icon

Vidíte aj vy ducha na tehotenskom teste?

laurika224
Dnes o 08:31

Čaute dievčatá podľa vás duchuje ? Test pretože som už zúfalá už som skúsila dve rozdielne testy a na každom vidím skoro ducha 😮‍💨 možno už mne šibe 😄

Strana
z2
laurika224
autor
Dnes o 08:32
laurika224
autor
Dnes o 08:33
venom19
Dnes o 08:34

Ahoj, ja na fotke nevidim.

anonym_f601ac
Dnes o 08:34

Kde bolo tam bolo, nic tam nebolo.
Negativ

bomba36
Dnes o 08:35

Nič tam nie je

laurika224
autor
Dnes o 08:37

Ja to vidím doma inak :D

pribinak
Dnes o 08:38

Koľko ti mešká ?

7miriam77
Dnes o 08:40

Fotku som si priblížila,no ja tam fakt nič nevidím.

anonym_08d424
Dnes o 08:42
@laurika224

@laurika224 co sa pytas, ved ty vidis - ano si tehotna, super, kupuj kocik a vybavu

anonym_f601ac
Dnes o 08:47
@laurika224

@laurika224 ked to vidis inak, naco sa pytas? Kupuj vybavicku

anjelicek26
Dnes o 08:48

Nie bohuzial...

anonym_ee604b
Dnes o 08:48

Veď počkaj pár dni a otestuj

maryetta
Dnes o 08:52

Na tom hornom kde je len jeden sa aj nieco zda. Ale to ozaj je extremne slabucke.
Kedy by mala byt ms?

motylik2559
Dnes o 08:54
@laurika224

@laurika224 Ahoj, skusila som priblizit fotku, ale vazne tam nic nevidim. Meska ti menstruacia?

anonym_bf207a
Dnes o 09:03

@laurika224 Si príliš posadnutá tým otehotnením, vidíš potom aj to, čo nie je.

anonym_f601ac
Dnes o 09:07
@anonym_bf207a

@laurika224 Si príliš posadnutá tým otehotnením, vidíš potom aj to, čo nie je.

@anonym_bf207a inak naozaj, pozeram ostatne jej prispevky, to je na psychiatra, alebo naspat na ZS a dostudovat zaklady biologie

anonym_bf207a
Dnes o 09:17
@anonym_f601ac

@anonym_bf207a inak naozaj, pozeram ostatne jej prispevky, to je na psychiatra, alebo naspat na ZS a dostudovat zaklady biologie

@anonym_f601ac Ja sa jej čudujem, že vôbec chce byť s tým partnerom tehotná. Podľa tejto jej diskusie:

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ako-reagovat-na-problematicke-spravanie-partnera/

má 2 detí s predchádzajúcim partnerom a ten súčasný nevyzerá byť ako milujúci partner a náhradný otec jej detí. Mala by si nájsť niekoho iného a nie chcieť dieťa s týmto ozembuchom, ktorý jej vyhadzuje na oči, že býva v jeho dome.

anonym_bf207a
Dnes o 09:18
@laurika224

@laurika224 Tie papieriky zahoď. Nie je tam ale absolútne nič. A buď rada, že nie si tehotná.

anonym_f601ac
Dnes o 09:21
@anonym_bf207a

@anonym_f601ac Ja sa jej čudujem, že vôbec chce byť s tým partnerom tehotná. Podľa tejto jej diskusie:

má 2 detí s predchádzajúcim partnerom a ten súčasný nevyzerá byť ako milujúci partner a náhradný otec jej detí. Mala by si nájsť niekoho iného a nie chcieť dieťa s týmto ozembuchom, ktorý jej vyhadzuje na oči, že býva v jeho dome.

@anonym_bf207a moje nervy, to zas bude gonofond. Dufam, ze priroda vie co robi.

anonym_f601ac
Dnes o 09:23
@laurika224

@laurika224 pouzivaj dvojitu ochranu, lebo zostanes s tromi detmi sama na ulici.

mici88
Dnes o 09:57

@laurika224 fu no naozaj sa chráň a to v dobrom myslím... Tvoj "priateľ" absolútne neakceptuje tvoje deti a nad teba sa povyšuje a ty s ním chceš dieťa? Si myslíš,že si toho chlapa udržíš?

januska12323
Dnes o 10:09

Daj si radšej predpísať antikoncepciu.

ivik4
Dnes o 10:30

Nie

jeennyv
Dnes o 10:34
@laurika224

@laurika224 skus okuliare …akoze aj keby neviem ako nic tam nevidno… a to som tak priblizila atd….

kessica87
Dnes o 10:34

@laurika224 Trošičku sa mi tam niečo zjavuje, ale nadržaná by som sa zatiaľ toho, ale držím palce 😊

kessica87
Dnes o 10:36

Vidím ženy, že opäť idete vyštvať nejakú ženu z MK. Tlieskam Vám 🤮

jeennyv
Dnes o 10:40
@kessica87

Vidím ženy, že opäť idete vyštvať nejakú ženu z MK. Tlieskam Vám 🤮

@kessica87 co vystvat, treba zmyslat realne, toto nie je zdrave vobec, co niektore robia..silou mocou tam vidia, co nevidiet….treba tomu nechat prebieh

anonym_08afbc
Dnes o 10:40
@anonym_bf207a

@anonym_bf207a preco mas potrebu ju niekde snorit? nech si spravi dieta s kym uvazi , je to jej vec, pytala sa na test...

kessica87
Dnes o 10:50
@jeennyv

@kessica87 co vystvat, treba zmyslat realne, toto nie je zdrave vobec, co niektore robia..silou mocou tam vidia, co nevidiet….treba tomu nechat prebieh

@jeennyv je to jej život, nevieš nič o nej. Stačí malá dávka empatie. A keď jej chcete poradiť dá sa to aj krajšie, nie hneď ju na psychiatriu posielať. Neviete kto je na druhej strane,môže to byť pre ňu ťažké čítať. Chápem aj vaše reakcie ale sme ženy, budme na seba dobré. Len toľko som chcela ✌🏼

jeennyv
Dnes o 10:55
@kessica87

@jeennyv je to jej život, nevieš nič o nej. Stačí malá dávka empatie. A keď jej chcete poradiť dá sa to aj krajšie, nie hneď ju na psychiatriu posielať. Neviete kto je na druhej strane,môže to byť pre ňu ťažké čítať. Chápem aj vaše reakcie ale sme ženy, budme na seba dobré. Len toľko som chcela ✌🏼

@kessica87 lebo si jej pomohla s tym, ze tam nic nevidno a ty nieco sa tam rysuje…falosna nadej,nie je empatia….a co pozeram…asi ju tu baby poznaju..cize to bude situacia nejaka…

Strana
z2