Vysoká sliznica a možné tehotenstvo
ahojte baby, potrebujem poradit.... zrejme na 23. DC som mala ovulku, lebo mi to vyslo z testu, posledny menzes bol 29.12.2011, tak som sla k lekarovi. povedal mi ze na sone este nic nevidno, ale tehotenstvo nevylucuje a sliznica je VYSOKA... povedal mi aby som nic netestovala, nestresovala atd. tuto stredu mam ist na odber krvi pre zistenie hcg....mali ste niekedy niektora taky problem? myslite, zeby to mohlo byt tehu? 🙂
Mozes byt aj nemusis... Aj pri cyste ti moze meskat MS a sliznicu mozes mat vysoku koli prichadzajucej MS.... Takze v tomto ti neviem poradit, musis len pockat... Test sa vzdy robi rano, nie vecer, takze si si ho robila zbytocne.... A ked ti povedala lekarka, ze si mohla mat posunutu ovulaciu tak sa ti automaticky posunie aj MS, takze....A nerob si ho, lebo budes stale takto sklamana... Pockaj ci pride alebo nie a sprav az koncom tyzdna... To uz musi vidiet doktorka nieco na sone lebo podla MS by si dnes bola uz v 7tt
Dobry den prajem mam jeden problem a neviem si co si mam mysliet prosim poradte mi . Poslednu menstruaciu som mala 30.7 2019 k lekarovi som isla o cca 3 tyzdne . Zobral mi krv a ukazalo sa ze som tehotna ale na sone to nieje vidiet tak ma poslal so nr . Tam mi tiez zobrali krv a povedali ze je vsetko ok .. na kontrolu som isla o tyzden . Na sone nebolo zasa nic tak opat krv .. ktora bola pozitivna .. dal mi tabletky na podporu maternice ... a tak asi po 3 dnoch som asi z nich mala hnede vytoky aj som krvacala .. tak so isla na pohotovost povedali ze je to menstruacia sposobena asi tabletkami .. vyaadilasom ich ... isla na kontrolu o tyzden i pre vysledky z krvy a doktor povedal ze nie som tehotna ... je nieco take mozne ???prosim poradte mi sme zufali

@sibalka21 Ahoj, poslednu menstruaciu som mala 1.4., kedze mi menstruacia meska tak som vo stvrtok /11.5./ bola na zenskom, kde mi doktorka povedala, ze mam 26 mm cystu, ale ze podla sliznice to vyzera na tehotenstvo aj ked tehotensky test je negativny. Vraj som kvoli tej cyste mohla mat posunutu ovulaciu a preto je test negativny. Pichla mi dve vyvolavacky a ze mam cakat 5-7 dni a potom si zas spravit tehu test, no kedze menstruacia stale neprisla a ja netrpezliva som si aj dnes /14.5./ spravila tehu test a stale negativny, no robila som si ho az vecer, je mozne zeby som bola naozaj tehu?Ako je to s tou sliznicou a HCG? Uz tyzden ma bolia prsia na dotyk a som stale hladna az mi je to neprijemne. DAKUJEM!!!!