icon

Vidíte tam niečo?

tina96
7. mar 2023

Ahoj prosim o radu vidim tam nieco?

Vidíte tam niečo?
tina96
autor
7. mar 2023

@sunshine_18 nie toto neni DIGITALNY TEST!!!! ale pasikovy ma ukazat ciarky od clearblue ten co ukaze 6 dni pred menstruaciou

kitycat
7. mar 2023

Teda... Miesto aby si spravila test aspon v den ocakavanej MS sem das nejaky rozobrany pasik... Ked toto je ozaj pozitivny vysledok tak zacnem verit na duchov... A ty by si mohla mat teoreticky krasny Novy rok 😁

ankare
7. mar 2023

@tina96 dačo sa tam črtá. Sprav test o 2 dni

tina96
autor
7. mar 2023

@kitycat aj keby niesom mala by som stastny novy rok mam uzasny zivot som spokojna!!! Urcite sa si nepotrebujem namyslat,ze tam nieco vidim lebo i ked malo nieco tam vidim a chcela som nazor radu inych...Testovala som 2 dni pred lebo mi je zle strasne necitim sa dobre tak som chcela vediet ci nahodou niesom tehotna to je cele.

tina96
autor
7. mar 2023

@ankare skusim 🏵

veronikaszabova
7. mar 2023

@tina96 prepac, ale reagujes strasne utocne...
Ved otestuj o par dni a uvidis.

tina96
autor
7. mar 2023

@veronikaszabova Nemyslim si prosila som o radu ci tam niekto nieco vidi a nepotrebujem take nepodrene komenatare ako ta pano napisala pochopila som to zistim len za par dni ak sa otestujem a napisala som to viac krat...

fliacik
8. mar 2023

Juj, nikdy nepochopím tieto útočné komentáre. Však ak nechcem, nekomentujem, nečítam. Mne lekár povedal, že deti prirodzene mať nemôžem a preto, keď som si nečakane našla podobného ducha, o tretej v noci som si nedočkavo robila ďalšie tri testy a pomaly lupou hľadala, čo na nich skutočne čosi je. Vysvetlite žene po dlhom neúspešnom snažení, že má vydržať týždeň a až potom testovat. Moje čiarky bolo tiez sotva vidieť a predsa to bolo tehotenstvo. @tina96 - druhu čiarocku tam naozaj vidno, je ešte slabucka, môže aj nemusí to znamenať tehotenstvo, ale treba veriť, že na ďalšom teste už bude o čosi silnejšia. Držím ti palce.

tina96
autor
8. mar 2023

@fliacik vdaka za podporu!♥️🌷

luciah187
8. mar 2023

@fliacik suhlasim so vsetkym 🌸

bejbs123
8. mar 2023

@fliacik ja si myslim,ze je to skor kanalik ako ciarocka

sense
Autor odpoveď zmazal
kaitlin3
8. mar 2023

@tina96 tento nešťastný clearblue test mi vždy takúto druhu čiarku urobil a tehotná som nebola 🤷‍♀️

kitycat
8. mar 2023

@tina96 nebud. Prchka. Ak si v tom, tak ti to povie jasne pozitivny test a nie dohady plena z MK!

darkswan
8. mar 2023

ako rozoberat testy, pokial nema vek problemy nesnazis sa milion rokov, fakt to nepochopim, to je uz chore...ak si tehotna tak ti proste test ukaze dve ciarky aj bez jeho pitvania

tina96
autor
8. mar 2023

@darkswan PRECO by to bolo chore? Nevyznam sa v testoch chcela som radu a vediet ci to niekto tiez vidi?!!!! Preco si tu vela z vas mysli ,ze sme niektore chore?????? Dovod???? Ja tieto komenty nechapem vobec tu to nemusis pisat staci napisat nie nevidim alebo ano vidim a uz som 10x napisala ,ze chapem ,ze si mam urobit o par dni test znova..........

tina96
autor
8. mar 2023

@kaitlin3 mozno je to aj moj pripad otestujem za par dni a dam vediet ako to dopadlo .....

tina96
autor
8. mar 2023

@bejbs123 mozno ano nevyznam sa uvidim o par dni....dakujem za vsetky Komentare ktore mi pomohli

vela02
8. mar 2023

Vidiiiim 🙃

viky173
8. mar 2023

k comu je dobre taketo silene hladanie ciarky 🤦 ved sa otestuj neskor, ked budes tehotna na teste Ti budu svieti jasne 2 ciarky a nebudes sa na to ani musiet pytat na fore, ci tam niekto nieco vidi

darkswan
8. mar 2023

@tina96 tak ti asi chyba sebarelexia ked sa pytas na dovod, nie je to normalne rozoberat testy, ved otestujem a vidim ci su dve ciarky, ci nie, je to velmi jednoduche, trapis zbytocne sama seba lovom duchov

luciah187
8. mar 2023

@tina96 v pohode, ja som tiez rozoberala, horsie vidim a pod tym sklickom sa mi to lesklo. Nedaj sa znechutit, pekny den

tina96
autor
8. mar 2023

@darkswan Prosim? Ty mas poznas ,ze vies ci mi chyba sebareflexia sudis ma podla jedneho prispevku?! Niesom mama este proste sa v testoch az tak nevyznam mne nepridi chore zeny co sem davaju testy ci tam nejaky duch ale skor su chore tie co pise take komenty ako ty!!!!! Napisala som x krat ,ze pod moj prispevok taketo komenty nepotrebujem citat!!!Nemam za potreby lovit duchov ja si myslim,ze ste tu niektore priliz toxicke nepoznate clovaka a na zaklade prispevku si myslite,ze je zena chora a lovi duchov to je trapne!!!!!

tina96
autor
8. mar 2023

@viky173 otestujem neskor jasne pisem to uz asi 10x ze chapem ze to zistim neskor a nie z tohto testu!

tina96
autor
8. mar 2023

@luciah187 Jasne ,ze sa nedam ale nechapem tie utocne komenty preco si hned myslia,ze je zena posadnuta a hlada duchov? asi sudia podla seba!!!!!

veronikaszabova
8. mar 2023

@tina96 a minuly rok si bola tehotna? V auguste si tu mala tiez rozobraty tento test a tam si mala ciarku ovela silnejsiu. Tak ci neukazuje // chybne.

luciah187
8. mar 2023

@tina96 presne tak

tina96
autor
8. mar 2023

@veronikaszabova uchyteny plod to bol este chod si pozriet co vsetko som pridala prosim ta nekomentuj uz pod mojim prispovekom Dakujem!!!

veronikaszabova
8. mar 2023

@tina96 ja nechapem, co si taka 😳😳 Ved som ti polozila normalnu otazku.

tina96
autor
8. mar 2023

@veronikaszabova lebo si nechcem pripominat co bolo nebolo to premna len tak uz nebudem odpisat ozvem sa za par dni ako to dopadlo.......👋👋👋