Vidíte tam dušik?
Ahojte, viem, že podobných diskusii je veľa, len sa na nich nejako neodpovedá. Ale chcela by som vedieť vás názor... Dneska je deň ms a tehotensky vyzerá takto.. Mate nejaké skúsenosti aj vy ze ste mali takýto testik?
Nevidím tam nič, je negatívny
Ja tiez nic nevidim ...
A ja myslim ze slabucko na tej farebnej fotke vidim naľavo od čiarky... Ale môže to byt zlou fotkou, nazivo je urcite lepšie vidieť ci je alebo nie je
Ja vidim. O dva dni urob zas a budes vediet naisto 🙂.
Ja ho vidim.je tam dusik.
@okm221 kanalik
Negat
Ja ho tam tiez vidim 🙂
Videla som viac tehotenskych testov, a veru keď je pozitívny tak ho netreba pozerať cez deň alebo cez negatívne presvetlenie a je jasne viditeľne že tam čiarka je.. nebud posadnutá tým čo sa nedeje, nemyslím to v zlom, ale poznám babu čo jej to nič dobre na psychike neurobilo.
🤦🏻♀️
Je zbytocne tak skoro testovat skus vydrzat aspon do dna ked mà prist mrcha -mozes potom mat total big fat positive ciarky ako kolajnice. Alebo aspon viditelneho ducha.
@macko1007 no už 3ti deň mam hnedý výtok taky jemne do ružová, predtým som mávala menzes moc silný s bolesťami, teraz nič. Test som si robila pred 2 dňami a bol negatívny zatiaľ. Ešte tomu dávam čas uvidíme co z toho vzíde, ale neskutočne som si prajem mat babo, a keď si predstavím, že zas sa nezadarilo tak mi až do plaču je.
dušik, dušiček, ovulka, ovulinka...niekedy mi to tu na tých diskusiách pripadá ako v 1.ročníku na základnej, čo sa týka vyjadrovania 🤦🏻♀️
@relaxx11 radšej sa nezapajaj do konverzy keď sa ti nepáči. Keď sa nedarí otehotnieť, nevieš v akom rozpoložení je žena, keď musí znášať aj také sprosté komentáre. A je veľká pravda, že psychicky je to veľký tlak a bolesť keď vidím okolo všade tehotné s babatkami a všade samé články komentáre... Tak asi tak

@okm221 ešte by som dodala ze sa snažíme o malé, styk bol cez ovulku, dpo je 9 dní, jemne pichanie v podbrušku.. Cca na 5 deň jemne krvacanie, skôr hnedkasty výtok po styku