@anonym_autor a otázka? Veľmi skoro testuješ, a to, čo tam presvitá, by som ešte nenazvala pozitívnym testom
@anonym_c11d68 je to možné, skúsim o 2 dní. 🫡
1 čiarka
@stellarstar mne sa tam niečo marí keď sa naň pozriem, ale je to možné, že je to blbosť. Uvidím neskôr.
@anonym_autor ja vidim.ducha..
Mala som rovnaku ciarku na mamateste v 10. DPO. Drzim palce, nech silnie.
@stellarstar mne sa tam niečo marí keď sa naň pozriem, ale je to možné, že je to blbosť. Uvidím neskôr.
@anonym_autor tak keď ty tam vidíš
@anonym_autor tak keď ty tam vidíš
@stellarstar vieš telefón to nechce zostriť, ale voľným okom sa tam niečo rysuje. Ale ako som písala, môže to byť blud .... skúsim zajtra ráno či bude nejaká zmena
@anonym_autor ja vidim.ducha..
@anonym_45d9bb mne to tiež také trošku príde 🙂
Mala som rovnaku ciarku na mamateste v 10. DPO. Drzim palce, nech silnie.
@anonym_52c846 Ďakujem, bodaj by si mala pravdu 🙂
Taký istý som mala aj ja a bol to kanalik. Testujes skoro, Mamatest a pepino sú najhoršie testy aké sú na trhu - robia duchov aj keď nič neni. Otestuj až na 13-14 DPO alebo keď vynechá MS
Takto vyzeral môj a bol negatívny
@anonym_4006f4 popravde mamatest mne ešte nikdy neduchoval a to ho robím pravidelne, ale čo není môže byť 🙂
@anonym_4006f4 popravde mamatest mne ešte nikdy neduchoval a to ho robím pravidelne, ale čo není môže byť 🙂
@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/su-mamatesty-skutocne-spolahlive/ pozri tu fotky.. jedna píše že aj jej muzovi vyšiel pozitívny Mamatest 😅😅 vraj najlepšie sú livsane
@anonym_autor Ja vidim 2 ciarky. Drzim palce, aby tmavla ciarka 🙂.
Ja som mala taký a bola som tehotná. Tak uvidis ked odtestujes neskor.
@anonym_autor ani mne neduchoval, ked to porovnam s Pepinom. Ja som pri 2 detoch mala ale az jemne ciarky 11 dpo, 10 dpo este uplne nic, biely test. Tak skus vysrzat tie 2 dni, to bude istejsie alebo ak mas zasobu, tak otestuje aj zajtra aj pozajtra. Drzim palce.

@anonym_autor a otázka? Veľmi skoro testuješ, a to, čo tam presvitá, by som ešte nenazvala pozitívnym testom