icon

Viditeľný duch na tehotenskom teste po 12 dňoch od ovulácie?

5. okt 2024

Baby prikladám fotky. 11 dpo včera bol test snehovo biely a dnes vidím toto… robený pred chvíľou, nedalo mi to.
Naživo to je ružová čiarka, neviem čomu veriť. Jas fotky z toho robí sedu čiarku, testy z action… zo srandy som kúpila lebo som si myslela že to tento mesiac nevyšlo😔

Viditeľný duch na tehotenskom teste po 12 dňoch od ovulácie?
okm221
7. okt 2024

Ukáž twstiik,, zavolať na gyndu ze ti vyšiel pozitívny test nech ta objednajú, oni už vedia kedy podľa poslednej ms 🙂

autor
7. okt 2024

@okm221 poslednú som mala fuha 11.9
Odfotím keď prídem domov🥰

autor
7. okt 2024
autor
7. okt 2024

Nepodarilo sa farbu zachytiť úplne tmavé na fotke, krásne ružová čiara 🥰 uvidíme či za 3 dni bude ako kontrolná

ronie338
7. okt 2024

Je vidno ale je ešte stále trochu slabé, skus o 2 dní a uvidíš, mne po 2 dňoch úplne koľajnice zrazu

autor
7. okt 2024

@ronie338 áno som 14 dpo zatiaľ ešte len, to asi preto ešte neni úplná🥰

ronie338
7. okt 2024

Ja som tak mala tiež počkala som 2 dní a boli koľajnice.

autor
7. okt 2024

@ronie338 prsia mam mega ťažké a bradavky ani nehovorím citlivé, v podbrušku niečo ako ms podobne. To už tak skoro môže byt?

ronie338
7. okt 2024

Ja som vedela skôr ako som si test robila ze som tehotná. A pri prvom až keď som si test spravila a to mi meškali 4 dní. Aj tak stále spomínam na reakciu mojej polovičky pri oznámení prvého ze co som čakala, ze on to vie už skoro 2 týždne. A ja som si ho robila len pre to že ma čakalo jedno vyšetrenie.

okm221
7. okt 2024

Ano môže keď už sa tvorí hcg môžu byť príznaky, ja som mala ale v dvoch tehu príznaky už skôr, keďže som veľmi citlivá na hormnalne vykyvy, ešte nebolo vajicko ani nidovane a už skm citila na sebe ze sa niečo iné deje

glade22
7. okt 2024

Na 14 dpo je to dosť slabý test. Toto je stále také buď-alebo. Ale možno si tu ovuláciu zle odsledovala a bola neskôr. Uvidíš ako to pôjde ďalej.

autor
7. okt 2024

@glade22 23.9 som mala večer o 11 potvrdenu aj veľmi silný hlien, podľa kalendára mala byt 24

autor
7. okt 2024

Čiarka je silnejšia o dosť ako včera

autor
7. okt 2024

Vraj dr max majú malo farbiva

glade22
7. okt 2024

Tak to je hlavné, že je silnejšia 🙂 tie fotky dosť skresľujú. Inak ak si chces potvrdiť ovulaciu podľa hlienu, tak prebehne do 24 hodín od vrcholu hlienu, čiže v priebehu prvého "suchého" dňa po plodnom hliene

autor
7. okt 2024

@glade22 áno ani farbu sa mi nikdy nepodarí zachytiť… uvidím o 2 dni urobím zas 😍 ale aj sa bojím, či nebude rovnaká alebo tak

ronie338
7. okt 2024

Ja som si spravila 2. Prvý bol slabý, druhý o 2 dní pekne silný a už netestujem. Na čo. Zbytočne si stres robiť. Ale tu by som naozaj 2 dní počkala a dr max spravila.

okm221
7. okt 2024

@ronie338 mne pomaly silneli testy pri MA, ale silneli, no teeeaz viem ze to nebolo ok

autor
7. okt 2024

@ronie338 ak by nesilnel, tak vo väčšinu prípadov sa čo deje? :(

autor
7. okt 2024

@okm221 čo je prosím MA?

okm221
7. okt 2024

Väčšinou ide o biochemické alebo ma, neprosperujuce tehu

okm221
7. okt 2024

Missed aborrion - zamlcany potrat, a keď sa neukáže hneď tak neskor, mne slabo silneli testy dotiahli sme to do 7+4 a koniec, nebilo srdiečko

autor
7. okt 2024

Bože a to sa často deje? Ja mam takú nádej neviem si predstaviť že nič z toho a to sklamanie 😢

autor
7. okt 2024

Takže keby mi aj silneli tak mam pokračovať v testovaní do kedy?

okm221
7. okt 2024

No a ešte to nemusí byť ani tehu ale cysta atď.. Ano často, poslednú dobu veľmi často aa fo deje,mé dr vravela ze každé 6tie tehu.. Ale podla. Mňa častejšie co sme boli zname a rovnakým termínom tak 3/4 sme potratili
No každé 2 dní ale no neovplyvnís žiadnym testovaním.. Ale nemusí byť hneď zle môže to byť ôk.. Do 13tt je otázne ci sa plod udrží ci nie

autor
7. okt 2024

@okm221 a sú nejaké príznaky toho? Či sa to zdá byt normalne tehu na začiatku?

okm221
7. okt 2024

Rovnaké tehu, mne bolo zle dosť, príznaky sa nelíšia ani keď plodu prestane bit srdscw

okm221
7. okt 2024

Každá sme fi ti písali ze to nijak neovplyvnís proste všetko chce čas nemôžeš to siliť a zbytočne sa vopred tešiť keď tam nemas ešte poriadnu koľajnícu a potvrdenie dr a amk to nemusi nič znamnenat

autor
7. okt 2024

@okm221 áno veď počkám a urobím o 2 dni najskôr. Úloha vydržať to

autor
7. okt 2024

Dokonca keď to porovnávam mi príde dnes slabšia čiarka ako včera