Vidíte tam ducha?
Vidíte tam ducha? Čiarku? Niečo? 🙈
Test mi spadol preto je špinavý 🙈

@dens31 držím palce 🙏🏽
@katulka94 skúšala som pepino, zaujímal ma len výsledok keďže na troch som mala II.
Ale toto vyzerá to ako kanalik nie?
Ďakujem pekne , nápodobne 🙂
Tu som si ozaj nie ista
Je mi ľuto ,ale toto tehotenstvo nebude.tie testy za 3dni by boli silnejsie.😔
@trojnasobnamama áno, som s tým zmierena. Budeme skúšať ďalej, to vyjde 😊
Držim palce nech čim skor ostanes tehotna🙂
Je to možný duch? Je to aj na hrúbku, šírku aj dĺžku také isté ako kontrolná čiarka urobila hneď po namočení v limite ..vyzerá to skôr ako tieň ..nieje to kanálik nieje to ani biele ani šedé ..je to skôr ozaj ako do slova tieň..:/ .. paličkové mamatesty viditeľné niektoré menej niektoré viac pekné ružové čiarky...vyskúšala som viac testov .. ďakujem za váš názor respektíve skúsenosti rady ..🙂
@andie2810 ďakujem veľmi pekne zlatá 🙂 len to je to že ja už som bola u dr na vyšetrení krv negatívna aj na sone (od spodku ) nič nevidel mám prísť o týždeň vyskúšala som veľmi veľa značiek všetky buď ryhy, tiene , náznaky ..a teraz mama testy takto pekne no len človek sa aj boji že pomaly mi to nejako stúpa a vidno čiarku dúfam že nebude to nejaký zdravotný problém...:(
@andie2810 začalo to v Novembri meškala mi 5 dní ms , ms som mala len dva dni aj december a o 3 cca dni čakám ms ...aj pri tehotenstve je normálna ms ja som už raz tak mala žiaľ skončilo to zle kyret ..ale takéto tehotenské testy som ešte nezažila ..dr by zistili si myslím niečo na sone (od spodku) či už cysta alebo niečo zle ..aspoň si teda myslím ...:( ..už nech je štvrtok a viem na čom som ak dostanem ms tak len preobjednat sa zase a zase len čakať..čudné no ..ale dakedy mám tie čiarky pekné záleží aj na pitie tekutín asi aj na viac veciach ale je to čudné no ..:(
@andie2810 áno idem veru vo štvrtok ak nedostanem ms teda ..:/ ..pýtala som sa aj sestričky vieš na hcg krvné testy nepovedala ani koľko a čo oni majú svoje hodnoty tabuľku neviem ani či som mala zvýšené nič ..len mi oznámila že nie som tehotná..dva x zmenila tému .. určite by videl aj mimomaternicové alebo ak nie tak možno z krvi to nechcem ani pomyslieť na to len už mi hoci čo behá v hlave ...povedal doktor že mám prísť a keď som sa pýtala že či je ešte šanca povedal uvidí sa keď prídem ..tak nemal čo povedať keď sono nič krv nič ..no ale tak šanca asi je neviem ..a keď nie nevadí no len nech som ok ..ale mala som doma ešte testy mala som ich veľa naozaj a stále pozitívne čiže Tomu nechápem aj keď sú kúsok pokroky ale malé no ..:(
@andie2810 ďakujem ti veľmi pekne ...🙂 Si zlatá veď dám vedieť jasne ...🙂 Ale dnes som si robila z ranného tak o niečo tmavne no robím chybu že za deň aj 3 x testujem ako blázon. .:D ...počkaj neviem či to bude vidno lebo po limite to bledne ale v limite boli pekné ružové a viditeľne ale keď zaschli tak blednú ale to je vraj normálne🙂 drzkaj sa pošlem čo som si začala robiť testy týždeň od doktora po vyšetrení ..na zajtra som veru zvedavá :(
@andie2810 áno mám ale len jeden čo som už posielala to bolo v limite tieto sú po lebo to bledne po limite ale všetky sú pozitívne čiže nechápem to by musel byť každý kus asi zlý v mojom prípade:/ počkaj mám len tieto v limite ale moja chýba je že nie sú všetky vieš v rovnakom čase a z ranného Moču ja aj 3 x dakedy som testovala šibnutá :D ..hneď pošlem ešte keď som čakala na čiarku čiže pár sekúnd po vytiahnutí z moču...
@andie2810 veď áno veď to aj mne už hlava ide vybuchnúť dobre že nie čo stále myslím a inak som rozmýšľala že ak si všimneš posledné dva testy akože áno sú už po limite ale je tam rozdiel je dnešní s porovnaním zo včerajším silnejší ten vedľa nich máš čas aj dátum ..posledné dva sú z ranného moču včera,dnes je tam rozdiel no len už zajtra počkám a dám vedieť len už nech nepríde ms pri mojom "šťastí" ...
@maca2790 to si takto zeny naozaj sledujete? :o mate moj obdiv...ja som testovala len vtefy ked ms meskala lebo by som mala zbytocne nervy a stresy.. ta ciarka sice silnie ale velmi pomalicky a ked nebolo hcg v krvi alebo velmi nizke asi by som sa pripravila na mimomaternicove (nemusi hned vidiet) alebk biochemicke ak ms pride 😑 nadej umiera posledna ale tu omu moc nedavam. Prepac
@casillas28 jasné,rešpektujem a vážim si tvoj názor ..a veru sledujem lebo mne začalo toto od novembra:( bože nechcem byť hnusná zlá ale radšej nech nie som ako mimomaternicové tehotenstvo veľmi sa toho bojím ja mávam ms ale dva dni len a má mi prísť o 2 dni tak dúfam že nedostanem nech Zajtra padám k doktorovi:( ale modlím sa nech to nieje mimomaternicové lebo to už ozaj nieje sranda:( už som mala jeden kyret dávnejšie ..rok 2015 ..čiže už by som chcela alebo patrilo by sa keby sa podarilo..:(

@katulka94 toto je práve deň po sebe, ďakujem tak ešte počkám 🙂