Vidíte niečo?
Ahojte vidíte niečo ? Prosím naozaj bez blbych poznámok...
Ďakujem 🩷🩷
@anonym_autor drzim palce 🍀🍀🍀Moja taka slaba ciarka uz chodi do skoly. Nikdy nezabudnem ako som testovala po styroch dnoch meskania a ledva sa tam nieco crtalo. Prave vtedy ked sme to uz najmenej cakali
Ďakujem 🩷🩷
@anonym_autor urob ten istý test, ak je toto pepino tak ukazuje slabšie, zrejme ma menej farbivá - vlastna skúsenost 🙂
@anonym_autor urob ten istý test, ak je toto pepino tak ukazuje slabšie, zrejme ma menej farbivá - vlastna skúsenost 🙂
@polovnicka92 mám inú značku
@polovnicka92 mám inú značku
@anonym_autor no čiarka tam je, dôležité je testovať tým istým testom, aby si videla ci tmavne obden, lebo každý test ma inak farbiva, takto vieme len, ze tehotná zrejme budeš, tak nech len nech silnie testik, 🙏 🍀
@anonym_autor no čiarka tam je, dôležité je testovať tým istým testom, aby si videla ci tmavne obden, lebo každý test ma inak farbiva, takto vieme len, ze tehotná zrejme budeš, tak nech len nech silnie testik, 🙏 🍀
@polovnicka92 ďakujem krásne 🩷

@anonym_autor ahoj, ano, je tam vidiet velmi slabu druhu ciarku. Kto ju nevidi, ten nema dobre oci. Dovod driuhej slabej ciarky este nie je jasny.