Vidíte niečo na teste?
Ahojte prosím vás vidíte niečo na tomto teste? Boli ma podbrusie, pichalo ma pred cca 6 dňami strašne vo vaječníkoch. Spravila som si test a do 3 min sa mi začala objavovať slabá druhá čiarka. 🙂

@summersunny94 ahoj no ako?
@summersunny94 v tejto tmavej farbe som aj ja taký mala ba aj troška slabšie mi tam bolo tú čiarku vidno ale to som testovala na 11dpo a o 5 dní na to boli krásne dve čiarky takže ja to vidím pozitívne...
@angi07 ahoj vieš čo robila som včera a zdalo sa mi byť a trošičku silnejšia, ale fakt len trošičku, po zaschnutí by som povedala že rovnako silné, ale pred úplným zaschnutim som ju videla lepšie. Teraz nebudem pár dní testovať a potom zase vyskúšam.
@patusikk a už náhodou nemáš tu foto toho testu? Bola by som moc zvedavá. 🙂
@summersunny94 drzim palce!
@summersunny94 ja som pri takomto duchu, slabej čiarke nasadila fraxiparine, pre istotu. Už som v 36tt, držím palce nech silnie 😁
@angel993 ja som tiež prvé tehu mala Fraxiparine. I ak nemáš náhodou foto akú slabú čiarku si si našla prvýkrát na teste? Reku či je to nejaká podobná tej mojej 🙂
@miskamicha ďakujem 😊
@summersunny94
Kup si iny typ testu, ja tam vidim ciarku. Mala som taketo testy 3 dni pred MS
@nika3136 oba testy sú 3 dní pred MS?
@summersunny94 tento bol robený na 10 deň po ovulácii
@angel993 to ti ale už bolo celkom pekne vidieť podľa mňa 😊 a dodatočné gratulujem, prajem super pôrod a užívaj si rodičovstvo ❤️
@summersunny94 ďakujem 😍
@summersunny94 paci
@summersunny94 a o par dni bol takyto 😂
@summersunny94
Ano, obidve a z poobednajsieho mocu.
1.bol robeny ten dole (na ktorom nic nie je), potom ten plastovy modry.
@patusikk tak to bol ozaj tiež bledunky a potom aká krásna čiarka. A medzi tými piatimi dňami so vôbec netestovala? 🙂
@nika3136 zaujímavé že ti úplne tak rozličné vyšli testy 🙂
@summersunny94
Ano a bolo z toho realne tehotenstvo 🙂 ak si nie si ani dnes ista, skus rovno digitalny, ten je najlepsi
@summersunny94 moje som nasla ale tie som robila uz okolo MS ,takze prve dva boli robene v jeden den a krasne zosilnel , uz ti meska?
@summersunny94 Nie nie ono to bolo takto..že heh biely test čiže len meška okej ved oni prídu...stále nič nič nič a na ten 5 deň ja neviem prečo ma to napadlo ale ten test som vytiahla z koša, pozeram že do čerta ja tam vidim tu čiarku ja ju fakt vidim tak slabulinko že sa tam dačo črtá...tak som si večer vtedy išla kúpiť test urobila ho večer o 8 a ukázal mi ihneď taketo dve čiarky :D

@9120192895 ďakujem krásne aj ty napíš tiež držím ti silno palceky 👊🙏😊