icon

Vidim ducha?

arabelka33
14. dec 2017

Baby vidite ducha? Dnes mala prist mrcha. Tak som skusila. Ale nie z ranneho mocu. A duch sa ukazal asi az po 20 minutach. Je to vobec platny test?

Vidim ducha?
Strana
z3
natally33
20. dec 2017

@arabelka33 No vidis, test mas dnes krasny! HCG ti pekne stupa, troska spinenia rano suvisi urcite s uhniezdovanim vajicka, preto ta aj bolelo brusko. Vecer ale pre istotu chod na pohotovost, aspon ti to potvrdia a pripadne ti predpisu Duphaston, na podporu udrzania miminka. 😉

arabelka33
autor
20. dec 2017

Velmi Vam dakujem za povzbudive slova ! ❤

anicka245
20. dec 2017

Drzim palce! Pri prvom som v case ms mala slabucke krvacanie, asi tak tri, styri dni, potom skončilo a ja som sa objednala k lekarke ze zase mam nejaky problem, lebo som nemala normalny menzes. Pre istotu som spravila test, ze keby sa pytala ci nie som tehotna, bola som si ista ze nie a ake bolo prekvapko, ked sa objavili dve ciarky... keby som to ocakavala a mala pozitivny test a potom krvacala asi by som sa zblaznila.. chapem tvoje pocity, ale ak nemas krce, vyrazne krvacanie, naozaj to nemusi byt nic zle.. 🙂 prezila som aj potrat a to boli krce a silne krvacanie, drzim palce, nech je vsetko v poriadku 🙂

kafedame
20. dec 2017

@arabelka33 Krásny testík,bude to dobré,hlavne sa nestresuj,gratulujem 😍

aly
21. dec 2017

@arabelka33 tak ako si dopadla?

arabelka33
autor
22. dec 2017

@aly ahoj. Vsetko ok. Spinila som iba dva dni trosku a uz je to dobre 😊 velmi som vtedy spanikarila. Dakujem za opytanie 😊

nufinkanufka
22. dec 2017

@arabelka33 ahoj prosim ta ako velmi si spinila? Ja som dnes 6. den po ET. asi na tteti den som si nasla na papieri trosku svetlej krvi a len raz, potom to preslo a dnes opat. Teraz je, ale bledsia a troska do hneda, ale nie vela, opat len na papieri. Dakujem

arabelka33
autor
22. dec 2017

@nufinkanufka dva dni som spinila rano aj vecer. Ako pises. Trosku na papieri a trosku na intimke, ale fakt jednorazovo rano a jednorazovo vecer 😊.

nufinkanufka
22. dec 2017

@arabelka33 ja na intimke nemam nic a uz zas nespinim. Dufam, ze to bude ok a bublinka to vydrzi

arabelka33
autor
27. dec 2017

Baby ja som sa ani nedostala k lekarovi na kedy ma objednal a moj dnesny testik 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

medovka14
27. dec 2017

@arabelka33 ved je pozitívny 🙂

arabelka33
autor
27. dec 2017

@medovka14 ale 20.12 bola ciarka silnejsia. Viz prispevky hore. Toto mi pride uz ako keby hcg klesalo a babatko odislo 😢

majuja83
27. dec 2017

Ahoj, som mama 1 dcérky a pred ňou mi prvé tehotenstvo skončilo v 5 týždni. Preto chápem Tvoje pocity aj obavy, rovnako som sa trápila a pozorovala aj ja. Co chcem ale povedať je, že toto stresovanie nikomu nepomáha a veľmi škodí tebe aj bábätku. Ak to ma vyjsť, tak to bude ok za akýchkoľvek okolností. A ak nie, potom sa neostáva len s tým zmieriť. Všetko je v božích rukách. A hlavne lekár je prvoradý a nie naše názory tu na MK. Takže treba ísť na gyndu a už netestovat. Prajem všetko dobré.

medovka14
27. dec 2017

@arabelka33 a je to úplne rovnaký typ testu? Robila si ho v rovnaký čas ako prvý? Môže tam byt viac premenných, netreba hneď na najhoršie myslieť 🙂 držím palce

veronika2703
27. dec 2017

@arabelka33 stalo sa mi presne to iste pred tyzdnom..ako pisu baby, lekar mi potrvdil ze zrejme sa plod nevyvijal v poriadku tak to odislo..pre mna to bolo tiez velmi tazke a stale aj je, ale asi to tak malo byt..:/ vraj ale po takomto biochemickom tehotenstve sa telo restartuje a hned dalsi mesiac byva ten uspesny..tak snad ✊🏻

sandra151
19. sep 2018

@arabelka33 ako si prosím ťa dopadla?

patka182
31. jan 2021

Prosím vidite tam niečo? Posledna MS aj keď zvláštna skončila 1.1. Ale mne meškava lebo mam PCOS. Mam už vyše týždňa bolesti v podbrušku a rano mi býva zvláštne... jedno dieťa už mam a pri synovy som to takto nemala

Strana
z3