icon

Vidíte tam ducha?

19. jan 2023

Vidíte tam ducha? Čiarku? Niečo? 🙈
Test mi spadol preto je špinavý 🙈

Vidíte tam ducha?
maca2790
25. jan 2023

@andie2810 jasné chápem ale je to z dneskajška lepšie vidno ale silnie slabo no len nech to nieje ozaj niečo zle toho sa veľmi bojím ....:( Ale testy len tak pozitívne a dosť ks nemôžu ozaj byť no ...:(

casillas28
25. jan 2023

@maca2790 ono to vyjde, len bohuzial to nevieme ovplyvnit ze kedy a obcas je k tomu narocna cesta...drzim palce

maca2790
25. jan 2023

@casillas28 áno to máš pravdu, a Ďakujem veľmi pekne ..modlím sa nech je to ok veď nič iné mi neostáva ..:(

andie2810
25. jan 2023

@maca2790 no ale myslim si že od novembra keby bolo mimomaternicove tak to by ti krv ukazala... a aj sono zo spodu si myslim.... a navyše už by si asi aj mala dosť bolesti alebo čoo... neviem neprešla som si tym ale mne skôr pride že ti nejako zblbol cyklus a možno až teraz sa zadarilo... či si aj predtym mala taketo testy?

maca2790
25. jan 2023

@andie2810 ja som od Novembra nemala nič s manželom, lebo už mám v sebe aj strach ako keby ..no nemám také bolesti až ako na ms skôr len krvácanie mám len 2 dní ako som spomínala ..inak som mala ms aj 6,5 dní ..od Novembra to začalo ..meškanie 5 dní a už začalo testovanie ale najskôr som nemala takéto testy ..skôr tie ryhy ,tiene a také no duchy...a teraz skôr ako vyberiem z moču už čiarka ..skôr z ranného robia sa pokroky len mám už asi týždeň kúsok pocit ako na ms a troška bolesti v spodku brucha a hlavne citlivé prsia čo som nikdy nemala no ja som veeeelmi zvedavá na zajtra:( ale do vtedy mňa porazí ..to nejde nemyslieť.. nemať to v hlave ..keď ako vidím sú rôzne prípady ..ale testy samozrejme lepšia sa vtedy to skôr ako som spomínala po "limite" alebo čo a teraz pekne čiarky aj keď na mama testoch sú aj dobré,aj zle recenzie ale že by bol každý jeden zlý..no čudné fakt ozaj ..

andie2810
25. jan 2023

@maca2790 fuu tak ja neviem... ja si myslim že mimomaternicove od novembra už fakt by bolo "vidieť" ... a aj normalne tehu... daj zajtra vedieť, som zvedava normalne.... ale držim palce nech to nie je nič zle

maca2790
25. jan 2023

@andie2810 ďakujem veľmi pekne,jasné dám vedieť no neviem sama čo bude ako bude ale dúfam že ozaj nič zle ale niečo sa deje lebo len tak pozitívne testy nemôžu byť a x testov .. normálne nemám slov ..človek sa normálne boji ...ak povie zase nič nevidím na sone ( od spodku ) tak ma už porazí ..ale určite zase vezme krv a zase len čakať ak tak ...

maca2790
26. jan 2023

@andie2810 ahojky už som doma tak zvládla som to ,zase nič nevidel na sone od spodku no ale že mám zväčšenú sliznicu to býva aj pred ms aj tehotnosti brali mi zase krv a pýtala som sa na pred tým hodnoty hcg tak som mala 1 nemala som 0 čiže šanca asi je len oni majú svoje tabuľky tak že od 3 hcg sa berie ako tehotnost dnes mi všetko pekne vysvetlila sestrička ( ona je náladová) čiže neviem či je šanca ale dr povedal že áno ..uvidí sa výsledky z krvi

tinkavvv
26. jan 2023

@maca2790 pisala si, ze od novembra si s manzelom nic nemala. Tak to uz by na sone videl urcite a na testoch by mali byt kolajnice.

maca2790
26. jan 2023

@tinkavvv áno...bola som dnes u doktora tak ma pozrel mám zväčšenú sliznicu čiže som aj pred ms no ale povedal mi že je to 50 na 50 je to aj pri tehotenstve...naposledy som mala hcg v krvy 1 ..dnes mi brali zasee že nad 3 tehotnost je oni majú na to tabuľky..tak som zvedavá.. ale šanca je dnes som viac sa pýtala doktora 🙂

andie2810
26. jan 2023

@maca2790 no hej ale ty si pisala že si od novembra s manželom nič nemala.... to su dva mesiace... to by musel vidieť na sone už

maca2790
26. jan 2023

@andie2810 neviem no tak máš pravdu povedal mi tak ako píšem ...to bolo vyjadrenie doktora .. vzali zase krv a čakať..:/ buď zajtra výsledky lebo sú len do 11 nactej tam a mám volať si o 10:00 alebo už len v pondelok.. uvidím no ..krv je hlavná ..

tinkavvv
26. jan 2023

@maca2790 a lekar vie, ze k oplodeniu mohlo dojst najneskor v novembri?

maca2790
26. jan 2023

@tinkavvv nevyjadril sa mi k tomu len že mám zväčšenú sliznicu a nič viac ..ja som mu povedala kože byť zajtra by som mala mať ms a on že áno ale máte ju viac čiže môže sa jednať aj o tehotenstvo keďže máte aj príznaky sám videl prsia atď ..čiže neviem naozaj..ešte si zavolám za hcg krv a podľa toho jedine ..:/

andie2810
26. jan 2023

@maca2790 tak v tom pripade treba zmeniť lekara...ak pripušťa tehotenstvo aj napriek tomu že si mu povedala že posledne možne oplodnenie mohlo nastať v novembri... veď už by si mala poriadne babänko aj so srdiečkom a ne že sliznicu väčšiu... alebo to my zle chapeme s tym že si nebola od novembra s manželom?

banderaska29
26. jan 2023

@autorka a aj ostatné baby - https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nov..., pridajte sa ku nam do skupiny a už nikdy nikdy nekupujte pepino testy 2v1 bal... nie sú relevantné bohužiaľ :(

maca2790
26. jan 2023

@andie2810 dobre to chápeš..nebola ale mohlo sa to stať na konci plus mi mohla nejako zblbnut ovulácia atd tak povedal dr ..no ja už som mimo zajtra ak sa dovolám alebo v pondelok zistím čo ako krv ... sama som z toho mimo ..:/

veronikaszabova
26. jan 2023

@maca2790 fuuuha, drzim palce, ale ak si mala sex v novembri, na milion percent by uz nieco v maternici videl.

tinkavvv
26. jan 2023

@maca2790 posunuta ovulacia je jedna vec, ale spermie preziju len par dni. Takze z novembroveho sexu by uz v maternici na 100% nieco videl. Jednoducho toto zdrave tehotenstvo nebude, lebo je uz dlha doba.. Aj ked ti to prajem, ale uvidis sama.
Drzim palce aby to vyslo cim skor.

maca2790
26. jan 2023

@veronikaszabova ďakujem veľmi pekne sama neviem ak mi zblbol cyklus alebo už sama seba klamem ..neviem no povedal dr že 50 na 50 uvidí sa hcg krv....:/ Na nervy toto už ...:/

maca2790
26. jan 2023

@tinkavvv ďakujem veľmi pekne no neviem no uvdiim čo povie za krv výsledky ..ale aj podľa mňa je to celé zle....:( Ďakujem:*

veronikaszabova
26. jan 2023

@maca2790 cyklus ti mohol zblbnut, ovulacia sa mohla posunut... Avsak doktor by uz na sone nieco videl, aj keby si otehotnela v polke decembra. Nie to v novembri

maca2790
26. jan 2023

@veronikaszabova neviem naozaj viem že som mala posledný sex koncom novembra...čiže od novembra mi začali aj blbnúť ms aj testy aj všetko tak som začala testovať dr atď ...no neviem čo sa diať môže ozaj neviem ..len nech nič zle ..keď ani nie tehu nevadí veď nič sa nedeje len nech je všetko ok ...zdravie je prvé ..

andie2810
26. jan 2023

@maca2790 prepáč ale baby maju pravdu, ja som mala ovu 17.12 a u bolo na usg vidieť už 9.1.... ak by si aj trafila ovu v tom novembri, alebo by si ju mala posunutu na neskôr a tie spermie by si počkali dlhšie, aj tak by už videl minimalne gestačny vak a myslim že určite aj viac...

maca2790
26. jan 2023

@andie2810 veď samozrejme že máte pravdu ja viem ale nechápem čo sa môže diať keď x testov pozitívne...ale tak už to nechám tak a na doktora... dúfam že sa zajtra dovolám a nech to už uzavriem lebo je to na nervy hádať a myslieť si a neviem čo ..

andie2810
26. jan 2023

@maca2790 akurat som natrafila na to ako riešia že mamatesty sa pokazili a že ukazuju pekne čiarky aj keď bie su tehotne... 😏 ty si skušala ešte nejake? Lebo poslala si len mamatesty

maca2790
27. jan 2023

@andie2810 áno veľa značiek ...ale to len pred tým prvým vyšetrením ešte ..viac menej kvalitnejšie..livsane,clearblue,baby top test ,pepino,atď minula som za testy vyše 100 eú ( viem choré) lenže tie prvé ako som spomínala skôr mi len ryhy ukazovali duchov tiene ..a tieto mama testy majú viac farbiva som počula tak som kúpila tie ..nemala som ani s tých len jednu krabicu ale veľa ....podľa mňa už by bola veľká náhoda že každý test by ukázal pozitívny ...:/ Už ozaj neviem ale môže byť lebo som videla aj ja aj dobré aj zle recenzie na mama test ..veď dnes zavolám už ohľadom krvi výsledky a musia mi dať keď bude niečo samozrejme nejaký postup alebo čo veď to nemôže len to pre boha ukazovať pozitívne testy aj keď nieje žena v Tom ...:/ ..neboli ani z jednej lekárne čiže nebude to tá istá šarža ...(várka) chybná ....aspoň myslím no ..ale samozrejme dám vedieť nech zbytočne sa nekopnú iné baby tak ako ja a zbytočne peniaze a nádej...

veronikaszabova
27. jan 2023

@maca2790 mne v lete ukazali mamatesty spravne.

maca2790
27. jan 2023

@veronikaszabova ty kks ale tie čiarky tvoje sú krásne....jej a gratulujem aj keď oneskorene ale krásne čiarky...no som zvedavá dnes aj ja veď ani spať nemôžem ...:/ ...ale toľko testov že by klamalo pre boha veď ich som robila veľa a mamatesty žiadne čiarky po limite ako pred tým tie iné značky ale hneď krásne čiarky po namočený čo som len vytiahla z moču..čudné ozaj ...mám len pár odfotené lebo kto by všetko zase fotil ..ale naozaj mala som ich veľa. ...

elenita
27. jan 2023

@maca2790 a 2 ciarky sa Ti ukazali v limite alebo az po? Lekar podla mna nevie, ze posledny styk bol v novembri, inak by Ti urcite nedaval nadeje. A velmi ma to mrzi, ale hcg 1 neznamena nic. Ja viem, ze je velmi tazke na psychiku, ked sa tak dlho snazite...ale bud vyskusajte nejake CAR alebo hladajte priciny...drzim Ti moc palce, aby to nabuduce vyslo. Ale na 99 percent to teraz nevyslo, priprav sa prosim na to...a s hlavou hore vpred.