Vysoke hCG a na sone nie je nič vidieť
Ahojte. Prosim, mate niekto skusenosti? Mala by som byt 6tt+0 Pred tyzdnom som bola na sone( ano musela som sa hlasit u gynekologa hned po pozitivnom teste skrz lieky a injekcie), na sone videl iba prazdnu tehotensku dutinku. Hcg som pred tyzdnom mala 646. Vcera mi opat bral krv a hcg som mala 8600 ale na sone videl stale iba prazdnu dutinku v maternici. Avsak, nasiel mi pri pravom vajecniku nalez vo velkosti 15mm, ktory tam minuly tyzden nebol. Vraj to moze byt mimomaternicove tehotenstvo.
Stalo sa vam niektorej, ze ste mali takto vysoke hcg a na sone nic nebolo vidno? Uz som z toho zufala, minuly rok som potratila v 16tt, nasledne az 3 kyrety, pretoze mi to zle spravili a teraz toto ;(
@simona1998 Tiez si myslim, ze to bude mmt, ale nezda sa mi ten nalez pri vajecniku, ze by v 6tt bolo embryo uz take velke. Nejak v kutiku duse stale dufam, ze som mala posunutu ovulaciu a ze ten nalez bude iba cysta :(
@magduska77 Bohužiaľ je to MMT ...😔 Našiel ti aj nález na pravom vaječníku a to je to ... Mala som to isté a bolo to mmt.Je mi to veľmi ľúto
@magduska77 veru, ja som mala 7+3 12mm
@magduska77 mohla by som sa.opytat.co sa.stalo v 16tt.ze bom potrat? Predtym ste.mali usg všetko v poriadku?
Pockajte este týždeň a uvidite ako sa vývine ci nieco sa objaví na usg
@magduska77 ja sa tiez priklanam k mmt,kedy ma byt dalsia kontrola?
@zuzkaa1991 Vsetko bolo v poriadku. Mala som vsak zle tusenie nakolko mi zmizli vsetky tehotenske priznaky, isla som na beznu kontrolu a babatku uz nebilo srdiecko. Nezistili preco.
@bejbs123 Zajtra idem znovu na sono k svojmu dr, ale do nemocnice, vraj tam maju lepsi pristroj.
@magduska77 toho sa obajam ja prve som.tiez mala v12tt MA teraz som tiez v 12tt v pondelok ma.caka velky utrazvuk tak mam strach a rešpekt aj ked.je pravda toto tehu nemam príznaky tehu ....len obcas mi ťažko....takze verim ze budete mat uspesne tehu dalsie
@magduska77 drzim palce
@zuzkaa1991 To ma mrzi, ze ste tiez prisla o babatko, ale verim, ze teraz uz bude vsetko v poriadku. Chapem vase obavy, ale skuste mysliet pozitivne. Budem drzat palce. A dakujem velmi pekne
@bejbs123 moc dakujem
@magduska77 potom po.roku sa. Podarilo.a mame.6r dcerku teraz som.opat takze je uplne ine tehu takze ako som.pisala.stale.je to riziko 😔
@magduska77 mrzi ma to, ale ak HCG rastie a v 7 tt nie je nic vidiet, jedna sa o mimomaternicove drzim palce aby si neprisla o vajecnik
@magduska77 ja som bola v 5 TT v nemocnici, hcg vyše 5000 a dutinka prázdna. Tiež mali podozrenie bud na mmt alebo mimomaternicove... O 2 týždne už v dutinke bilo srdiečko a teraz som v 15 týždni 🙂 verím, že to bude rovnako aj u vás ❤️
@krasneleto Nakoniec bolo vsetko v poriadku. Na dalsej kontrole nalez zmizol a uz je vidiet aj embryo v tehotenskej dutinke 🙂

@magduska77 je možné že to je mimomaternicove :(
Ja som mala takú skúsenosť , že na pohotovosti som mala hcg 3400 nebolo vidieť vôbec nic , tiež ma strašili mmt , že pri takomto hcg uz musí byt niečo vidieť . Potom som mala o 3 dni kontrolu u gyndy ale uz tak bol aj zltkovy vak .