Vidíte niečo?
Ahojte vidíte niečo ? Prosím naozaj bez blbych poznámok...
@anonym_autor ja keby som mala takuto druhu slabu uz vyberam meno 😃 cize ano vidim 2.
@anonym_autor ja keby som mala takuto druhu slabu uz vyberam meno 😃 cize ano vidim 2.
@anonym_378cc1 ako aj ja vidím dve ale je možno pravda ze človek keď vie kde má byť že tam vidí čiarku 😁
@anonym_autor aj ja vidim dve : )
@anonym_378cc1 ako aj ja vidím dve ale je možno pravda ze človek keď vie kde má byť že tam vidí čiarku 😁
@anonym_autor ja vidím dve
Ja tam vidím tiež takú slabucku druhú. Skús zase zajtra alebo o pár dní. Držím palce, nech tam je to počom túžiš. ❤️❤️
Normalne to rozober, tieto hadzu bohuzial kadejake tiene tie s okienkami... ale ci to beries akokolvek, idealne - pockat dva dni...
Vidim tiez 2, ale samozrejme, pozitivny test je leb 1/200 veci, ktore musia prebehnúť spravne aby na konci bolo narodene bábätko. Treba testovat každé 2-3 dni z ranného moču, ciarka by mala silnieť.Drzim palce, nech je tak ako si praješ 😉
Ďakujem dievčatá za odpovede
@anonym_autor ja bohužiaľ vidím iba jednu ale ak ti mešká menštruácia, tak vyskúšaj o pár dní
Normalne to rozober, tieto hadzu bohuzial kadejake tiene tie s okienkami... ale ci to beries akokolvek, idealne - pockat dva dni...
@anonym_autor ja čo bežne nič na tých testoch nevidím, tak naozaj sa tam niečo črtá. Kľud a testuj o 2 dni, už by malo byť vidieť ak si.
@anonym_autor a testuj rovnakou značkou. Na tom druhom nič nie je.
Vidím tam velmi velmi slabučkú čiarku. Tieto testy si robievam pravidelne a ani náznak druhej čiarky na nich nebýva. Nerob si ale pre istotu falošné nádeje, keby z toho nakoniec nie je tehotenstvo
Žiadna tam nie je. Rob si testy, až keď menštruácia nepríde v deň, keď má, potom zase o tri dni. Nie test za testom, inak sa zblázniš a s takým nastavením psychiky sa zblbne aj telo a už vôbec neotehotnieš.
Žiadna tam nie je. Rob si testy, až keď menštruácia nepríde v deň, keď má, potom zase o tri dni. Nie test za testom, inak sa zblázniš a s takým nastavením psychiky sa zblbne aj telo a už vôbec neotehotnieš.
@tzatzik nič nemá zblbnut práve teraz je obdobie pri ktorom som na tehotenstvo ani nepomyslela ☺️
vsetky pozit
Dievčatá dakujeeem 🥰 snáď ano
Všetky, čo vidia jednu -> treba nový predpis na okuliare

Jedna čiarka kontrolná.