Vidíte aj vy druhú čiarku na teste?
Ženy vidite aj vy ? Mne sa tomu nechce veriť po 4 rokoch snaženia
Anoooo 🙂
@helus888 bože tak potichučky gratulujem ❤️❤️❤️❤️❤️
Takouto ciarkou mi zacali obe tehotenstva 🤗🤗 moc moc gratulujem a drzim palce nech je dobre az do uspesneho zaveru 🍀🍀💪💪🥳🥳
Bože baby, mne asi šibe... robila som si dva testy ráno o 6, mama test a druhy nejaky obycajny (ale 10) lekaren plus. Boli negativne tam som si išla lahnúť dalej, spala som do 10, akurat som rano nadavala ze vsetko negativne a prsia bolia jak sviňa trošku spinim... ale ako som si citala tie vase prispevky nedalo mi to, išla som sa este raz pozriet. Mama test stale negativny, ale ten druhy som nasla takto 😲
@helus888 vyslo tooo❤️ Drzim moc moc palce🍀
@hederamonstera ďakujem 🤩🤩
@helus888 Myslíš že je to tam? aj ked to ukázalo tak neskoro a na druhom teste nie? nechce sa mi tomu verit. Skušali sme iba raz - cez svadobnu noc :D (tú sme si ale spravili az tyzden po svadbe), nechce sa mi verit ze by to naozaj vyslo na prvu supu. Mame 30, 40 a ja ze to bude dlho trvat tak zacnime skusať... nechce sa mi tomu uverit a manzel neveri, ze to nie je mozne. :D
Jasné, budeme! ja som som si kupila vcera aj ten clearblue digital, ale ja krava som ho malo ponorila tak nespravil vysledok. idem teraz utekat este do lekarne si ho kupit, ale asi mi uz z denneho mocu nic neukaze kedze on je tusim iba 25 a nie 10
No dievčatá, u mňa asi nič :( Dnes som nakoniec dostala menštruáciu a test čo som si robila večer bol negatívny. Moc to síce nechápem, ale tak čo už...
@helus888 gratulujem a držím palce😇✊
@amelie22 ahoj, mrzi ma to, ale presne tento test ukazal aj mne hentaku tenucku ciarku, ked som ho isla po niekolkych hodinach vyhodit... nenadarmo je tam pisane, ze to treba pozriet po 2-3 minutach, neskor uz nie... 😔 tak drzim palce, nech to nabuduce uz vyjde 😘

@helus888 Nevidím foto 🙂