Vidim ducha?
Baby vidite ducha? Dnes mala prist mrcha. Tak som skusila. Ale nie z ranneho mocu. A duch sa ukazal asi az po 20 minutach. Je to vobec platny test?

Velmi Vam dakujem za povzbudive slova ! ❤
Drzim palce! Pri prvom som v case ms mala slabucke krvacanie, asi tak tri, styri dni, potom skončilo a ja som sa objednala k lekarke ze zase mam nejaky problem, lebo som nemala normalny menzes. Pre istotu som spravila test, ze keby sa pytala ci nie som tehotna, bola som si ista ze nie a ake bolo prekvapko, ked sa objavili dve ciarky... keby som to ocakavala a mala pozitivny test a potom krvacala asi by som sa zblaznila.. chapem tvoje pocity, ale ak nemas krce, vyrazne krvacanie, naozaj to nemusi byt nic zle.. 🙂 prezila som aj potrat a to boli krce a silne krvacanie, drzim palce, nech je vsetko v poriadku 🙂
@arabelka33 Krásny testík,bude to dobré,hlavne sa nestresuj,gratulujem 😍
@arabelka33 tak ako si dopadla?
@aly ahoj. Vsetko ok. Spinila som iba dva dni trosku a uz je to dobre 😊 velmi som vtedy spanikarila. Dakujem za opytanie 😊
@arabelka33 ahoj prosim ta ako velmi si spinila? Ja som dnes 6. den po ET. asi na tteti den som si nasla na papieri trosku svetlej krvi a len raz, potom to preslo a dnes opat. Teraz je, ale bledsia a troska do hneda, ale nie vela, opat len na papieri. Dakujem
@nufinkanufka dva dni som spinila rano aj vecer. Ako pises. Trosku na papieri a trosku na intimke, ale fakt jednorazovo rano a jednorazovo vecer 😊.
@arabelka33 ja na intimke nemam nic a uz zas nespinim. Dufam, ze to bude ok a bublinka to vydrzi
@arabelka33 ved je pozitívny 🙂
@medovka14 ale 20.12 bola ciarka silnejsia. Viz prispevky hore. Toto mi pride uz ako keby hcg klesalo a babatko odislo 😢
Ahoj, som mama 1 dcérky a pred ňou mi prvé tehotenstvo skončilo v 5 týždni. Preto chápem Tvoje pocity aj obavy, rovnako som sa trápila a pozorovala aj ja. Co chcem ale povedať je, že toto stresovanie nikomu nepomáha a veľmi škodí tebe aj bábätku. Ak to ma vyjsť, tak to bude ok za akýchkoľvek okolností. A ak nie, potom sa neostáva len s tým zmieriť. Všetko je v božích rukách. A hlavne lekár je prvoradý a nie naše názory tu na MK. Takže treba ísť na gyndu a už netestovat. Prajem všetko dobré.
@arabelka33 a je to úplne rovnaký typ testu? Robila si ho v rovnaký čas ako prvý? Môže tam byt viac premenných, netreba hneď na najhoršie myslieť 🙂 držím palce
@arabelka33 stalo sa mi presne to iste pred tyzdnom..ako pisu baby, lekar mi potrvdil ze zrejme sa plod nevyvijal v poriadku tak to odislo..pre mna to bolo tiez velmi tazke a stale aj je, ale asi to tak malo byt..:/ vraj ale po takomto biochemickom tehotenstve sa telo restartuje a hned dalsi mesiac byva ten uspesny..tak snad ✊🏻
@arabelka33 ako si prosím ťa dopadla?

@arabelka33 No vidis, test mas dnes krasny! HCG ti pekne stupa, troska spinenia rano suvisi urcite s uhniezdovanim vajicka, preto ta aj bolelo brusko. Vecer ale pre istotu chod na pohotovost, aspon ti to potvrdia a pripadne ti predpisu Duphaston, na podporu udrzania miminka. 😉