Výsledok tehotenského testu
Prosím vás Je tam čiarka či nie ?ďakujem

Je. Jedna.
Áno jedna
Aj hľadáš ducha tak je tam, ja ho vidím
Tiež som mala najskôr takéto testy a postupne tmavli.
@yvanielka áno presne ,,duch,, ďakujem že nie som jediná .
Je tam jedna ciarka. Takze negativny test
Tento test je negativny. Vzdy ale vzdy sa sice najde niekto, kto bude tvrdit, ze tam cosi vidi (nesudim, nehodnotim, len je to taky fenomen na MK). Nie je tam naozaj ani naznak druhej ciarky za mna.
Áno, jedna.
Jedna čiarka , test je negativny
@yvanielka Aj ja vidím.
Ja vidím iba jednu ciarku
Autorka
Toto bol môj test asi 4-5 dní pred MS. Druhá foto - ten istý test upravený. Bolo z toho úspešné tehotenstvo.
@zuzanockamt napíšem ti ip
Test je Negatívny!!! Je čistý krásny biely nie si tehotná. Chápem ze by sú chcela vidieť 2 ale žiaľ je len jedna
Ja viem ako vyzerá tehotenský test ale toto keď si priblížim tak tam tú druhú čiarku jednoducho vidím. Koľko dní máš do menštruácie?
Ak je to pepino, tak sa na to vôbec nespoliehaj 🙄 ms mi blbla par mesiacov za sebou, mala som ešte silnejšie čiarky a nič z nich 😏 väčšinou tam vidieť kanálik alebo presvitá farbivo
Ak je to pepino, tak sa na to vôbec nespoliehaj 🙄 ms mi blbla par mesiacov za sebou, mala som ešte silnejšie čiarky a nič z nich 😏 väčšinou tam vidieť kanálik alebo presvitá farbivo
@karlamon doteraz boli biele a teraz takto
Skús radšej iný test, nech ti ozaj nerobí falošné nádeje 😊 už ti mešká menzes, či testuješ skôr?