Jednu ciarku
Ked tam bude druha ciarka, nemusis robit milion uprav, filtrov... Proste tam bude, viditelna okom. Nehladaj Casperov.
Test je negativny.
@veronikaszabova ja viem že áno lenže ms mi už mešká 5 dní a toto je prvý test na ktorom sa mi zdalo že niečo vidím . Ale máš pravdu keď to tam má byť tak bude keď nie tak nie ďakujem za radu 😉
Drzim palce
Nie, test je negatívny. Meškanie nie je vždy tehotenstvo, môže mať x iných pricin
Bohužiaľ, vidím iba jednu čiarku.
Ano, vidim aj druhu ciarku ,ale to moze byt len kanalik
@hanka555 no ona bola ružová hneď keď vyšla potom keď vyschol test tak už bola viditeľná minimálne
Skus zajtra😊
Skús pridať klasickú fotku tu sa mi niečo marí
@summersunny94 tu je to úplne slabulinko vidno na živo to bolo lepšie
Skús teda zajtra znovu držím palce aby ju bolo lepšie vidno ☺️👊🙏
@summersunny94 ďakujem pekne 🙂
Je tam 😉
@zuzanockamt opäť 😃❤️
Kedy si mám robiť opäť test ? A kedy môžem aj poobede ? Ďakujem ☺️
@dana1231 držím palce a veľa síl, lebo 4 mesiace po pôrode a ďalšie tehotenstvo,tak to je brutal odvaha
@zuzanockamt ah ja fakt neviem čo mám robiť viem že to je veľmi skoro . Prediskutujem to z gynekológom . Čo by ste robili na mojom mieste vy? ❤️
@dana1231 ja by som 4 mesiace po pôrode určite nemala pozitívny test 😉
@zuzanockamt ale ak by sa stalo
@dana1231 netuším, mne by sa to nestalo...takže nad tým som nikdy neuvažovala
@hanka555
@summersunny94 baby tak dneska ráno bol test takýto , myslíte že je to na dobrej ceste ? 🙂
Urcite😊🤞
@hanka555 tak verím tomu že už bude len silnieť a všetko dopadne ok ☘️🙂
Je to silnejšie a omnoho, predtým má tej prvej foto som musela očami ostriť a tu to vidím už bez problémov krásny druhú čiarku. Držím palceky aby len silnela a gratulujem. Silno držím palceky, veľa zdravíčka ! 😊 Skús ešte zajtra ráno 😊
@summersunny94 ďakujem moc ☺️☺️