Vidíte niečo na teste?
Ahojte dievčence, myslite, že by toto mohli byť dušíci?Mam 5dni do ms,ale ovu som mala asi o čosi skôr.Dufam,že nemám len vidiny🙈Ten clearblue nieje uplne ranny,ale ten mamtest z ranneho je-uz je zaschnuty.Ďakujem
@akani tak ako skúšala si dnes ráno?
@sofinka1301 skusala som digi negativny a mamatest ciarka vyrazne slabsia ako vcera😔Tak neviem co si mam mysliet😕
@akani ach a ja som na teba tak myslela... No nič není stratené skus o pár dní este a uvidíš... MS ešte neprišla tak budem držať stále palce
@sofinka1301 no jo,uvidime ako to dopadne😕
@sofinka1301 ale si zlata 😊
@akani veľmi držím prsty 😉
bodaj by ti to vyslo. je vidno z tvojich sprav, ze by si si to moc priala
Kočky co si myslite?Predvcerom som mala peknu ciarku na mamateste,na vcerajšom a dnešnom my ciarka zoslabla a na inom type testu(Baby top test)mi neukazalo ziadnu ciarku🙁MS mam mat v utorok.Viem,ze musim pockat ci MS pride,ale celkom tomu nerozumiem....
@keithy juj keby to nebolo take tazke,uz sa citim ako krotitel duchov😂keby som mohla testujem kazdu pol hodinu😅ale kaslem nato ,pockam a uvidim len to z hlavy stale neviem vypustit.Uz tri dni ma pobolieva podbrusko ako pred ms,tak uz mi ozaj nezostava nic ine len cakat.Musim si najst nejsku inu zabavku🤔
Tak kocky uz testovat nemusim,prisla mrcha 😔
@akani to ma mrzí, že to takto dopadlo. 😣 A je to silná MS alebo len spinenie? Ja som tiež pri prvom krvácala, najmä po sexe, tak som si nemyslela že som tehu, nakoniec mi dr zistila že mám odluku na placente a krvácanie s tým spojené, brala som lieky na udržanie a k tomu kľud na lôžku.
Máš nastavenú aj nejakú liečbu ku snaženiu? 🙂
@akani fakt? To ma mrzí 😑😔verila som a tajne som dúfala že napíšeš dobrú správu 😔
@keithy no zatial je zo slabsie,ale to mam tak vzdy.Rozbehne sa mi tak na druhy den😔Nemam zatial ziadnu liecbu,doky mi kazal prist az v maji,4 mes po operacii ze ked sa nezadari prirodzene tak zacneme s vysetreniami.Tak som sa tomu chcela vyhnut...,boze to sklamanie,veru radsej testovat az po vynechani ms.😕
@sofinka1301 aj ja som dufala😔snad sa niekedy podari.Si zlata ze si drzala palceky🙂
Dievcata na mojom vidite nieco? Vcera slaba ciarka a dnes rano tiez - zda sa mi ze silnie. Mam 35dnovy cyklus, dnes 36DC, pobolieva ma podbrusko, prsi bolia a su naliate - to ale moze byt aj prichadzajuca MS. A hladnaaa som uz druhy tyzden, ale strasne. Mam neobvykle aj vyssiu teplotu 36,8 - bezne mavam tak 35,6. Poradte, ci sa mam tesit 🙂
@akani dakujem mila 🙂 clear blue digi mam doma v zalohe, nechcem ho este ale pouzit lebo sa mi zda skoro. Plan mam taky, ze testnem zase rano, ak by tam zase bol aj duch tak by to uz mohlo nieco znamenat, lebo nemala som ani ducha nikdy nic 🙂 tak chcem verit tomu, ze duchovia su dobre znamenie. Navyse vcera - dnes mam dostat MS, takze nie je na mieste este robit paniku. Urcite dam vediet ci a ako to pokracuje 🙂
@sofinka1301 no mne sa nakoniec rozbehla😕takze zase od znova,uvidime mozno sa zadari tento mesiac🙂
@akani mne možno pomohlo po zdvihnúť nohy.. (ja už len na to asi verím) skúšala si? Možno trepem blbosti možno sa fakt zadarilo nejakým zázrakom po roku ale dva krát som zdvihla nohy a som tehu...
@sofinka1301 vies co, ja teda neviem ci som.. vsetko sa uvidi ale zo zufalstva som urobila to iste. Zdvihla som nohy - moc tomu neverim, ale ak by som bola, tak som to urobila 🙂
@krimhilda noo aj tak ti držím palce 😊😉daj vedieť ako si dopadla...

Áno si tehotná. Gratulujem 🙂