Vidíte tam ducha?
Vidíte tam ducha? Čiarku? Niečo? 🙈
Test mi spadol preto je špinavý 🙈

Uplne tam vidno druhu ružovú čiarku
@maca2790 snad nechces podozrievat gynekologa, ze ti klame o vysledkoch 😳😳😳
Ak mu neveris, bez do laboratoria ako samoplatca a budes mat vysledok cierny na bielom.
@maca2790 pripadne si kup digitalne test a uvidis
@veronikaszabova jasne verím doktorom len to je to že človeku to nejde do hlavy všetko aj pocity aj testy nie jeden ale veľa ..objednala som sa pre istotu ešte ku inému lepšiemu primárovi ...neplatí sa nič nieje súkromník
@maca2790 digitalny si skusala?
@veronikaszabova pred tým áno ešte keď som bola dávnejšie ...a bol negatívny skúsim ešte raz noa uvidí sa ..som objednaná na 14 februára ..tak som zvedavá...každá žena vie ako sa cíti a že niečo nesedí vieš ..nemusí to byť tehu ale určite niečo nieje ok
@emmik46 tak kup este jeden. Do 14.2 daleko...
@veronikaszabova ja nejdem 14.2
@veronikaszabova áno jasné kúpim asi je najlepší ten CLEAR BLUE že ? Mala som aj ten prognant, Not prognant či ako ..:D
@emmik46 jeee, prepac 🙂
@emmik46 nie nerobila manžel pôjde kúpiť neskôr do lekárne lebo som všetky Minula čo som mala , nedávam tomu už ani šancu ..baby majú pravdu ..ale tak chcem aj zmeniť dr lebo mám súkromníka pýta za každým peniaze a sestrička je veľmi náladová nieje ochotná mi povedať ani hodnoty hcg nič len že nie ste tehotná aj to arogantne celé zle ...
@andie2810 ahoj ,bol pozitívny včera som mala dostať ms mala som len po wc také slabo veľmi slabo ružové a dnes väčšie bolesti ako zvyknem v podbrušku...až som sa zľakla skôr také pichanie ..a po wc utreti mám skôr špinenie aj to slabé... uvidím či sa spustí do zajtra ms ..ale čudne to mám zase .....:/ ..
@maca2790 ten digi si neskusala?
@veronikaszabova Nemali ho u nás v lekárni dala som objednať..tak keď mi toto "špinenie" či ako to nazvať skončí tak pôjdem a urobím si ...

@elenita Ďakujem veľmi pekne, čiarky boli v pred a vie aj že od Novembra mi blbé Ms aj testy ...dnes alebo v pondelok si zavolám o výsledky podľa toho ako mi zdvihne... doktorovi som povedala všetko a vyjadril sa ako som písala v správach v pred ... zväčšená sliznica maternice a ja že áno čakám ms a on no ale je to aj pri tehotenstve lebo máte ju viac čiže povedal sám že je to 50 na 50..tak neviem sama ...mám strach ale tak ak nie nič sa nedeje veď prvoradé je zdravie..a potom pôjde všetko pomaly ...