Vidíte niečo na teste?
Ďakujem pekne 🙂
@veronikaszabova ďakujem, skúsila som ešte jeden teraz, keďže som ešte nepila a na ňom nevidím nič
Neboj, pride to vtedy,ked to budes najmenej cakat. Inak uz ti meska menzes?
@veronikaszabova práveže nie, nechcem byť tehotná. Len sa nám stála nehoda pred 16 tímu dňami a tak som v strese. Ms mám mať až za 10 dní. Užívam antikoncepciu
1. Po 16 dnoch uz by si mala kolajnice na teste
2. Ak uzivas HAK, nechapem ten neopodstatneny stres
@veronikaszabova pretože minulý cyklus som mala silné hnačky a tabletky sa nevedeli vstrebať. Tak som som urobia 7 dňovu pauzu podľa pribaloveho letáku. Aj podľa gynekologa by to malo byť ok. Ale nejak som zostresovala keďže som mala styk Vtedy bez ochrany ale trval kratučko Max minútu.
@veronikaszabova ďakujem, zľakla som sa lebo som pridala do jednej diskusie fotku toho testu čo som robila a niekto ťa videl som ducha🤦♀️
Tam videl ducha*
@veronikaszabova rada by som sa ešte opýtala niečo. Včera s si robila tehotenský test ešte jeden. Čiže 22 dní po tom styku a 15 dní po druhom styku (ten bol chránený až do konca kondómom)a bol negatívny. Dnes mám prvý deň pauzy a cítim taký tlak na žalúdku (áno viem , že to môže byť z hocičoho) ale ak by to bol tehotenský príznak tak by už včera bolo niečo vydiet na teste? Zajtra ráno si skúsim ešte urobiť test pre istotu.
Vidieť*
Priznaky su az po zvysenom HCG - tym padom by si uz mala ciarky na teste. Ak bol nechraneny styk pred 22 dnami, tehotna nebudes.
@veronikaszabova ďakujem, to som presne nevedela, že ako to je v takom prípade. Myslela som, že včerajší test bol negatívny a hcg sa mohlo zvýšiť až dnes a tým pádom to test ešte včera nemusel zachytiť.

nie toto je uplne negativny test