Vyšlo to?
Ahojte dievčatá,Potrebujem oporu,radu som už vyčerpaná.Cca pred týždňom ako prvé som cítila vybrovanie pod bruškom.Potom začali jemne kŕče v lavej pravej strane vaječníkov.Pridala sa aj maternica...potom časté volanie,bolesť hlavy nenormálne.Prsia som mala naliate a prsné dvorce rozšírené trocha tmavšie začínajú mi aj pigmentové škvrny na cele.Rano a večer mám návaly tepla a napína má na zvracanie.Ovulku som mala 24,25Menstruaciu mám dostať 8.01.Dnes povedie slabo hnedý výtok.K večeru som na servítky mala slabo ružovú krv.Mam menštruačné bolesti lenže čudné cca 5minutove aj akoby sa mi kríze rozťahovali a potom to všetko prestane.Bojim sa lebo v septembri som mala biochemické tehotenstvo
@paprska Inak pri zapale kt máš potvrdený sú falošné pozitívne tehotenské testy z krvi by si lepšie vedela . Škoda že nedal odber lekár. Asi tu ms kratšiu pripisoval na ten zápal . Ak sa ti niečo nezdá kľudne pýtaj krvný odber
@kristina2015 Ja som stoho už debil moja.Pytal sa či má stipe,rezeň keď volám ja že nie ani ma nebolí brucho žeby som bola prechladena.Pockam pár dní.Bol zaskočený,ale uvidí sa no.Som doma od 14.30a z práce a volám normálne ako doteraz.Vytok nemám vôbec.S priateľom sme si povedali,že počkáme ešte a objednáme sa do reprodukčného centra nech nás vyšetria.
@kristina2015 na Facebooku veľa dievčat teraz rieši zápaly,hormóny poblaznena...neviem čo sa to deje snami.Ja som sa od začiatku necítila trhu,len tie príznaky.Dnes som kávu nepila myslela som,že vezme krv.Cize má ráno nemalo čo napinat.Uvidim ráno.Ale hlava má boly celý deň a už mám v sebe dve kávy.Otapena som celý deň.Drzim palcule moja.
@kristina2015 pri biochemickom som mala 7hcg z keby u gynekológa....
@kristina2015 neviem ti v tomto poradiť moja.Nikdy som si nedala hcg atď .
@paprska Ja len na odľahčenie že nie si jediná zo záhad ľudského tela a jeho správani sa
@kristina2015 nevadí celý rok pred nami.
@paprska Keby len jeden dúfam že viac 😁👍

@kristina2015 nie.... Počkám pár dní a skúsim test ak nič tak nič nieje