icon

Vidíte tam príznaky tehotenstva?

23. nov 2024

Ahojte vidite tam nieco? podotykam, zrovna neplanujem byt tehotna. test robeny stvrtok, MS este nemeska, ale mam dost velke podozrenie ze som tehotna... testovat budem zajtra, kedze som mimo obchody a civilizaciu tento vikend. Niekto povie ze je na priznaky skoro, ale uz som tehotna bola a taktiez som to vedela dkoro tyzden pred menzesom skrz velke nevolnosti.

Vidíte tam príznaky tehotenstva?
Strana
z2
joesvk
23. nov 2024

Negatívny podľa mňa

svetlonos
23. nov 2024

Ahoj, ja fakt nič neverím ale niektoré kúzelník by ti isto slabú čiarku videli aj tu. To vôbec nemyslím v zlom, oni to fakt vidia a tiež to mali také takmer neviditeľné.
Ja som pozerala teraz z rôznych uhlov a nič. Ale naoriklad ja som teraz mala dobre 2 týždne príznaky tehotenstva - mala som hlad kazde 2-3 hodiny, často chodila na vc, to ila sa mi hlava. To isté ako pri prvom tehotenstve. Isla som k dr a nič. Nebola som tehotna. Do dnes nechaoem, ci to bolo.
Možno je to u teba tiež podobne. No držím palce nech teda nie si keď nechceš.

autor
23. nov 2024

@svetlonos lenze ono tam ta ciarka slaba nazivo je… preto som v strese a takto si to tu trosku ventilujem 😂

stellariaaquatica
23. nov 2024

Vôbec nič tam nieje

stellariaaquatica
23. nov 2024

To že tam je nejaký odlesk čiarky ktorú len ty vidíš naživo neznamena že je pozitívny...

mrkvicka060
23. nov 2024

nechapem, ze ludia su taki slepi. nemusim tam ani nic hladat a vidim ruzovu ciarku 🤷‍♀️ normalnu viditelnu testovaciu ciarku. to fakt toto niekto nevidi?

autor
23. nov 2024

@stellariaaquatica v to dufam, ze tam nie je 🤣 len neviem odkial
pochadza to vracanie… adi uvidim zajtra ked otestujem… len neznasam to cakanie anevedomost na com som.

fiirsttiime
23. nov 2024

Ja ju tiež vidim 🥰

stellariaaquatica
23. nov 2024

@mrkvicka060 áno jednu. Ale nie dve

autor
23. nov 2024

este jedna foto z dialky

koniarova
23. nov 2024

Žiadna čiarka tam nie je.

kluska
23. nov 2024

ja tam vidim ducha 🙂 ale tak su len 2 sposoby ako sa to dozvies, zajtra rano prvy moc ten isty tehotensky test a ak vyjde silnejsia, je to tam alebo este sa mzoes poistit kupit test, ktory ukazuje ci si tehotna alebo nie, myslim, ze je to clear blue, podla mna mozes byt, uvidis rano

michaelamedova
23. nov 2024

Nevidím tam žiadnu druhu čiarku

mrkvicka060
23. nov 2024

@stellariaaquatica vravim testovaciu, ano dve

kiwwik
23. nov 2024

Ja som mala test presne takto isto, vravím si že to nič nie je, je to len odlesk, skumala som ho z každej strany sem tam som tam videla niečo a sem tam nie ale myslela som si že naozaj len zaleží aký uhol.. aj tak veď nemam žiadne príznaky....Týždeň som to absolutne neriešila...až na jeden podotýkam VEČER, prišlo na mňa také že čo ak predsa, nedalo mi to, nevedela som čakať až do rána ešte som stíhala drogériu tak som utekala po test😄... Testovala som hneď v ten večer a už bola čiarka silnejšia... Takže za mňa počkaj ešte pár dní 😌

joesvk
23. nov 2024

Duch by mal byť na tomto mieste. Ja ho nevidím.

autor
23. nov 2024

@kiwwik vies co ja ako retardovana ho nosim vo vacku a srm tam pozriem nan a presviedcam sa ze tam nic nie je, ale vnutorny pocit vravi inak 🤣 uvidime zitra

zuzanockamt
23. nov 2024

@joesvk Určite na tom mieste čiarka nebýva.

zuzanockamt
23. nov 2024

Autorka
Ja tam tú druhú vidím.

janica_
23. nov 2024

@joesvk to si dala moc vysoko. Tu ako je ta ruzova je aj vidiet na foto ciarku/kanalik.

joesvk
23. nov 2024

@zuzanockamt Dala som približne 😄

joesvk
23. nov 2024

@janica_ Áno, je mi to jasné

nevenka
23. nov 2024

To je Pepino test podla vsetkeho. Takze takyto vysledok nebrat vobec do uvahy. Mala som riadnu vyraznu ciarku a tehotenstvo to nebolo. Netreba tie testy ani kupovat.

bubo85
24. nov 2024

Dievcata je tam podľa vás niečo ale mi šibe....v auguste sme prisli o prvé babo a dnes je to 3 dní co mi meska

ejsan1988
24. nov 2024

Ahoj ja vidím peknú ružovú.

ejsan1988
24. nov 2024

@bubo85 ano vidím.

ejsan1988
24. nov 2024

@bubo85 mate aj priznaky?

bubo85
24. nov 2024

@ejsan1988 zatial nie len ma ráno naplo z kavy