icon

Vidíte ducha na mojom teste?

21. jan 2026
Strana
z2
sisska96
21. jan 2026

Netreba hladať to čo tam neni

dzulli1980
21. jan 2026

Ten test je negatívny.

nelinka888
21. jan 2026

Ja tam žiaľ nič nevidím, je mi to ľúto ☹

anabella000
21. jan 2026

Negatívny test

anonym_fe6947
21. jan 2026

Ja vidím ocikaný negatívny test.

anonym_16fde2
21. jan 2026

@anonym_autor ducha ? Ja tam neda nevidím žiadneho ducha ani orb 👻 Ale ak tam vidíte ducha tak vás možno niekto prišiel navštíviť

anonym_2925ee
21. jan 2026
@anonym_16fde2

@anonym_autor ducha ? Ja tam neda nevidím žiadneho ducha ani orb 👻 Ale ak tam vidíte ducha tak vás možno niekto prišiel navštíviť

@anonym_16fde2 menej debilne by to neslo?

krasneleto
21. jan 2026

nepises ktory den cyklu si, kedy bola ovu.. pri priblizeni velmi ked chcem, ho vidim...

kessica87
21. jan 2026

@anonym_autor je to najhorší možný test na trhu. Inú značku. A za mňa je bohužiaľ tento negatívny

autor
22. jan 2026
@krasneleto

nepises ktory den cyklu si, kedy bola ovu.. pri priblizeni velmi ked chcem, ho vidim...

@krasneleto 28 deň a ovu bola 16 deň potvrdená lekárkou

autor
22. jan 2026
@anonym_16fde2

@anonym_16fde2 stačilo povedať že nič nevidíš. Snažíme sa viac ako dva roky, mám za sebou 2 potraty. Ono je niekedy lepšie keď je človek ticho radšej ako by mal byť výsmešný a ironický.

anonym_16fde2
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_16fde2 stačilo povedať že nič nevidíš. Snažíme sa viac ako dva roky, mám za sebou 2 potraty. Ono je niekedy lepšie keď je človek ticho radšej ako by mal byť výsmešný a ironický.

@anonym_autor pardon, ale ja nechápem čo maju s tehotenských testom duchovia, položila si otázku neviem ci to je autokorekt z tvojej strany…

anonym_16fde2
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale dám radu tým padom, skúste to cez menštruáciu. Mám známu čo sa veľmi snažili o dieťa dlho dlhé roky a nešlo to cez ovulaciu ani ostatné dni a vyskúšali cez menštruáciu a bum tehotná.

autor
22. jan 2026
@anonym_16fde2

@anonym_autor ale dám radu tým padom, skúste to cez menštruáciu. Mám známu čo sa veľmi snažili o dieťa dlho dlhé roky a nešlo to cez ovulaciu ani ostatné dni a vyskúšali cez menštruáciu a bum tehotná.

@anonym_16fde2 ďakujem za radu, takto sme to neskúšali mám z toho nepríjemné pocity, ten pach krvi atď

anonym_16fde2
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_16fde2 ďakujem za radu, takto sme to neskúšali mám z toho nepríjemné pocity, ten pach krvi atď

@anonym_autor však nemusíte to robiť prvé 3 dni kedy to je také silné, ale vyskúšať, keď to bude slabšie krvácanie

anonym_bb1f71
22. jan 2026

Nevidím. Ale test je trochu rozpitý. Mne keď sa rozpije test, tak vtedy tam čiarky vidím aj keď nie som tehotná. Takže na to pozor. Aj len trošku rozpitý test ber za vadný. Alebo si to odfotila ešte moc skoro.

anonym_bb1f71
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pokiaľ nemávaš veľmi skorú ovuláciu tak je zbytočné sa snažiť počas nej. Otehotnieť vieš jedine počas ovulácie. Spermie tam vedia za vhodných podmienok počkať pár dní ale ak budeš mať styk 5 deň cyklu počas ms a ovulácia bude 14 deň cyklu tak je to úplne zbytočné. Aj tá pani ktorá je tu spomenutá musela mať len skoršiu ovuláciu a preto to vyšlo.

kessica87
22. jan 2026
@anonym_16fde2

@anonym_autor pardon, ale ja nechápem čo maju s tehotenských testom duchovia, položila si otázku neviem ci to je autokorekt z tvojej strany…

@anonym_16fde2 to vážne? Ako dlho si na Modrom koníkovi? 😂😂😂

anonym_16fde2
22. jan 2026
@kessica87

@anonym_16fde2 to vážne? Ako dlho si na Modrom koníkovi? 😂😂😂

@kessica87 fuu rok asi, ale nechodim sem často len obcas a deti nemam tak ak nejak duchovia súvisia s deťmi tak o tom neviem 😂👀

kessica87
22. jan 2026
@anonym_16fde2

@kessica87 fuu rok asi, ale nechodim sem často len obcas a deti nemam tak ak nejak duchovia súvisia s deťmi tak o tom neviem 😂👀

@anonym_16fde2 je to výraz pre veľmi slabú čiarku na teste. 🤌

sisska96
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor hadam máš oči a vidíš

autor
23. jan 2026
@sisska96

@anonym_autor hadam máš oči a vidíš

@sisska96 ďalšia veľmi príjemná osôbka ☺️. Je to fórum na to aby sa ľudia pýtali. Vieš čo nie ja nemám oči 😒

sisska96
23. jan 2026
@anonym_autor

@sisska96 ďalšia veľmi príjemná osôbka ☺️. Je to fórum na to aby sa ľudia pýtali. Vieš čo nie ja nemám oči 😒

@anonym_autor Ale nie debility, hľadať neexistujúcu čiarku 😂

autor
23. jan 2026
@sisska96

@anonym_autor Ale nie debility, hľadať neexistujúcu čiarku 😂

@sisska96 keď si prejdeš potratmi potom to nazyvaj debilitami

januela29
23. jan 2026

@anonym_autor ak ti mešká MS skús o 2 dni test a uvidíš... prešla som si tiež tym co ty... cize viem presne co prežívaš...

anonym_fbe821
23. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je jedno proste tam nič neni. My sme s asanáciou 4 roky a dva potraty ale nikdy má nenapadlo sa pýtať na test keď je negativny.

sisska96
26. jan 2026
@anonym_autor

@sisska96 keď si prejdeš potratmi potom to nazyvaj debilitami

@anonym_autor aj tak je sprostosť hľadať čo tam není, alebo navštív psychológa, keď už vidíš neexistujúce veci

autor
26. jan 2026
@sisska96

@anonym_autor aj tak je sprostosť hľadať čo tam není, alebo navštív psychológa, keď už vidíš neexistujúce veci

@sisska96 čosi ešte ma zavrú do kazajky. Komu budeš na mk potom písať. To by som ti neurobila

sisska96
27. jan 2026
@anonym_autor

@sisska96 čosi ešte ma zavrú do kazajky. Komu budeš na mk potom písať. To by som ti neurobila

@anonym_autor očividne máš poruchu 😂

kessica87
27. jan 2026

Už sa tu ženy ukludnite. Je to celé na smiech.

Strana
z2