Vidíte príznaky menštruácie 3 dni pred jej začiatkom?
Baby vidíte niečo? Lebo mne sa čosi marí

ani na tom poslednom nevidim nic, testuj, ked ti bude meskat ms, pripadne skus digitalny, ktory je vcasny - 6 dni pred ms
Vieme, že chceš, aby sme videli, ale nevidíme. Ani na ďalších a ďalších fotkách. Testuj sa pri niekoľkodňovom meškaní ms a vyhneš sa vyhľadávaniu duchov, ktorí určite neprospievajú tvojej psychickej pohode.
Ja už jedného krpca mám len som mala posledné dni bolesti a minulý rok mi žlčník vybrali a chcela som vedieť či nemám niečí s tým
ved ked ti nemeška načo sa testuješ? treba testovať najskor 7 dní po meškaní. Je to podla mna zbytočne stresovanie.
@kristinka92 to je druhy co som si robila
Minulý mesiac mi duchoval pepino a nebola som tak som zvedavá či aj mama testy ukazujú falošne
ja netuším ktoré testy duchuju ktoré nie… aj na týchto zelených niečo slabo vidím. podobne, môže o ešte slabšie testy som mala pri druhej dcere. spravila som o dva dni a už bola okom viditeľná čiarka. zatiaľ na to skus nemyslieť, pre istotu nepi alkohol a podobne, o dva dni budeš múdrejšia
hej a to bol dvojdňový rozdiel medzi testami, cize nejako to vydrž dva dni na to nemyslieť (ja viem je to tazko) ale budeš aspoň vedieť na com ste