Vidim ducha?
Baby vidite ducha? Dnes mala prist mrcha. Tak som skusila. Ale nie z ranneho mocu. A duch sa ukazal asi az po 20 minutach. Je to vobec platny test?

@arabelka33 ja som si spravila test a sklamanie položila som ho na stolik a mm za 15 m ze mamina su tam dve čiarky jedna bola taka ako tvoja .Verim ze si tehu 😝
@hors je to nadherne zistenie ❤ takze drzim palce. Snad uz nam ciarky budu len silniet ❤
mne sa to stalo tiež....s malou dušičkou som šla k mudr...hneď ma poslal na odbery a žial...len duch :(
@katuska599 no ja pockam. Stale sa s tym nadsenim drzim pri zemi, ale verim, ze to bude v poriadku 😊 snad by neboli dva testy takto omylne. Ale som v klude, pretoze si myslim (citim) ze to je v poriadku a vyslo to.
@arabelka33 gratulka, určite čakáš bábo 😃
@arabelka33 no tak ja uz som odvtedy porodila 🙂 (dcerka ma 18mes.) ale bolo to takto aj umna ako u teba drzim palce velmi 😘
@arabelka33 veľmi držím palce 🙂
@arabelka33, ak ti to ukazalo hned, podla mna si tehotna. Ja som pri malom mala najprv takeho ducha, ze som ho videla iba ja pod lampou, odfotit sa nedal a vedela som presne kedy doslo k oplodneniu. Dalsi test bol zas duch, ale vidielny. Skoda ze ked som bola v porodnici uz mi vsetky testy vyhodil pri upratovani :( Tak posledny test je jasny, gratulujem.
@arabelka33, tak krasny vianocny darcek ste si nachystali 👶👍
Ano ukazalo mi to hned, to je dnesny test. Uplne prvy test ktory som tu do diskusie prikladala ten mi ukazal ducha po 20 minutach. Dakujem velmi sa tesim 😊
Budete mat najkrajsie Vianoce 😍
Mozes mat nizsiu hladinu HCG poobede, u kazdeho to je individualne... uz radsej netestuj a chod k DR 😉 alebo skus nabuduce rano 🙂
No dnes som zacala rano trosku krvacat 😨😨 Proste troska krvi mam. Mam utekat vecer na pohotovost?
@arabelka33 nie vecer, chod hned...
@arabelka33 presne, okamzite k lekarovi. Na nic necakat
@arabelka33 ja mam presne to iste. v sobotu aj v pondelok pozitivny digitalny test a vcera dosla MS 😢
@arabelka33 Ahoj,no ako si dopadla? dúfam,že je všetko ok .
@veronika2703 a co to znamena? Ja tomu nerozumiem. 5 dni som mala pozitivny test. Bola si u lekara? Okamzite k lekarovi? Z prace ma nepustia. Najskor o 19:00 bohuzial. U mna to ale niesu kramy. Iba rano troska na vlozke. 😢😢😢
@kafedame no proste troska krvacam a placem. Ale k lekarovi ma nepustia. Az o 19 na pohotovost. 😢
Baby mozno to je len krvacanie v suvislosti s implantaciou, pokial to nie je moc vraj je to ok. Hlavne nestresujte, to nicomu nepomoze❤
@blondie_sk no prave, ze mna vcera bolelo brucho, test bol trochu slabsi tak som sa vystresovala. Nieje to normalne nejake krvacanie v kuse. Na intimke som si nasla trochu krvi a vecer pojdem na pohotovost pre pokoj na dusi.
ja som u lekara zatial nebola. Robi dnes az poobede, cize mu zavolam a uvidim co povie. Ale ja mam normalne krvacanie aj bolesti ako pri MS..😑
Ja teda uz nekrvacam, len rano som to mala ma intimke. Ale aj tak som vystrasena. Prosim napis potom co ti povedal. A ja vecer smer lekar takisto.
Na sekundu som uuuuuuplne zabudla, ze som na MK a na temu som klikla v nadeji na nejaky fajnovy predvianocny ducharsky pribeh 😀
@arabelka33 ta krv moze byt z uhniezdenia vajicka...niektore zeny maju vtedy taky slabsi krvavy vytok
@marinka70 no skusila som dnes test ci je jasnejsi ako vcera ked som sa tak zlakla a je krasny, jasnejsi. Uz nebudem robit paniku. Dakujem za rady a skusenosti.
@arabelka33 ano netreba sa zbytocne stresovat...aj ked obcas sa to neda 🙂 drzim palce nech vsetko dobre pokracuje...ak by sa ta krv zhorsila alebo zosilnela tak zbehni na pohotovost a budes aj ty kludnejsia 😉

Blahozelam!!! 🙂 ❤