icon

Výsledky tehotenského testu: Kedy sú najpresnejšie?

mariska1989
18. nov 2023

Včera som si robila 11 dní po pohlavnom styku test vyšiel takto . Netreba nič hľadať bol vidieť hneď .horšie je to odfotiť proste na fotke to vyzerá že je slabší ináč v skutočnosti silnejší . Dnes som si robila zas . Je pravda že som odobrala hneď od začiatku a nie ku koncu ako včera .a vyšiel takto -Fotky pridám do komentára ešte

Výsledky tehotenského testu: Kedy sú najpresnejšie?
bibuska2
18. nov 2023

Ahojte baby chcem sa spýtať na tento testik môžem byť tehotná máte skúsenosti s testom pepino z drogerky ďakujem za odpoveď ♥️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
18. nov 2023

@monsterablue no nič v zlom iba potrebujem radu veď na to tu ten modrý koník je predca nie ci to nieje jedno komu sa tu poradi a komu nie 😏

mariska1989
autor
18. nov 2023

@monsterablue zajtra chcem skúsiť a podľa toho už budem riešiť či otestujeme potom s Digi neskôr alebo ako prišlo tak aj odišlo 😔

mariska1989
autor
18. nov 2023

@bibuska2 ja osobne skúsenosť nemám ale veľa báb si ho kupuje že ukazuje tak tiež dobre . Takže držím palce až ide všetko ok 🙏

bibuska2
18. nov 2023

@mariska1989 ďakujem za odpoveď ♥️

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
ysseba
18. nov 2023

@mariska1989 Podľa mňa si tehotná

mariska1989
autor
18. nov 2023

@monsterablue ale ukáže aspoň či som a nebude falošný . Uvidím možno nechám že v utorok urobím ešte jeden ak zajtra niečo ukáže

mariska1989
autor
18. nov 2023

@ysseba ďakujem ❤️ kiež by to tak bolo a neodišlo to

zojeva
18. nov 2023

@mariska1989 uvidis, držím prsty 🙂 HCG stúpa každých 48 hodín tak by som skúsila o dva dni a to bude už jasne 😊

mariska1989
autor
18. nov 2023

@zojeva ďakujem ❤️🙏

ysseba
18. nov 2023

@mariska1989 Veľmi Ti držím palce aby to tak bolo. A neodišlo 🙏

bibuska2
18. nov 2023

@mariska1989 ďakujem ♥️

mariska1989
autor
19. nov 2023

Neviem teda 😔 reálne voľným okom vidieť jemno ružová .vyhodilo ju do 2 minút . Odfotiť sa to proste naporiadok nedá . Už len čakať kým príde ms 🙈

tehotna40
19. nov 2023

@mariska1989 skus ten digitálny

mariska1989
autor
19. nov 2023

@tehotna40 to nebude mať asi ani význam 😔 . Akože skúsiť môžem ale to už pri takýchto testoch 😬

simonkato
19. nov 2023

@mariska1989 skúsila by som test inej značky. Posielala som ti ten modrý test. Bol robený ráno a ledva duch a test robený večer inej značky už krásna čiarka

bibuska2
19. nov 2023

@mariska1989 ahoj nebuď smutná a ešte sa nevzdávaj videla si môj tehu test je pozitívny tu su moje testy robila som aj digitálny test aj test dr.max zatiaľ mama test aj pepino pozitivne ide len o farbu a citlivosť testu takže pevne verím že aj ty aj ja sme tehu len tieto testiky nam to neukazujú kukni moje tehu testy

mariska1989
autor
19. nov 2023

@bibuska2 len to je to pred tým mi to nerobilo keď som bola tehu 😔 uvidím ešte zajtra ak by sa tam marilo ako dnes tak kúpim iný test plus Digi a vyskúšam .

bibuska2
19. nov 2023

@mariska1989 áno aj ja ráno testnem držím silno prsteky nech to vyjde tebe mne a všetkým ktoré túžime po bábätku 🙏🙏🙏♥️♥️♥️

mariska1989
autor
20. nov 2023

@bibuska2 bohužiaľ dnešný test biely Max ako keby tam presvital kanálik jemnulinko a to už musím hýbať tým testom všelijako a prižmurovať 🙈🙈🙈 si pridám jak lovec duchov 🙈 lovim niečo čo už nieje 😔. Takže len sa mi potvrdilo to čo som mala pred posledným tehotenstvom . Nemám problém otehotnieť hneď na prvú šupu ale nedokáže to moje telo udržať bez podpory liekov 😔. Takže je asi zbytočne kupovať iny test . Môžem tak akurát čakať kedy dôjde tento krát ms . Môžem ísť bez problémov na zákrok . Tebe držím palce až ide všetko ako má 🙏❤️

bibuska2
20. nov 2023

@mariska1989 juj je mi to ľúto:(aj ja mám testik dr Max Biely ako sneh ale ešte skúsim ten pepino test ráno držím palce možno že nám to nabudúce výjde💔🥺

mariska1989
autor
20. nov 2023

@bibuska2 a ty si koľko do ms či už mešká?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
20. nov 2023

@mariska1989 ja som dnes 11dni dpo a môj testik pepino dnes vizera takto

mariska1989
autor
20. nov 2023

@monsterablue no testovala som sa mama test rovnaké a prvý ten čo som mala 11 deň už bolo vidieť že tam niečo ide a to ešte nebola kontrolná čiarka . Na druhý deň som testovala znova a čiarka ešte slabšia .ďalší deň už úplne ledva vidieť . Dnes som znova a nič a skúsila som aj z dr Max a biely .Max kanálik si myslím že tam bol . Zmyslom že to nemá zmysel a len čakať už na ms

mariska1989
autor
20. nov 2023

@bibuska2 takto povedané mne vyhodilo mama test tiež 11 deň ale po sexu nakoľko som si nekontroloval ináč plodné dni

mariska1989
autor
20. nov 2023

V piatok som testovala prvý x od sexu a to je test kde je viditeľná čiarka