icon

Vidíte aj vy druhú čiarku na teste?

helus888
24. okt 2021

Ženy vidite aj vy ? Mne sa tomu nechce veriť po 4 rokoch snaženia

Strana
z2
zianahollyna
25. okt 2021

BABY prosím o pomoc toto sú moje testy prve som si robila 18.10 a potom este digitálny 21.10,všetky pozitívne a 19.10 som bola na krvných testoch a vyšli mi negatívne mrcha mi stále neprišla, mali ste to niektorá? Meška mi už 11 dní. Idem aj u doktora ak niečo uvidí ale strašne stresujem pretože pri tých testoch som sa dosť tešila. Ďakujem

helus888
autor
25. okt 2021

@zianahollyna tak tomuto nerozumiem

helus888
autor
25. okt 2021

@zianahollyna podľa tých testov si tehotná

zianahollyna
25. okt 2021

@helus888 no ved práve ani samotná sestrička tomu nechápe, povedala mi ze možno sa stala chyba v labaku, že mám prísť a uvidíme ci niečo uvidí doktor na Sone.

zianahollyna
25. okt 2021

@helus888 ale podla tých testov som sa dosť Tešila, ja len dúfam ze nie zbytočné, dokonca aj príznaky mam bolest prs, naladovost, napína ma, takže nerozumiem

amelie22
25. okt 2021

@marssellitta Haha, ďakujem za info 🙂. Už som si to utriedila v hlave a už aspoň viem, prečo sa majú testy robiť keď MS mešká a prečo sa nemá odčítať výsledok po limite. Beriem to ako nováčikovskú daň v tejto oblasti 🙂

ankare
25. okt 2021

@helus888 gratulujem!

luci_ba
25. okt 2021

@zianahollyna to museli jedine zamenit testy v labaku, inak mi to nedáva zmysel 😳

22patricius
27. okt 2021

@amelie22 ahoj presne takto isto som nala aj ja bol negatív išla som spat po nočnej a keď som sa zobudila už tam bola čiarka presne takáto slabučká . A teraz mám doma 2 rocneho chlapca 🙂

amelie22
27. okt 2021

@22patricius Keby si mi to napísala pred tromi dňami, vliala by si mi trošku nádeje, keďže som ale v nedeľu dostala mrchu tak nič z toho 🙂 Ale ďakujem, aspoň viem, že aj také sa stáva 🙂

zianahollyna
28. okt 2021

@luci_ba lekár mi potvrdil tehotenstvo a aj povedal ze testy boli určite zmenené pretože videl aj babo a všetko je zatiaľ ôk tak ze sa veľmi teším🙂

luci_ba
28. okt 2021

@zianahollyna to by si človek nepomyslel že sa toto v 21. storočí môže stať 🤔 ale hlavne je že tam je babatko,prajem bezproblemove tehotenstvo 🥰

zianahollyna
29. okt 2021

@luci_ba veru, ja som tiež neverila ze sa toto môže stať. Ale človek neuveri kým si nevyskusa na vlastnej koži ale všetci sa z bábätka tešíme

yoxinka
29. okt 2021

Ja v týchto témach “vidíte tam čiarku” v 90% žiadnu čiarku nevidím, lebo tam skrátka nie je, ale tuto čiarku jasne vidím a podľa mňa, vám to vyšlo! Gratulujem a držím pršteky ;)

Strana
z2