Výsledky tehotenského testu: Kedy sú najpresnejšie?
Včera som si robila 11 dní po pohlavnom styku test vyšiel takto . Netreba nič hľadať bol vidieť hneď .horšie je to odfotiť proste na fotke to vyzerá že je slabší ináč v skutočnosti silnejší . Dnes som si robila zas . Je pravda že som odobrala hneď od začiatku a nie ku koncu ako včera .a vyšiel takto -Fotky pridám do komentára ešte

@monsterablue no nič v zlom iba potrebujem radu veď na to tu ten modrý koník je predca nie ci to nieje jedno komu sa tu poradi a komu nie 😏
@monsterablue zajtra chcem skúsiť a podľa toho už budem riešiť či otestujeme potom s Digi neskôr alebo ako prišlo tak aj odišlo 😔
@bibuska2 ja osobne skúsenosť nemám ale veľa báb si ho kupuje že ukazuje tak tiež dobre . Takže držím palce až ide všetko ok 🙏
@mariska1989 ďakujem za odpoveď ♥️
@mariska1989 Podľa mňa si tehotná
@monsterablue ale ukáže aspoň či som a nebude falošný . Uvidím možno nechám že v utorok urobím ešte jeden ak zajtra niečo ukáže
@ysseba ďakujem ❤️ kiež by to tak bolo a neodišlo to
@mariska1989 uvidis, držím prsty 🙂 HCG stúpa každých 48 hodín tak by som skúsila o dva dni a to bude už jasne 😊
@zojeva ďakujem ❤️🙏
@mariska1989 Veľmi Ti držím palce aby to tak bolo. A neodišlo 🙏
@mariska1989 ďakujem ♥️
@mariska1989 skus ten digitálny
@tehotna40 to nebude mať asi ani význam 😔 . Akože skúsiť môžem ale to už pri takýchto testoch 😬
@mariska1989 skúsila by som test inej značky. Posielala som ti ten modrý test. Bol robený ráno a ledva duch a test robený večer inej značky už krásna čiarka
@mariska1989 ahoj nebuď smutná a ešte sa nevzdávaj videla si môj tehu test je pozitívny tu su moje testy robila som aj digitálny test aj test dr.max zatiaľ mama test aj pepino pozitivne ide len o farbu a citlivosť testu takže pevne verím že aj ty aj ja sme tehu len tieto testiky nam to neukazujú kukni moje tehu testy
@bibuska2 len to je to pred tým mi to nerobilo keď som bola tehu 😔 uvidím ešte zajtra ak by sa tam marilo ako dnes tak kúpim iný test plus Digi a vyskúšam .
@mariska1989 áno aj ja ráno testnem držím silno prsteky nech to vyjde tebe mne a všetkým ktoré túžime po bábätku 🙏🙏🙏♥️♥️♥️
@bibuska2 bohužiaľ dnešný test biely Max ako keby tam presvital kanálik jemnulinko a to už musím hýbať tým testom všelijako a prižmurovať 🙈🙈🙈 si pridám jak lovec duchov 🙈 lovim niečo čo už nieje 😔. Takže len sa mi potvrdilo to čo som mala pred posledným tehotenstvom . Nemám problém otehotnieť hneď na prvú šupu ale nedokáže to moje telo udržať bez podpory liekov 😔. Takže je asi zbytočne kupovať iny test . Môžem tak akurát čakať kedy dôjde tento krát ms . Môžem ísť bez problémov na zákrok . Tebe držím palce až ide všetko ako má 🙏❤️
@mariska1989 juj je mi to ľúto:(aj ja mám testik dr Max Biely ako sneh ale ešte skúsim ten pepino test ráno držím palce možno že nám to nabudúce výjde💔🥺
@bibuska2 a ty si koľko do ms či už mešká?
@mariska1989 ja som dnes 11dni dpo a môj testik pepino dnes vizera takto
@monsterablue no testovala som sa mama test rovnaké a prvý ten čo som mala 11 deň už bolo vidieť že tam niečo ide a to ešte nebola kontrolná čiarka . Na druhý deň som testovala znova a čiarka ešte slabšia .ďalší deň už úplne ledva vidieť . Dnes som znova a nič a skúsila som aj z dr Max a biely .Max kanálik si myslím že tam bol . Zmyslom že to nemá zmysel a len čakať už na ms
@bibuska2 takto povedané mne vyhodilo mama test tiež 11 deň ale po sexu nakoľko som si nekontroloval ináč plodné dni

Ahojte baby chcem sa spýtať na tento testik môžem byť tehotná máte skúsenosti s testom pepino z drogerky ďakujem za odpoveď ♥️