Vidíte niečo na teste?
Ahojte uz su to cez 3 roky co sa snažíme o babatko. Tento cyklus som mala nasadení clostilbegyt. Ovulacia potvrdena na 18DC od 19DC sa bazalna drží pekne hore. Mam nasadení aj progesteron 2x200mg dnes som 12DPO vyskúšala som test. Co hovorite? Črtá sa tam nieco? O 4 dni mam ist na HCG odber.
@anonym_autor chcem sa spytat, kde tam nieco vidis? Ved je to snehobiele.
Negativny, kludne mozes dat aky chces filter, ziaden mu neprikresli druhu ciarku. Na teste ak su 2 ciarky su viditelne volnym okom bez uprav.
Mrzí ma to, ale ja nevidím druhú čiarku. To je aký test?
Koľko ti mešká menstruacia?
Práveže nechcem si domýšľať. Preto je lepsie viac oči. Ja som na 9DPO mala takyto test poslala som ho lekarovi kedze uz 2 krat som mala skorý spontánny potrat kvoli nízkemu progesteronu. Lekar mi hned volal ked si precital správu a nasadil mi hned progesteron. Dnes som 12DPO a na teste bud nic nevidím alebo mozna len nejaký slaby záblesk. Nesúďte ma prosím. Zeny ktore sa snažia dlhé roky vždy strácajú nadej az ked pride MS
@anonym_autor ach boze 🫣 to naozaj sa pýtaš?jasneze ziadna druha čiarka sa tam nečrtá 🤷♀️🙊
Práveže nechcem si domýšľať. Preto je lepsie viac oči. Ja som na 9DPO mala takyto test poslala som ho lekarovi kedze uz 2 krat som mala skorý spontánny potrat kvoli nízkemu progesteronu. Lekar mi hned volal ked si precital správu a nasadil mi hned progesteron. Dnes som 12DPO a na teste bud nic nevidím alebo mozna len nejaký slaby záblesk. Nesúďte ma prosím. Zeny ktore sa snažia dlhé roky vždy strácajú nadej az ked pride MS
@anonym_autor chapem, ze sa snazis a chces vidiet aj tu druhu ciarku, ale naozaj je tam len jedna..
@anonym_autor Nie je tam ani záblesk, ako píšeš...Netreba si domýšľať veci, ktoré neexistujú.
@anonym_autor ach boze 🫣 to naozaj sa pýtaš?jasneze ziadna druha čiarka sa tam nečrtá 🤷♀️🙊
@zdenkabartakova je nieco na tom zle ked sa človek slušne opyta? 🤷♀️ čaká normalne odpovede bez ach bože, to vazne? A nepísala som ze ja tam niečo vidím pytala som sa ci náhodou sa tam nieco nerisuje podľa vas to je vsetko
@anonym_autor bohužiaľ negatívny test. Ja ťa s tým snažením chápem ale naozaj pre tvoje dobro neupínaj sa ani na slabé čiarky. Teraz robia akési vadné testy, aj mne vyšli pozitívne, viacero. Hcg 0. Snažíme sa o dieťatko aj my ale pre mňa už existuje len jedna možnosť a to silné dve čiarky. Ak ich na teste hneď nevidím, čiže nesvietim na test, nepoužívam filter atď tak je test negatívny a vyhadzujem ho. Lebo stane sa ti možno ako mne, že ti test slabú čiarku ale normálne ružovú ukáže a tehotná nebudeš. Vtedy tvoja psychika na tom nebude dobre. Pred meškaním ms si test nerobím. A to užívam tiež progesterón.
Chápem ta s tou túžbou, tiež mame syna až po IVF. Sama ale zrejme dobre vies, že tento test je negatívny. Zbytočne sa v tom pipleš cez rôzne filtre, to ta len zbytočne zdeptá. Neviem, z akého dôvodu sa vam nedarí, no držím palce do budúcna. Keď tam bude druha čiarka, uvidis ju pri meškajúcej menštruácii zrejme okamžite …
@anonym_autor prepac, toto je velmi az brutalne negativne🙁…taky som tu uz dlho nevidela
Je to negativny test. A aj ten predtym bol negativny, samozrejme, ak to takto riesis tak Dr nemal inu moznost ako Ti ten progesteron predpisat, ale nemyslim si, ze to robil kvoli tomu, ze by realne myslel ze je to gravidita... 🙂
Zial jedna ciarka, test je negativny. Chapem tvoju tuzbu, ale tu sa nic necrta.
Ten progesteron ti predpisal na zaklade toho, že si uz Mala problem s nizkym progesteronom, nie preto že sa možno na teste nieco crta
Neviem, kde ma byt ta druha ciarka. Vacsinou tam byva ten duch, ale toto je bud v nejasnom svetle kvoli uhlu, alebo tam nevysiel ani ten presvit testovacej ciarky. Vsak mozno este dojde na druhom potom.
Je to negativny test. A aj ten predtym bol negativny, samozrejme, ak to takto riesis tak Dr nemal inu moznost ako Ti ten progesteron predpisat, ale nemyslim si, ze to robil kvoli tomu, ze by realne myslel ze je to gravidita... 🙂
@anonym_9a8356 kto povedal ze mi to predpisal kvoli gravidite? Preboha ženy čítajte s porozumenim 🤦♀️🙈 kedze som mala 2 biochemické za sebou tak mi povedal ze ked bude ked len duch mam mu napisat pretoze keby náhodou to vyslo budem mat nasadení progesteron. A reálne na teste bol vidieť trosku druha ciarka niesom sprostá a ani môj lekar aby mi predpisal progesteron len kvoli tomu ze ja ho chcem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ kks roky do zadu konik slúžil na pomoc názory iných žien a teraz? Bieda. Čítam ine príspevky a druhe ženy nakladaju na ine. Fakt choré. Po 3 rokoch som nieco zverejnila a chcela som počuť len nazor ano vidím tam nieco nie, je negativny to je vsetko.
@anonym_9a8356 kto povedal ze mi to predpisal kvoli gravidite? Preboha ženy čítajte s porozumenim 🤦♀️🙈 kedze som mala 2 biochemické za sebou tak mi povedal ze ked bude ked len duch mam mu napisat pretoze keby náhodou to vyslo budem mat nasadení progesteron. A reálne na teste bol vidieť trosku druha ciarka niesom sprostá a ani môj lekar aby mi predpisal progesteron len kvoli tomu ze ja ho chcem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ kks roky do zadu konik slúžil na pomoc názory iných žien a teraz? Bieda. Čítam ine príspevky a druhe ženy nakladaju na ine. Fakt choré. Po 3 rokoch som nieco zverejnila a chcela som počuť len nazor ano vidím tam nieco nie, je negativny to je vsetko.
@anonym_autor asi nerozumies, rozculujes sa zbytocne. Oba testy su negativne a bez duchov a ano, ked uz to riesis s Dr a hoc mu posles negativny test lebo Tebe sa nieco zda, predpise Ti progesteron - pre istotu a Tvoju spokojnost. Ak ho totiz budes brat aj ked tam nic nie je, nicomu to neuskodi. Ak by Ti ho nepredpisal, vinila by si ho skor ci neskor zo zabedbavania Tvojej situacie. A najma ked so takyto (vztahovacny) typ.
To uplne bez ohladu na Tvoje biochemicke ci tuzbu atd, to su proste fakty, a myslim, ze tu nejde o ziadne nakladanie, kazda Ti to tu napisala slusne, len sa Ti to zle pocuva lebo so myslis (a chces pocut) ine...
Ahoj, ja ti chcem len dodat povzbudenie, tiez som uzivala Clostibegyt par cyklov, ale bolo to bez vysledku, Sla som do CAR, porobili nam krvne testy, muzovi spermiogram, mne este prefuk vajcovodov a este v ten cyklus som otehotnela, o chvilku bude mat dcerka dva roky. Nestracajte cas, nehanbite sa, tieto uvodne testy stoja len par eur a stoji to za to. Drzim palce 🍀
@anonym_autor
a toto si teda ako myslela?
"ze ked bude ked len duch mam mu napisat pretoze keby náhodou to vyslo budem mat nasadení progesteron."
@anonym_autor nic

Negativny