Ja tiež nie, držím palce, snáď budúci mesiac
A ja posielam trocha zo svojej plodnosti. :D
Mám skúsiť ešte z ranného moču alebo to nemá význam?
Negatívny.
Skúsiť môžeš,zato nič nedáš, ale myslím, že ak si nemala nejako moc posunutu ovuláciu, čo síce mne sa stalo, ale nieje to obvykle, tak už by ukázal test aj z pobedneho moču. Držím palce
no tak drzím palce, ale podľa mojej skúsenosti je to len informačný test a mne sa mýlil. Ukázal, že nie som tehotná, ale kedže som sa necítila dobre tak som išla asi o 2 dni k lekárovi, a ten že gratuluje.
Áno vidím krásne a jasne negatívny test
veru ani ja nic nevidim, ale ak je to prvy test, tak este pockaj par dni. mas aj nejake priznaky? alebo je to este kratko?
@miska_kal je to 32 dní po styku ale nie z ranného moču tak neviem
Nie
@tehotna40 rovnako duch ale len ako tien ako na prvom ale už na dobrom mieste. Robila som si inú značku testu. Ale ja som dnes 31 DC a cyklus mávam tak 30 až 35 dni takže urobím zase až budúci týždeň 😁 pri prvom tehotenstvehu som si robila test až 5 dni po meškaní lebo som na to nemyslela tam už boli pekné ciarocky tak už sa teraz na to snažím nemyslieť aj keď sa to samozrejme nie vždy dá 😁 akurát mi dnes prišlo ešte navyše zle z kávy ale nechcem si namyslat 🤦
@lolinka2701 🤷
@lolinka2701 ;( negatív
@malinoismum ďakujem aj som si myslela . Síce robila som ho úplne v zle obdobie lebo mi asi siblo teda neviem prečo som ho robila vtedy som mala do menštruácie ešte 12dni 😂 len som sa tak proste cítila 🤦
Ale mešká mi 5dni a buď niečo na mňa lezie alebo neviem mám naval tepla a potom zimnicu som unavená dúfam že choroba to nebude
@lolinka2701 ber to tak, že ste o mesiac bližšie k cieľu 💋
Moc drzim palčeky a posielam zo svojho šťastia 💗💗💗🙏🏽
@malinoismum 🤷😁

žiaľ nie