Vidíte tam ducha?
Vidíte tam ducha? Čiarku? Niečo? 🙈
Test mi spadol preto je špinavý 🙈

@katulka94 ďakujem.. dam vedieť 🙏🏽
Baby myslite že by reálne mohli ukázať tri pepino testy dve čiarky a iný druh testu iba jednu?
A akú ma ten iný test cistlivost? Rovnaku?
Áno môže. Mne ukazoval pepino 2ciarky a tehotná som nebola
@katulka94 . Kupila som livsane, mamatest som nemohla zohnať. Citlivosť rovnaká
@mmoni89 ďakujem 😏
Ešte záleží kedy test robíš. Či si tie prvé robila z ranného mocu a ten další napr už zo zriedeneho v priebehu dňa ? Podľa mna je veľmi mala pravdepodobnosť aby boli 3ks vädne vs jeden dobrý a aj pravdivý ale človek nikdy nevie 🙈 pockala by som do rana urobila si zas z ranného mocu a budeš vedieť
Keby nemáš v sebe žiadne hcg nemala by si na 4 testoch niečo…🙂 urob si z ranného mocu, mysli na to že stále si ešte v obdobi pred ms takze to že su to len duchovia a ešte aj zo zriedeneho mocu je normálne. Držím palce nech silnejú 🙂
@katulka94 ďakujem ti krásne 🙏🏽❤️
@katulka94 pepino test barskedy ukaze // aj ked ho namocis do vody, alebo do mocu partnera. Su zle, nespolahlive
Toto su jednoznacne pozit. Testy. Ja som mala take a o 2 mes rodim ;) drzim palce, nech je to aj tvoj pripad
@leeenka26 jeeej, úžasne, držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️ a dakujem… uvidíme, veľmi som zvedavá…
@veronikaszabova keby som mala ešte pepino doma, tak by som skúsila, reálne ma to zaujíma 😀 máš s tým osobnú skúsenosť?
Vo vela diskusiach tu na MK to baby pisali.
Ja som pouzivala vzdy mamatesty, nikdy mi neduchovali a krasne ukazali ciarky uz 10dpo
Kazdopadne drzim palce, ale urob si kvalitnejsi test.
Ja som dokonca skusala iny test a ten bol cisty. Tak som si pomyslela, ze isto vadny pepino. Najlepsie si to overis na jednej znacke a kazdy den alebo obden pretestujes a porovnas, ci ciarka silnie.
@leeenka26 wau… keď každý hovorí inak a samozrejme každému to inak ukáže ale môže byt za tým hocičo, nie len “pokazený pepino”… takže neviem… každú chvíľu kupujem iný test lebo každý radi iný… nič nie je dobre..😂
Inak kolko dni si po ovulacii?
@veronikaszabova tie som nezohnala🙈🙈🙈 nemali ich v lekárni
Na tych novych nic podla mna nie je. Skus v case vynechania menzesu testovat.
Nemas lepsiu foto? Pozri aj na citlivost testu. Mala by byt rovnaka ako ten pepino
@leeenka26 nemám už ani test ani fotky. Testy mám rovnakej citlivosti. Už sa mi nechce ani testovať, počkám do MS 😄

Ja si myslím že určite si tehotná už len počkať či budú silnieť a teda či sa babo udrží v čase keď ma prísť ms