Vidíte niečo na teste?
Ahojte baby potrebujem pomoc vydite tam niečo alebo si len namyslam dlhšie sa snažíme ďakujem za každú odpoveď

@jaruska_12 necelé 2 roky 👀 dúfam že to teraz vyjde 👍
@marinecka95 veľmi veľmi držím palce 🤞🤞🤞🤞🤞 píšeme si potom po 9 tom
@jaruska_12 ano 🙂 držím palce
Dúfam vám to víde kočky. Moc by som si to priala aj za vás a dúfam ešte , že sem dáte vedieť ako ste dopadli
@dajanka2019 ahoj. Skusala si este testovat? Akobsi dopadla 🙂
@magdalena807 ešte som neskúšala skúsim zajtra
Potrebovala by som radu dostala som MS o 3 dni skôr bez bolesti nie Normálnu skôr také špinenie neviete prosím čo to môže byť odvikle ju mám pravidelne počas ovulácie sme mali s priateľom nechránený styk
@dajanka2019 ja nechápem, čo to môže byť? Od tehotenstva cez cystu, predčasny prechod, pohlavných chorôb....
Cysta to určite nie je prechod tiež nie mám len 22 pohlavná choroba tiež nie
@dajanka2019 Bola si teraz u lekara?
@fokuska nie
@dajanka2019 Tak ako vies, ze cysta to urcite nie je?
Moze to byt aj nejaky hormonalny vykyv, ale to ti nikto z nas nepovie - jedine lekar.
@dajanka2019 správ si test a uvidíš.
@marinecka95 ahoj no ako testovala si mešká ti či si dostala? 🙂 mne mešká zatiaľ netestovala som zatiaľ bo sa bojím 😂
@jaruska_12 ahoj 🙂 netestovala - mešká 🙂 zajtra skúsim
@marinecka95 tak napíš ako si dopadla držím ti palce ♥️♥️👍
@jaruska_12 áno, budem hlásiť výsledok. Ty ideš testovať?
@marinecka95 nemám test najbližšie v utorok snáď vydržím HH aj keď teraz neviem mám také slabulinke pichanie vo vajecnikoch a bolesť krížov tak snáď nejds ms 🤷♀️ minulý mesiac som brala clostylbegyt tak som myslela ze to vynde na,, prvý " šup. Potom ráno píš držím palce nech ti to vynde 💕😊💕😊
@jaruska_12 ja som mala predvčerom večer 2x po utretí po wc mierne krvavý výtok - odvtedy nič 💁 zajtra skúsim
@marinecka95 kiežby to bolo uhniezdovanie 😊 ráno čakám na dobrú správu
@jaruska_12 ďakujem 🙂 aj tebe držím palce
@marinecka95 dakujeeem keby nám to vyšlo možno by sme mali spoločný termín HH ráno píšeme 😊😊
@jaruska_12 ahoj 🙂 no ako? Ja som s testom nijako neuspela ale nedorazila ani ms. Zostáva mi už len veriť ❤️
@marinecka95 ahoj juj tak nádej umiera posledná 😊😊 ja som tiež nedostala a testovať budem najskôr utorok stredu nemám kde kúpiť test 😑 snáď do vtedy nedorazil ms budeme myslieť pozitívne som rada ze si sa ozvala 😊😊😊
@dajanka2019 vieš. My s deťmi ktoré sme testovali môžme vidieť lebo vieme kde sa tá čiarka nachádza. Ešte si na to aj upozornila. Koľko máš do ms?
@jaruska_12 ďakujem, pevne verím. Dnes opäť ms nedorazila 👀 tak dúfam, že sa konečne šťastie usmeje aj na nás 😍 ty ako?
@marinecka95 wuau super snáď nám to vydrží mne tiež zatiaľ nedorazila ani by nemusela hihi ale mam také zvláštne bolesti vo vajecnikoch a krížoch 🤷♀️🤷♀️ testujem hneď v utorok ráno, len musím ísť kúpiť test a ty máš nejake priznaky tehu ? 🙂 😍😍

@marinecka95 tak ja zatiaľ taka vytrvalá nie som HH a dlho sa snažíte? :/ snáď nám to ozaj vynde ja som brala6v marci clostylbegyt