Vidíte niečo na tehotenskom teste?
Dobry den. Dneska som si robila test. Vidite tam nieco?
@mandarinka555 radsej by ste sa mali starat o seba nie?. Ja som slusne polozila otazku a nie kam mam ist na nechty. Laskavo ak nemate co povedat tak pomlcte.
Prosím každá, ktorá tam nič nevidí,zaobstarajte si dioptrie ...je tam druhá čiarka, takéto a ešte slabšie som mala pri všetkých tehotenstvach, Tvoje nechty som si nevšimla.
Skus testovať o 2 dni, držím palce
@martinkatinka no ja napríklad nemám okuliare a už vôbec som nemusela priblizovat, pekne viditeľné na to ,že je to foto ..
Každopádne autorke držím palce
@bejbypd tak možno o pár dní bude jasnejší, ale ozaj nič nevidím. Ci nesmiem mat iný pohľad?
@lenka7234 Je to voľná diskusia, môžem si napísať, čo chcem...A odpovedala som slušne, nič tam nie je🙈
@mandarinka555 nikto tu nieje zvedavý na tvoje pobavie co sa týka mojich nechtov. Najorv zacni od seba a potom od druhych
Jasne, ze na tom prvom teste je ciarka, tu si truby budu na tebe honit ego, kym nemas ciarky rovnako farebne, lebo inak “nevies citat navody”. A podobne.
Nic si z toho nerob. Toto bude tehotenstvo, drzim palce.
@mandarinka555 Ty si takto v poriadku? Ti pride normalne len tak zadret, kto ma ake nechty? To by si aj bezne kolegyni v robote takto povedala?
Ty kks, ci ste niektore prostoduche…

@lenka7234