Vyšlo to?
Ahojte dievčatá,Potrebujem oporu,radu som už vyčerpaná.Cca pred týždňom ako prvé som cítila vybrovanie pod bruškom.Potom začali jemne kŕče v lavej pravej strane vaječníkov.Pridala sa aj maternica...potom časté volanie,bolesť hlavy nenormálne.Prsia som mala naliate a prsné dvorce rozšírené trocha tmavšie začínajú mi aj pigmentové škvrny na cele.Rano a večer mám návaly tepla a napína má na zvracanie.Ovulku som mala 24,25Menstruaciu mám dostať 8.01.Dnes povedie slabo hnedý výtok.K večeru som na servítky mala slabo ružovú krv.Mam menštruačné bolesti lenže čudné cca 5minutove aj akoby sa mi kríze rozťahovali a potom to všetko prestane.Bojim sa lebo v septembri som mala biochemické tehotenstvo
Okrem toho písala si v inej téme že pohl styk si mala 18,19 a ovu až 24,25 ak sa ti to podarilo tvoj partner musí mať zdravé spermie na 100 percent 5 dni prežijú máloktoré ale v každom prípade ti držím moc palce ✊ a ráno informuj ako dopadol test .
@kristina2015 si zlatá....musím vyčkať.A čo bude bude nezrutim sa🤷
@paprska To je v poriadku skús nasadiť nejaké vitamíny istotne ti aj gynekologická niečo odporučí do úspešného konca ✊ aj pms zmiznú sama teraz na sebe badam že prsia už nebolia tak ako každý mesiac vďaka nim 😉 plus vajko bude zrelšie a biochemické riziko sa zníži 😉
@kristina2015 Zlatko žiadny test už nerobím.Uvidim ako to bude s tím krvácaním.Ci zosilnie
@paprska držím palce a keby nie ešte do konca roka kopec šancí ešte len začal 😉
@paprska poznam to aj mna tu zhadzuju a pritom to je forum kde si maju zeny radit a pomahat 🙂 ach
@danielitkaa niekde musia čistiť svoje ego moja.Takych bezcharakterných je veľa.Bez kúska citu a pochopenia,ale chvála Bohu sa nájdu aj normálne ženy.Sebe pomôcť nevedia tak musia škodiť inde.
@paprska veru tak ❤️ dufam ze vsetko bude okej aj v tvojom pripade prajem ti len a len to najlepsie ❤️
@danielitkaa ďakujem zlatik.No neviem ako čo sa somnou deje.Vcera som začala krvácať.Ja ,že oki tak došlo o dva dni skôr.Bolest nieje menštruačné ako mám každý mesiac.Ked mám namáhavý prácu som myslela,že sa mi menzes spustí úplne.No ja mám slabý akoby som končila menzes.A kŕče sú stále v podbrušku občas aj okolo pupka
@paprska no moze byt ze si ozaj v tom 🙏🥺✨ velmi ti to prajem skus sa potom testovat
@paprska Ako si dopadla ?
@kristina2015 Ahoj Zlatko.Som barom tak isto...už mi ta menštruácia konci aj keď ani poriadne nezačala🤷Od rána mi je na zvracanie.Zajtra ráno urobím test.Dakuhem krásne,že si mi napísala😘
@paprska slabulinko svetlá nieje duch ani .kedy bolo fotene ? Počkala si na limit .príde mi to chybný test ...možno máš ešte hormóny rozhádzané .jedine počkať 3dni a skúsiť test s tým že si mohla mať ovu pred ms
@mariska1989 viem že nevidno z tvojej strany.Ja tiež som chcela už vyhodiť.Az pri okne som si všimla.Este počkám....
@paprska 5 min ak nič tak tam nebude nič ako ja to vidím ale to je nič ono v tom bude je látka ktorá zachytí hcg
@mariska1989viem Kim nebude taká čiarka ako má byť je zbytočne patriť zrak.Dik
@paprska Máš foto aj po uschnuti ? Skúsim to to hodiť do negatívu
@paprska tu slabunko bielu vidím aj ja
@kristina2015 to už je po uschnúť.Robila som test o 13h
@paprska daj tomu čas ak sa ti niečo nezdá počkaj 3/4dni skús znova možno nejde o ms ale o uhnezdenie
@mariska1989 nečakám,že to bude tehu,skôr hormóny alebo hoc čo....ale dakujem
@paprska v každom prípade čosi tam je ja tam vidím slabulilinku červenú čiarku plus tu bielu vyckaj ešte a skús ako rádia o pár dni
@paprska Ako sa drzis ? Robila si test ?
@kristina2015 ahoj mokka test som robila včera k večeru 0bodou.Dnes som bola na gynde tak zápal močových ciest.Dr som dostala keď som mu povedala ,že menzes som mala 2/5dna videl moje cici.Nevedel čo....vraj hormónu.Zaciatkom mesiaca mám dôjsť.Zatial tam nič nevidí.
@paprska To ma mrzí 🙏na začiatku i tak nič nie je vidno krv na hcg ti vzal ?

@kristina2015 test som si robila moja pred týždňom negatívny.Dnes negatívny.Mozno fakt je to ona.Lenze od vianoc sa mi to ťahá príznaky...a do dnes.Nevyznam sa ako sa má cítiť trhu žena a nikdy som s pms problemi nemala.Od včera 1x som mala slabo hnedý výtok,povedie na toaletaku krvavy výtok.Dnes zasa ako menzes akoby som končila.Uvidim ako sa to bude vyvíjať...a pôjdem na vyšetrenie ku gyn.Dakujem za normálne rady a vás čas💋🤝