icon

Vidim ducha?

arabelka33
14. dec 2017

Baby vidite ducha? Dnes mala prist mrcha. Tak som skusila. Ale nie z ranneho mocu. A duch sa ukazal asi az po 20 minutach. Je to vobec platny test?

Vidim ducha?
natally33
15. dec 2017

Blahozelam!!! 🙂 ❤

hors
15. dec 2017

@arabelka33 ja som si spravila test a sklamanie položila som ho na stolik a mm za 15 m ze mamina su tam dve čiarky jedna bola taka ako tvoja .Verim ze si tehu 😝

arabelka33
autor
15. dec 2017

@hors je to nadherne zistenie ❤ takze drzim palce. Snad uz nam ciarky budu len silniet ❤

katuska599
15. dec 2017

mne sa to stalo tiež....s malou dušičkou som šla k mudr...hneď ma poslal na odbery a žial...len duch :(

arabelka33
autor
15. dec 2017

@katuska599 no ja pockam. Stale sa s tym nadsenim drzim pri zemi, ale verim, ze to bude v poriadku 😊 snad by neboli dva testy takto omylne. Ale som v klude, pretoze si myslim (citim) ze to je v poriadku a vyslo to.

aly
15. dec 2017

@arabelka33 gratulka, určite čakáš bábo 😃

hors
15. dec 2017

@arabelka33 no tak ja uz som odvtedy porodila 🙂 (dcerka ma 18mes.) ale bolo to takto aj umna ako u teba drzim palce velmi 😘

katuska599
16. dec 2017

@arabelka33 veľmi držím palce 🙂

arabelka33
autor
17. dec 2017

Dakujem. Dnes to uz je pekne vidiet. Tri dni meskania 😊👶❤ uz aspon mozem povedat, ze asi netreba verit vsetkemu co sa pise v navode 😁.

katka1981
17. dec 2017

@arabelka33, ak ti to ukazalo hned, podla mna si tehotna. Ja som pri malom mala najprv takeho ducha, ze som ho videla iba ja pod lampou, odfotit sa nedal a vedela som presne kedy doslo k oplodneniu. Dalsi test bol zas duch, ale vidielny. Skoda ze ked som bola v porodnici uz mi vsetky testy vyhodil pri upratovani :( Tak posledny test je jasny, gratulujem.

katka1981
17. dec 2017

@arabelka33, tak krasny vianocny darcek ste si nachystali 👶👍

arabelka33
autor
17. dec 2017

Ano ukazalo mi to hned, to je dnesny test. Uplne prvy test ktory som tu do diskusie prikladala ten mi ukazal ducha po 20 minutach. Dakujem velmi sa tesim 😊

natally33
17. dec 2017

Budete mat najkrajsie Vianoce 😍

arabelka33
autor
19. dec 2017

Dievcata ten test slabne, ze ano? 😣 Mam tomu pripisovat nejaky vyznam? Nemam uz testovat vobec? Asi vela citam a pozorujem sa a bojim sa. Ten dolny test je ten zo 17.12, ktory som tu davala a ten vrchny je dnesny, poobede okolo 16:00.

natally33
19. dec 2017

Mozes mat nizsiu hladinu HCG poobede, u kazdeho to je individualne... uz radsej netestuj a chod k DR 😉 alebo skus nabuduce rano 🙂

arabelka33
autor
20. dec 2017

No dnes som zacala rano trosku krvacat 😨😨 Proste troska krvi mam. Mam utekat vecer na pohotovost?

nesvadbovo
20. dec 2017

@arabelka33 nie vecer, chod hned...

zuzzuli
20. dec 2017

@arabelka33 presne, okamzite k lekarovi. Na nic necakat

veronika2703
20. dec 2017

@arabelka33 ja mam presne to iste. v sobotu aj v pondelok pozitivny digitalny test a vcera dosla MS 😢

kafedame
20. dec 2017

@arabelka33 Ahoj,no ako si dopadla? dúfam,že je všetko ok .

arabelka33
autor
20. dec 2017

@veronika2703 a co to znamena? Ja tomu nerozumiem. 5 dni som mala pozitivny test. Bola si u lekara? Okamzite k lekarovi? Z prace ma nepustia. Najskor o 19:00 bohuzial. U mna to ale niesu kramy. Iba rano troska na vlozke. 😢😢😢

arabelka33
autor
20. dec 2017

@kafedame no proste troska krvacam a placem. Ale k lekarovi ma nepustia. Az o 19 na pohotovost. 😢

blondie_sk
20. dec 2017

Baby mozno to je len krvacanie v suvislosti s implantaciou, pokial to nie je moc vraj je to ok. Hlavne nestresujte, to nicomu nepomoze❤

arabelka33
autor
20. dec 2017

@blondie_sk no prave, ze mna vcera bolelo brucho, test bol trochu slabsi tak som sa vystresovala. Nieje to normalne nejake krvacanie v kuse. Na intimke som si nasla trochu krvi a vecer pojdem na pohotovost pre pokoj na dusi.

veronika2703
20. dec 2017

ja som u lekara zatial nebola. Robi dnes az poobede, cize mu zavolam a uvidim co povie. Ale ja mam normalne krvacanie aj bolesti ako pri MS..😑

arabelka33
autor
20. dec 2017

Ja teda uz nekrvacam, len rano som to mala ma intimke. Ale aj tak som vystrasena. Prosim napis potom co ti povedal. A ja vecer smer lekar takisto.

yennn
20. dec 2017

Na sekundu som uuuuuuplne zabudla, ze som na MK a na temu som klikla v nadeji na nejaky fajnovy predvianocny ducharsky pribeh 😀

marinka70
20. dec 2017

@arabelka33 ta krv moze byt z uhniezdenia vajicka...niektore zeny maju vtedy taky slabsi krvavy vytok

arabelka33
autor
20. dec 2017

@marinka70 no skusila som dnes test ci je jasnejsi ako vcera ked som sa tak zlakla a je krasny, jasnejsi. Uz nebudem robit paniku. Dakujem za rady a skusenosti.

marinka70
20. dec 2017

@arabelka33 ano netreba sa zbytocne stresovat...aj ked obcas sa to neda 🙂 drzim palce nech vsetko dobre pokracuje...ak by sa ta krv zhorsila alebo zosilnela tak zbehni na pohotovost a budes aj ty kludnejsia 😉