icon

Vidíte niečo na tehotenskom teste po vynechaní menštruácie?

Včera o 09:02

Ahojte dnes som vyskúšala test ms mala prísť včera ale nie som si 100% istá kedy bola ovulka...ale nemam žiadne PMS ako to ma prekvapuje.zda si mi tam niečo test livsane a dr max

Vidíte niečo na tehotenskom teste po vynechaní menštruácie?
anonym_0b30e9
Včera o 09:06

ano, vidim jednu ciarku na oboch testoch. Pri meskajucej MS by si mala mst vyrazne ciarky ziaden hon na duchov.

anonym_4a10c3
Včera o 09:16

@anonym_autor ani keď sa veľmi zahladim tak nieje ani náznak druhej čiarky. Testy dokážu ukázať už aj 10dpo, ak už mešká ms tak určite si viac než 10dpo. Drzim palce pri ďalšom cykle.

anonym_0e867e
Včera o 09:26

@anonym_autor nie, nevidím tam nič. A v dobrom, do budúcna, aj keď je na teste slabučká druhá čiarka tak to neznamená hneď tehotenstvo. To len aby si sa zbytočne neradovala zo slabučkých čiarok.

anonym_aa0311
Včera o 09:50

Neni tam nic, omg.

autor
Včera o 09:53
@anonym_0b30e9

ano, vidim jednu ciarku na oboch testoch. Pri meskajucej MS by si mala mst vyrazne ciarky ziaden hon na duchov.

@anonym_0b30e9 tým ze neviem kedy bola ovulka ktorý deň minulý týždeň som ju ale mala tak možno ešte ani nemeška fakt neviem

autor
Včera o 09:54
@anonym_aa0311

Neni tam nic, omg.

@anonym_aa0311 omg roluj ďalej

3petka
Včera o 09:56

@anonym_autor zatiaľ nič ani na jednom.

zuzanaete
Včera o 10:05
@anonym_autor

@anonym_0b30e9 tým ze neviem kedy bola ovulka ktorý deň minulý týždeň som ju ale mala tak možno ešte ani nemeška fakt neviem

@anonym_autor Ak si mala ovulaciu minuly tyzden, tak je skoro na testovanie a ms este nemeska.

anonym_0b30e9
Včera o 10:08
@anonym_autor

@anonym_autor skus si nieco nastudovat o menstruacnych fazach cyklu biologicky nie je realne aby si ovulaciu mala minuly tyzden a zaroven ti uz den meskala menstruacia.

anonym_807653
Včera o 10:20

A ty tam nieco vidis? 🤷‍♀️

anonym_42351b
Včera o 11:16
@anonym_0b30e9

@anonym_autor skus si nieco nastudovat o menstruacnych fazach cyklu biologicky nie je realne aby si ovulaciu mala minuly tyzden a zaroven ti uz den meskala menstruacia.

@anonym_0b30e9 ja som mávala ovuláciu na 21-22.deň a krvácanie na 28. Keď som otehotnela so synom, už na 29.deň som mala krásne viditeľné dve čiarky. Posunutá ovulácia neznamená predĺžený cyklus.
@anonym_autor nevidím tam vôbec nič ani po maximálnom priblížení. Ty áno?

anonym_aa0311
Včera o 11:20
@anonym_autor

@anonym_aa0311 omg roluj ďalej

@anonym_autor omg, ved sa tu strapnujes 😅

anonym_9f415e
Včera o 12:36

biele, negativne testy

krasneleto
Dnes o 07:53

na testoch nevidim zial nic, aj pri posunutej ovu by tam duch v case meskajucej MS mal byt zretelnejsi... stratene nie je nic podla toho co pises, ale toto su za mna negativne testy