Vidíte náznak čiarky na tehotenskom teste?
Ahojte 28.1 som mala MS a dnes 7dni do MS ďalšej som si urobila test...vidíte tam jemný náznak čiarky alebo je to kanalik?

@natalka13 ja mám raz cyklus niekedy 28 dní, niekedy 21 dní.....teda na jej mieste by som kludne mohla mat pozitívny test teraz...ona nepísala kedy mala ovuláciu, či?....akože veľa žien netuší čo je ovulácia, kedy prebieha ovulácia a dochádza k oplodneniu, koľko trvá uhniezdenie a podobne....ale ja reagujem na príspevok " a ak nebude tehotna tak co? K comu testovat dopredu? Tesit sa tyzden zbytocne z kanalika? A potom bude fnukat - aj baby na koniku vraveli ze som tehotna fnuk." ....pokiaľ ide o nevedomosť o cykle a procese otehotnenia, prečo žena žene proste slušne nenapíše, ako to funguje.
Ale vravím, nechápem vešanie testov typu "vidíte nevidíte" na internet, hej...to je dosť divné.
@naty_123 Pani Doktorka bude mat botanickú záhradu,keď nastúpi sebareflexia a potreba robiť so sebou niečo pre svoje vlastne mentálne zdravie. Ja sa niekedy nestačím čudovať,čo všetko dokáže jedna žena žene napísať. A každým dnom sa to stupňuje. Rodila som v roku 2019. Diskusie na MK boli úplne niekde inde. Vždy sa našla furia ale vždy ju pekne slušne zvozili a bolo ticho. Teraz? Jedna čistá katastrofa … namiesto rady su tu výsmešky… ako keby každá zhltla všetku múdrosť sveta… česť výnimkám … a nezabudnime sa naše stare dobre,keď sa začne riešiť gramatika. Vtedy začína peklo. DOVYĎEŇJA 😂😂
@naty_123 odsledujte si ovuláciu ovulačnými testami, nie aplikáciou a aj ked sa píše, že ovulácia je cca v strede cyklu, každá žena je iná. Aby ste vedeli, koľko DPO ste a či teoreticky už môže test zachytiť HCG
@gaba029 ťažko povedať. Ak sa tak správa aj doma,potom vyplakáva a fb “priznania žien” samozrejme anonymne,že jej manžel ma milenku. :D doma bordel a spina,správanie nula bodov,slovník ako drevorubac ale bude plakať že muž ma milenku,alebo že sa doma niečo deje. Nuž,nečudujem sa 🙂 niekde si to tie ženy musia vypustiť zo seba 🙂
žienky ja viem ako funguje ovulácia, uhniezdovanie aj podobne. 🙂 som po 2 potratoch takže to ovládam, neviem kedy som mala presnu ovulaciu nakolko sa nesledujem a mame sex pravidelne 🙂... ale dakujem za všetky rady typy aj odsudzovanie.. aspon viem že do tejto komunity už nikdy nezabrdnem 😀 posudzovanie-porovnávanie nato fakt nie som ... 🙂
@naty_123 som na tom úplne presne. Dnes som testovala. 3 dni pred (a nech ma aj ukameňujú) 😂 niečo tam je … budem sledovať,či to silnie. Kľudne ak chceš,napíš. Budeme si navzájom posielať testy. A keď ho odfotis v tme,tak sa ti nebudem smiať,ale poviem ti,aby si zapla blesk 😂 (vtip)
@stellarstar ja netvrdim že mam horší príbeh s nikym sa neporovnávam 🙂
@naty_123 tak super 👍
@naty_123 to ma mrzí, držím palce, do tretice všetko dobre 🙂
@nattka123 Jasné...ty ma poznáš🙈 Len aby ten tvoj nezasúval inde, keďže na neho stále tlačíš...
@gaba029 presne, tak si hovorím… že by som chcela vidieť tieto fúrie naživo. Lebo vo väčšine prípadov práve tie príjemné ženy majú pochopenie, empatiu. Aj keď si prešli kde čím. No nepotrebujú si to kompenzovať a pretekať sa, kto to mal horšie. A práve tie nespokojné so sebou sa potrebujú takto správať. Našťastie vidím, že ste tu aj ženy s normálnym správaním a názorom. 😊 Ak tu dá hocijaká žena otázku na test, očakáva či áno, alebo nie. Nie arogantné súdenie od fúrií. Myslím, že tu na to nikto nie je zvedavý.
@mandarinka555 prečo to komentujete 2x za sebou rovnako? Asi nemá pani chuť vám odpísať 🙂
@naty_123 Veď áno, došli jej argumenty.
@naty_123 nie je nič horšie ako pepino. Ten test by som vôbec nebrala do úvahy .
@simona1998 🤣 Ježiš ženy vy tu máte furt problémy mne pepino ukázal obydva rázy správne
@naty_123 áno mame , lebo nová šarža je otrasná .

@nattka123 aj ja sa smejem na tvojom, lepšie by som to nenapísala 😂❤️