Vidíte tam dušik?
Ahojte, viem, že podobných diskusii je veľa, len sa na nich nejako neodpovedá. Ale chcela by som vedieť vás názor... Dneska je deň ms a tehotensky vyzerá takto.. Mate nejaké skúsenosti aj vy ze ste mali takýto testik?
A ja myslim ze slabucko na tej farebnej fotke vidim naľavo od čiarky... Ale môže to byt zlou fotkou, nazivo je urcite lepšie vidieť ci je alebo nie je
Videla som viac tehotenskych testov, a veru keď je pozitívny tak ho netreba pozerať cez deň alebo cez negatívne presvetlenie a je jasne viditeľne že tam čiarka je.. nebud posadnutá tým čo sa nedeje, nemyslím to v zlom, ale poznám babu čo jej to nič dobre na psychike neurobilo.
Je zbytocne tak skoro testovat skus vydrzat aspon do dna ked mà prist mrcha -mozes potom mat total big fat positive ciarky ako kolajnice. Alebo aspon viditelneho ducha.
@macko1007 no už 3ti deň mam hnedý výtok taky jemne do ružová, predtým som mávala menzes moc silný s bolesťami, teraz nič. Test som si robila pred 2 dňami a bol negatívny zatiaľ. Ešte tomu dávam čas uvidíme co z toho vzíde, ale neskutočne som si prajem mat babo, a keď si predstavím, že zas sa nezadarilo tak mi až do plaču je.
dušik, dušiček, ovulka, ovulinka...niekedy mi to tu na tých diskusiách pripadá ako v 1.ročníku na základnej, čo sa týka vyjadrovania 🤦🏻♀️
@relaxx11 radšej sa nezapajaj do konverzy keď sa ti nepáči. Keď sa nedarí otehotnieť, nevieš v akom rozpoložení je žena, keď musí znášať aj také sprosté komentáre. A je veľká pravda, že psychicky je to veľký tlak a bolesť keď vidím okolo všade tehotné s babatkami a všade samé články komentáre... Tak asi tak

@okm221 ešte by som dodala ze sa snažíme o malé, styk bol cez ovulku, dpo je 9 dní, jemne pichanie v podbrušku.. Cca na 5 deň jemne krvacanie, skôr hnedkasty výtok po styku