icon

Vidíte aj vy dve čiarky?

janulienka_janka
15. mar 2021

Ahojte baby, vidíte aj vy 2 čiarky alebo mi šibe? 🤣🙈
MS mešká 3 dni a test robeny teraz poobede.. Určite vyskúšam za nejaké 2 dni urobiť ráno..

Vidíte aj vy dve čiarky?
Strana
z3
veronikaszabova
•
15. mar 2021
rebekamarcusko
•
15. mar 2021

Ja tak matbe vidim druhu. Ja som mala tiez uplne neviditelnu a v ten isty den som si robila este maybe baby a clerblu a obidva pozitivne

rebekamarcusko
•
15. mar 2021

Ja som mala uplne neviditelnu 😂

cookie29
•
15. mar 2021

snehobielo

snazilka_bio_mamka
•
15. mar 2021

jasne ze tam je 2. ciarka, otazne ci je to kanalik alebo duch. Urob si z ranneho moču zajtra. Zaroven nechapem komenty typu snehovielo a 1 ciarka, na akych telefonoch to pozerate? nokia 3310? nic v zlom ale vyslovene provokacia , ked ta ciarka tam je.

janulienka_janka
autor
•
15. mar 2021

@rebekamarcusko juuuj ja ju tam veru trosku vidím na vašom teste.. 😊 No uvidím skúsim urobiť ráno 🙈 ďakujem ❤️

janulienka_janka
autor
•
15. mar 2021

@snazilka_bio_mamka to ste super upravili mne to tak nešlo.. Ono naživo to jasné vidno viac trošičku.. Ďakujem pekne vyskúšam určite 😊

rebekamarcusko
•
15. mar 2021

@janulienka_janka ja som si kupila clearblue digitalnu a to som mala 4 dni pred MS a bol pozitivny 1-2tyzdne

janulienka_janka
autor
•
15. mar 2021

@rebekamarcusko pozerala som naň v lekárni či si ho kúpim alebo nie 🤣🤣 ale potom som vzala iné.. Nevadí, počkám ešte a uvidím

rebekamarcusko
•
15. mar 2021

@janulienka_janka ten je fakt istota podla mna

snazilka_bio_mamka
•
15. mar 2021

@janulienka_janka clearblue digital nerobte este... vyhodené peniaze. Ono v tom je 25kový test, počkajte až táto bude silnieť a ked to uz bude jasna čiarka, urobte clearblue a to vam ukaze ktory tyzden ste cca.

domka222
•
15. mar 2021

Ženy keď tam vidíte dve čiarky, načo to sem teda dávate, keď potom píšete, že na fotke to tak neni vidno? 🤦‍♀️ Buď je pozitívny, alebo nie, nič medzi tým. A keď ho rozoberiete, nič sa na výsledku nezmení

janulienka_janka
autor
•
15. mar 2021

@domka222 rozobrala som ho pretože sklíčko bolo doškrabané a nebolo nič vidno.. Áno bud je pozitívny alebo nie.. Ale niektoré čiarky sú silnejšie niektoré slabšie.. Niekto sa na bábätko teší veľmi niekto vôbec.. A myslím si ze o tom sú diskusie 😊 pokiaľ nemáte záujem sa zapájať do diskusie nik vám nekáže, zapojte sa do takej co bude pre vás zaujímavá 😊 pekný večer

mokucika21
•
Autor odpoveď zmazal
•
dadus_ka
•
15. mar 2021

Vidim slabucku 😊 skus rano moze to byt pozit ale aj kanalik

cookie29
•
16. mar 2021

@snazilka_bio_mamka a ja nechápem komentáre typu je tam keď tam nič nie. To je dávanie falošných nádejí niekomu...

snazilka_bio_mamka
•
16. mar 2021

@janulienka_janka ahoj, nejaky update????

loldi2
•
16. mar 2021

Nooo ja neviem, idem si teda oči vyočiť, no nič tam nejak nevidím

petus998
•
16. mar 2021

To by som skor povedala na kanalik ze je ako ciarka ak by tam bola aj duch urcite bude bledo ruzova a nie siva

sunshine_18
•
16. mar 2021

Vidím slabucku ❤️

petus998
•
16. mar 2021

Na mojom nieco vidite ?

veronice
•
16. mar 2021

@petus998 tak toto je jasne ako facka, gratulujem 😉

petus998
•
16. mar 2021

@veronice len sa bojim sklamania ze zasa dostanem menstruaciu neviem ci mam pisat doktorovi az viem na isto

veronice
•
16. mar 2021

@petus998 tak pockaj este tyzden a uvidis. Ale toto je jasny pozitivny test 🙂

sunshine_18
•
16. mar 2021

@petus998 tu nieje o čom gratulujem ❤️

petus998
•
16. mar 2021

@sunshine_18 dakujem 😄

cookie29
•
16. mar 2021

@petus998 blahozelam 🙂 🙂 a k doktorovi radsej pockaj, este je skoro, nic tam neuvidi a budes sa zbytocne stresovat

mandarinka555
•
16. mar 2021

@janulienka_janka Lenže tých diskusií na tému "VIDÍTE TAM AJ VY DVE ČIARKY ?" je tu milión a dookola to isté ...
@snazilka_bio_mamka Je tam jedna čiarka, žiadny duch, ani nič podobné a ty
@janulienka_janka detto ☹ Načo sa vôbec stresujete nezmyslami typu, že idete ocikať test hneď po sexe...lebo tak mi to pripadá a zakladáš tu potom tieto témy ☹ To sa musíš pýtať na MK, keď sama vidíš, že tam nič nie je ?
@petus998 Ty tam máš dve čiarky, gratulujem 🙂

petus998
•
16. mar 2021

@mandarinka555 jooj dakujem

mokucika21
•
16. mar 2021

Kúpim pozitívny tehotenský test. Prosím rýchlo, nevyhadzujte.

Strana
z3