19 na pohotovost. 😢
Baby mozno to je len krvacanie v suvislosti s implantaciou, pokial to nie je moc vraj je to ok. Hlavne nestresujte, to nicomu nepomoze❤
@blondie_sk no prave, ze mna vcera bolelo brucho, test bol trochu slabsi tak som sa vystresovala. Nieje to normalne nejake krvacanie v kuse. Na intimke som si nasla trochu krvi a vecer pojdem na pohotovost pre pokoj na dusi.
ja som u lekara zatial nebola. Robi dnes az poobede, cize mu zavolam a uvidim co povie. Ale ja mam normalne krvacanie aj bolesti ako pri MS..😑
Ja teda uz nekrvacam, len rano som to mala ma intimke. Ale aj tak som vystrasena. Prosim napis potom co ti povedal. A ja vecer smer lekar takisto.
Na sekundu som uuuuuuplne zabudla, ze som na MK a na temu som klikla v nadeji na nejaky fajnovy predvianocny ducharsky pribeh 😀
@arabelka33 ta krv moze byt z uhniezdenia vajicka...niektore zeny maju vtedy taky slabsi krvavy vytok
@marinka70 no skusila som dnes test ci je jasnejsi ako vcera ked som sa tak zlakla a je krasny, jasnejsi. Uz nebudem robit paniku. Dakujem za rady a skusenosti.
@arabelka33 ano netreba sa zbytocne stresovat...aj ked obcas sa to neda 🙂 drzim palce nech vsetko dobre pokracuje...ak by sa ta krv zhorsila alebo zosilnela tak zbehni na pohotovost a budes aj ty kludnejsia 😉

Blahozelam!!! 🙂 ❤